Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

uff cok kötü olmus bee eee ne zaman görüşceniz sen onun yanına kalmaya gidemezsin demi ne zaman gelcekki

ah e duygucum nerdee yanına gitmek bir yana eşim izine bile çıkmakta zorlanıyor.4aydabir izin var ama tam izine çıkacağı zaman izinler süresiz iptal edildi.

ah e duygucum nerdee yanına gitmek bir yana eşim izine bile çıkmakta zorlanıyor.4aydabir izin var ama tam izine çıkacağı zaman izinler süresiz iptal edildi.

aaaaaaaa cok kötü olmus bee bu ne biçim iş hiç asker eslerini cocuklarını düşünmüyorlar ya

gecerrrrrrrrr gecerrrrrrrr benimki gecerken sen yanımdaydın biliyordun nasıl gectini şimdide ben senin yanındayım gözdem atlatıcazz lati lokumum benim

bitcek demii bana verdiğin sözü unuttun mu bakayım sen =(

ah ablam yaa bi dde 2 çocuğun var demiii profilinden gördümmm özlüolardır babalarınııı yaaa =(

gecerrrrrrrrr gecerrrrrrrr benimki gecerken sen yanımdaydın biliyordun nasıl gectini şimdide ben senin yanındayım gözdem atlatıcazz lati lokumum benim

zaten bi olma sorarım sana =(

ablam kıyamam yaaa
evet ya meg yok mel_ay yok bizi cok ihmal ediyorlar ama gelsin cekicem onlara bi zılgıt

megomu arada görüom ama arada bi de bana söz vermiştiii şafağım bitene kadar yanımda olcaktııı küstüm ki ben ona sitemim büyük girer bakarsaa haberi olsun yaniiii meg garusuuu küsüm sanaaaaa

Son düzenleme:

bendeeeeeeeeee

unuturmuyum kız safak 65 olsun senin safanı ben hazırlıcamm

çok merak ediom anam nasıl bişiy yapcan cano şafak 177 yapsan olmimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…