- 12 Eylül 2007
- 2.433
- 12
- 683
- 50
- Konu Sahibi angelgozde
-
gecerrrrrrrrr gecerrrrrrrr benimki gecerken sen yanımdaydın biliyordun nasıl gectini şimdide ben senin yanındayım gözdem atlatıcazz lati lokumum benim
ah e duygucum nerdee yanına gitmek bir yana eşim izine bile çıkmakta zorlanıyor.4aydabir izin var ama tam izine çıkacağı zaman izinler süresiz iptal edildi.
olmazzzzzzzzz avucunu yalaaa şimdilikk
gercekten cok zor yaa Allah cok cok yardımcın olsunah ablam yaa bi dde 2 çocuğun var demiii profilinden gördümmm özlüolardır babalarınııı yaaa =(
angelgozde=canım çocuklar içinde çok zor geçti bunca zaman bu bayramda babasızlardı,kendimden çok evlatlarım için üzülüyorum
gecerrrrrrrrr gecerrrrrrrr benimki gecerken sen yanımdaydın biliyordun nasıl gectini şimdide ben senin yanındayım gözdem atlatıcazz lati lokumum benim
ah e duygucum nerdee yanına gitmek bir yana eşim izine bile çıkmakta zorlanıyor.4aydabir izin var ama tam izine çıkacağı zaman izinler süresiz iptal edildi.
ah ablam yaa bi dde 2 çocuğun var demiii profilinden gördümmm özlüolardır babalarınııı yaaa =(
angelgozde=canım çocuklar içinde çok zor geçti bunca zaman bu bayramda babasızlardı,kendimden çok evlatlarım için üzülüyorum
hoş geldim mehserimmm ne oldu kız hayır olaahanda bende geldimmm...
süper olmuş bu topik yavrimmm hayırlı olsun inşallah....
nassınız ne ediyseniz bakem???
bende herşey berbattt...
varmı güzel haberleri olanlar???
ahanda bende geldimmm...
süper olmuş bu topik yavrimmm hayırlı olsun inşallah....
nassınız ne ediyseniz bakem???
bende herşey berbattt...
varmı güzel haberleri olanlar???
gözdecim oğlum 16 kızım 8 yaşında
muah muahh lati lokumum gözleri ceylan lokumumtımam be tımam =)
muah muahh lati lokumum gözleri ceylan lokumum
allamm yaaa lan çok mu arıon bu laflarıııı eheheheh =)
1 ziyaretçimiz varr kızlarrrrr misafirrr çık ortayaaaaa sende gel aramızaa =)
kendi kendine tıpış tıpış geliyo yavremm aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?