Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

ah ablam yaa bi dde 2 çocuğun var demiii profilinden gördümmm özlüolardır babalarınııı yaaa =(

angelgozde=canım çocuklar içinde çok zor geçti bunca zaman bu bayramda babasızlardı,kendimden çok evlatlarım için üzülüyorum

gecerrrrrrrrr gecerrrrrrrr benimki gecerken sen yanımdaydın biliyordun nasıl gectini şimdide ben senin yanındayım gözdem atlatıcazz lati lokumum benim

ah e duygucum nerdee yanına gitmek bir yana eşim izine bile çıkmakta zorlanıyor.4aydabir izin var ama tam izine çıkacağı zaman izinler süresiz iptal edildi.

olmazzzzzzzzz avucunu yalaaa şimdilikk

hıhhh yapmazsan yapma beee

gercekten cok zor yaa Allah cok cok yardımcın olsun

gecerrrrrrrrr gecerrrrrrrr benimki gecerken sen yanımdaydın biliyordun nasıl gectini şimdide ben senin yanındayım gözdem atlatıcazz lati lokumum benim

ah e duygucum nerdee yanına gitmek bir yana eşim izine bile çıkmakta zorlanıyor.4aydabir izin var ama tam izine çıkacağı zaman izinler süresiz iptal edildi.

ahhh ablam bnm yaaaa özlerler tabi kaç yaşında çocuklar ablam

ahanda bende geldimmm...
süper olmuş bu topik yavrimmm hayırlı olsun inşallah....

nassınız ne ediyseniz bakem???
bende herşey berbattt...
varmı güzel haberleri olanlar???

ahanda bende geldimmm...
süper olmuş bu topik yavrimmm hayırlı olsun inşallah....

nassınız ne ediyseniz bakem???
bende herşey berbattt...
varmı güzel haberleri olanlar???

mehşerim ben seni çok özlemekkk beraber uyarı aldığım dostum kankammm bnm =) burada istediğimiz kadarrr lak lak yapablirizzzz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…