- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi angelgozde
-
nasıl da özlemişim sizinle sohbet etmeyi yeniler selam bilw almıo gerçi sizin sohbetinizin tadı yok ki kimsede herşeyi bereber yaşadık biz şafakları beraber yedik
fılavırım ve bebekem de burdaymış
eveeeet, yatmadan önce bi bakiim dedim kim var kim yok topikte
tabi canım kaç aydır burdayız hepimiz, neler neler yaşadık paylaştık birbirimizle
eveeeet, yatmadan önce bi bakiim dedim kim var kim yok topikte
iyi yaptın canım fılavırım
bizde çene çalıyoz burda işte
bu arada geçenlerde diğer forumda yazmıştım da bişey çıkaramamıştık, sonra da konu kaynadı gitti.. nişanlıma süpriz parti yapmaya karar verdim kızlar bi mekana toplıycam kuzenlerimizi arkadaşlarımızı falan, yemekli müzikli eğlenceli bi yerde, bi de pasta yapıcam gece süpriz çıkıcak.. nasıl düşünce sizce? bi de pasta için fikir verir misiniz bana yaa? değişik olsun istiyorum da tema düşünemedim.. askerlik olmasın yeter dedim, geldi diye de ne olabilir bilemedim..
bu arada geçenlerde diğer forumda yazmıştım da bişey çıkaramamıştık, sonra da konu kaynadı gitti.. nişanlıma süpriz parti yapmaya karar verdim kızlar bi mekana toplıycam kuzenlerimizi arkadaşlarımızı falan, yemekli müzikli eğlenceli bi yerde, bi de pasta yapıcam gece süpriz çıkıcak.. nasıl düşünce sizce? bi de pasta için fikir verir misiniz bana yaa? değişik olsun istiyorum da tema düşünemedim.. askerlik olmasın yeter dedim, geldi diye de ne olabilir bilemedim..
aaa süper olur cnm yaaaa benim hayalim hani hep filmlerde olur ya ufak ufak notlarla sevdicek istenilen yere götürülür yaaa hani öle bişiy gerçek olsa süper olurdu bence
ikinizin fotosu olan bi pasta olmaz mı ki
burdayız kızyaaa herkes nerdeee, kaçıyorum ben, siz yorumlarınız yazın yarın bakarım
iyi geceleeeeeeeerrrrr :80:
Flowerummm geliyorum pesinden uleynnnnnnn
Haydi cabuk
Ilk önce sen :98: Askerine Kavusacaksin
Ondan sonra Sira Babykeye gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?