- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.281
canım çok sıkkınaskerden geldikten sonra daha zormuş hayat... hayırlısıyla en kısa zamanda nişanlımın işi olsa da hayatımız yoluna girse kızlar dua edin lütfen çok zorlanmaya başladım alttan almak sabretmek konularında artık bittim
ay kıyamama cnm yaaaa anlatmak istersen her zaman dinlerm çiçeğim
Normalde kavga etmeyen bir çift olan biz didişmeye başladık, ben işteyim yoğunum yorgunum, o evde olunca telefon konuşmaları da görüşmeler de eskisinden farklı oluyor tabii ki.. eskiden ikimizde işlerimizdeydi ikimiz de yogunduk ona göreydi planlar programlar hayatımız oturmuştu şimdi çok zorlanıyorum( basvuru yapmıyor, bakınıyorum diyo habire, ben de bugüne kdr hiç bişey demedim, bugün dayanamadım.. yengesi insan kaynakları uzmanı, onlardaymış bugün.. hazır o varken yardım alsana bi cv hazırlayn basvuru yapın dedim diye, yeter artık sıkıldım bi annem bi babam bi sen diye bagırdı, kavga ettik kapattık telefonu, başıma ağrı girdi sinirim bozuldu
Normalde kavga etmeyen bir çift olan biz didişmeye başladık, ben işteyim yoğunum yorgunum, o evde olunca telefon konuşmaları da görüşmeler de eskisinden farklı oluyor tabii ki.. eskiden ikimizde işlerimizdeydi ikimiz de yogunduk ona göreydi planlar programlar hayatımız oturmuştu şimdi çok zorlanıyorum( basvuru yapmıyor, bakınıyorum diyo habire, ben de bugüne kdr hiç bişey demedim, bugün dayanamadım.. yengesi insan kaynakları uzmanı, onlardaymış bugün.. hazır o varken yardım alsana bi cv hazırlayn basvuru yapın dedim diye, yeter artık sıkıldım bi annem bi babam bi sen diye bagırdı, kavga ettik kapattık telefonu, başıma ağrı girdi sinirim bozuldu
eee askerden geleli apey oldu ama bi yerlerden baslaması gerek bence de neden bu kadar tepki verdiki bende anlamadım :26: sorumluluk almaktan mı korkuo acaba :44:
çok bunalmış ve daha atamamış üstünden belli ki..
ama evet bi cv hazırlamaktan ne çıkar aa.. internet üzerinden de başvuru yapsın bakalım..
kolay gelsin fılavırım benim
ooffff.. çok zor valla başetmek.. zaten koç burcu olduğu için her zaman zorluyor beni ama asker sonrası daha zor olmaya başladı.. ben de hemen işe başlasın demiyorum ki Megim sadece cv'ni hazırla başvuru yap biraz başla dedim ve ilk defa dedim, ama anladığım kadarıyla herkes sıkıştırmış onu yine bana patladı saolsun
bu arada günaydın canlarım
günaydın cnm düğün fln yakın mı peki cnm :26:
yok canım belli başlı bi muhabbet olmadı ama sanırım ailesi bu konuda da sıkıştırıyor onu, bunalmış durumda da ben napayım, hiç bişey dedigim yok bana patlıyo
nişan vardı ama demi sizde çiçeğim
evet ama nişan yapmadık askere gitti, geldikten sonra iş bulduktan sonra düğün tarihine karar verince nişan yapılacak sonra da direk düğün olucak diye konuşmuştuk acelemiz yok ki yaa aileler neden sıkıştırır karışır anlamam bu işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?