Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

insallah canim....
haydi cano ne dedim.. herkez anlatsinnn yaa.. ozledim sizleri, neler yapiyonuzz?

babykem napalım yaaa hala bitiremedim şu askerliği şafak saymaya devam atarsa 47 19 mayısta aşkım askeriyeden çıkıo çifte bayram bayram yapcaz

işte geldim burdayım canıııımmmmm

h.g cnm flowerim napıosun uğramaz oldun buralara

neler yapıyonnn flowerrrr hiç uğramaz oldun

babykem napalım yaaa hala bitiremedim şu askerliği şafak saymaya devam atarsa 47 19 mayısta aşkım askeriyeden çıkıo çifte bayram bayram yapcaz

h.g cnm flowerim napıosun uğramaz oldun buralara

geliyorum canlarım, ara sıra bakıyorum kimse yok, kaçıyorum.. diğer topikte de tanımadıklarım çoğaldı, selam verip kaçıyorum genelde iyiz çok şükür, ufak tatil kaçamakları yapmaya çalışıyoruz haftasonları ayarlayabildiğimiz sürece, onlar güzel moral oluyo.. bi yandan iş başvuruları yapıyo nişanlım, iş bakınıyoruz ona.. öööyle geçiyo işte günler :) sizlerden naber?

napalım cnm yaaa biz bıraktığın gibiyiz hala şafak sayıyoruz ama baya azalttık bizde şafak 48 oldu

veeee geri sayım başlıyo şafak atarsa 10
bu şafak benimmmiiiii

acaba bende bu şafakları görebilecekmiyim bende tek hanelere düşecekmiyim sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyor

Son düzenleme:
geldim kuzum..:13:ben buraya çok alıştım yaa..sizleri çok seviyorum..bak depük gecemi unutmayın..

Ş A F A K = 35 BU ŞAFAK BENİM Mİ?

İzmirliler size selam olsun..

izmir'den de sana selam olsun bitanem :79:
maşallah heyy şafağa bakkk

napalım cnm yaaa biz bıraktığın gibiyiz hala şafak sayıyoruz ama baya azalttık bizde şafak 48 oldu

veeee geri sayım başlıyo şafak atarsa 10
bu şafak benimmmiiiii

geldim kuzum..:13:ben buraya çok alıştım yaa..sizleri çok seviyorum..bak depük gecemi unutmayın..

Ş A F A K = 35 BU ŞAFAK BENİM Mİ?

İzmirliler size selam olsun..

hepinize günaydıııınnnn oo süper kızlar yaa maaşallah sizler de yediniz bitiyo süpeeeerrrr!!!

meg de seni seviyi canımm

bitti, şafak mafak kalmıyo çok yakında

şafak kankalarım benim
hepinizi ayrı ayrı özlüyorum
çok fazla giremiyorum artık
malum düğün telaşı var
3 temmuzda düğünüm var

şafak kankalarım benim
hepinizi ayrı ayrı özlüyorum
çok fazla giremiyorum artık
malum düğün telaşı var
3 temmuzda düğünüm var

çok az kaldı düğüne kankammm ne güsel bir gelin olcaksın kimbilir

kardelencim saat 8 gibi gelirim öptüm cnm bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…