Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

[video=youtube;54hHEOPyo7o]http://www.youtube.com/watch?v=54hHEOPyo7o[/video]

Taa uzak yollardan
Koştum geldim senin kollarına,
İçimde yanan hasretinle ben
Baktım durdum senin yollarına.
Sensizlik bir ölüm sanki.

Haykırsam göklere,
Artık yanımda beni benden çok seven.
Dünyalar benim olsa yine de istemem,
Yalnız sensin benim yüzümü güldüren.

Bir rüzgardı esen, ayrılıklarda bizi kahreden,
Gözlerimde tüten bir aşktın sen
Yıllar yılı bitip tükenmeyen,
Çok özledim seni ben.

canımm hoşgeldin yaa.hiç gelmiyosun artık..nasıl gidiyor nişanlılık..

mehabbetim ne var ne yok bizde seni özledik her şey yolunda mı cnm inş bir problem yoktur

iyiyim kızlar sağolun iyi gidiyo çok şükür. valla okulla birlikte yoğunluk arttı ee sizden askeriniz gelince anlıcaksınız niye pek nete giremediğinizi

iyiyim kızlar sağolun iyi gidiyo çok şükür. valla okulla birlikte yoğunluk arttı ee sizden askeriniz gelince anlıcaksınız niye pek nete giremediğinizi

şimdi askerimle konuştum dioki hala inanamıorum geleceğime artık sanki daha 1 sene kalackmışım gibi gelio dio yerim ben onu yaaaa

şimdi askerimle konuştum dioki hala inanamıorum geleceğime artık sanki daha 1 sene kalackmışım gibi gelio dio yerim ben onu yaaaa

oyy canlarımya . varya sizlerde okadar çabuk unutacaksınızki askerliği emin olun. biz hatırlamıyoruz bile. hayatın şartlarına o kdar dalıyosunuz ki askerlik vızz geliyo valla

oyy canlarımya . varya sizlerde okadar çabuk unutacaksınızki askerliği emin olun. biz hatırlamıyoruz bile. hayatın şartlarına o kdar dalıyosunuz ki askerlik vızz geliyo valla

ay inşallah mehabbetim yaaa öle umut ediorummm bende büyük ihtimal aşkım gelir gelmez başlarız sanırım nişan hazırlıklarına

bizim kızları görürsen çoook selam söyle canımmmm öpüyorum hepinizi. hayırlı geceler

ay inşallah mehabbetim yaaa öle umut ediorummm bende büyük ihtimal aşkım gelir gelmez başlarız sanırım nişan hazırlıklarına :97::98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…