Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

Hepinize hayırlı teskereler kızlar..

Eminimki hepiniz bekarsınızdır..Ben 11 yıllık evliyim.. Tecrübelerimden faydalanabilirsiniz

kızzz şimdik askerlik bitince yani yaza beni istemeye gelcekler nasıl oluooo neler yapmam lazım heyecan bastı şimdiden =)

şu temmuz ayı ne zaman gelir,temmuz gelirde ben görürmüyüm hiç bilmiyorum

iyi akşammmmlarrrr kızlarrrr
eskiler mi geliyi yani bu topiğeee ama benim eskimeme çookkk varrr

askerliğini biterenler veeee bizlerrrr bizde eskioruzzz ne çoku 460 olanın yanında sen baya yaşlı ve eskisin bilmem anlatab,ldm mi eskidin bebeğimmm maşallahh

evet yaa baksana çağlam sen ilk geldiğinde foruma askerin daha gitmemişti askere, biz de kimbilir şafak kaçtı, neler geçti neler düşünsene :)
Haklsııın vala cnım yaaa askere gtmeden 1 ay önce katıldıydım sayfaya.Ahhh ahhh.ISPARTA ismini duymak ıstemıyor buugn ıspartdan aldııgı pançoyu gıymstım bıdaha gyme nolur askım dıyooo.
gitsin gitsin cnm gitsin ki sende eskiiiii artık beaa =)
Tabı be adaaaaaaaş
boluluyum.
çağlacım üzülme askerin nereye teslim oluyor.
ALLAH kavuştursun
Saolasın cnm AMİN.TATVAN usta bırlıgı.

yok be dadlım hür generallik bitti ayrıldık biz ben tek basıma general oldum

anam gittin ama yazayım gene noldu nan vedat üzdü mü seni yokssaa???
böhüü eşşolusu askerlik bitti iş bitti şerepsizlerr ay bak çok sinirliyim şu an zati sinirliydim bi da sinirlendim ((

ben de diom bi çığırtı gelio bi yerden anam o senmiydinnn çiçem =)

he yaa bendim o çart sesli =)))
nan duygu vedatla niye ayrılmış biliyosun mu??
çok sinir oldum bu erkek eşşolusuları askerden sonra bi tarafları kalkıyo terbiyesiz pisliklerr
Gözdecim şimdiden o kadar heyecan yapma bacım sonra üzülmeni istemem inan hayal kırıkları çok berbat bir durum hele bi gelsin hayırısı ile o zaman yap heyecan hazırlık...

PELİNCAN ablacım maşallah Allah nazardan korusun yuvanı çocuklarını imrendim valla =)) Darısı başımıza hayırlısı ise inşallah

Son düzenleme:
kardelencim yaşım 36 burdaki gencecik kızların yanında ihtiyar kaldım
yaşlarımız aynı değil ama yaşadıklarımız aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…