- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.841
juliam sen beni hiç görmüyosun galiba
geliyoruz da sen görmüyorsun
ee gelmionuz cnm ben sık sık gelioorum
slm kızlar uzun zamandır gelemedim buraya..nasılsınız bakalım..
beni soracak olursanız cumartesi kınam,pazar düğünüm var..sizlerle paylaşayım dedim..çünkü sizler çok destek oldunuz bana.. bana dua edin olur mu?herşeyimiz rast gitsin..
iyiyim canım bende sizlerin sohbetlerini özledim. evlilik nasıl gidiyo bakalım . ben ayrıldım ama gayet iyiyiminş siz ömür boyu mutlu olursunuz
hepimiz farklı zamanlarda geliyoruz sanırım
canım ya ayrıldınız mı siz
/B]
hepimiz farklı zamanlarda geliyoruz sanırım
canım ya ayrıldınız mı siz
/B]
meraba arkadaşlar,uzuunnn zamandır yanınıza gelemedim
şimdi interneti bulmuşken bi bakayım dedim.. 2 buçuk ay önce evlendim,evime henüz internet almadığımız için böyle arayı açtım malesef:/ umarım hepiniz iyisinizdir.. özlediim eski muhabbetlerimizien kısa zamanda görüşmek üzere öpüldünüz
meraba arkadaşlar,uzuunnn zamandır yanınıza gelemedim
şimdi interneti bulmuşken bi bakayım dedim.. 2 buçuk ay önce evlendim,evime henüz internet almadığımız için böyle arayı açtım malesef:/ umarım hepiniz iyisinizdir.. özlediim eski muhabbetlerimizien kısa zamanda görüşmek üzere öpüldünüz
evet kızlar yarın kınam var..julia biraz çabuk oldu gibi görünüyor ama bunun öncesi var..inş. hepimiz çok mutlu oluruz..
hejar canım arkadaşım senden naber?bebek yok mu?
arkadaşım mutluluklar dilerim
sağol canım darısı başına inşallah..güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlarrr...
Kızlar naber?
Beni hatırladınız mı?
Çok duygulandım buraya girince ya.
mavimavimavi evlenmiş.. ÇOk sevindim, inşAllah çok mutlu olursun. Sen bu sitede tanıştığım ilk insanlardandın.
Çok duygulandım ben ya. Sizlerle ne günler geçirdik geçen sene hey gidi be...
Hatırlamaz olurmuyum herp beraber şafak sayıyorduk. Gerçi ben sözlendim ve ayrıldım bile baya hızlı çıktımartık sadece kötü bir anı kaldı şafak saymam
cnm napıosun
napim valla canım. Baya ara vermiştim siteye dolanıyorum ne var ne yok diye :) sen napıyosun nasılsın siz devam heralde bi sorun yoktur bizim gibi inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?