Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

ee gelmionuz cnm ben sık sık gelioorum

hepimiz farklı zamanlarda geliyoruz sanırım
canım ya ayrıldınız mı siz

hayırlısıyla herşeyin çok güzel olur inşallah canım..
rabbim utandırmasın inşallah..
vakit buldukça yaz buraya mutlaka...

iyiyim canım bende sizlerin sohbetlerini özledim. evlilik nasıl gidiyo bakalım . ben ayrıldım ama gayet iyiyim inş siz ömür boyu mutlu olursunuz

mehabbetimm canım ya demek ayrıldınız hakkında hayırlısı önemli olan mutlu olman zaten..
evlilik iyi gidiyorçok şükür,darısı sizin başınıza hayırlı insanlarla inşallah canımcımm

evet kızlar yarın kınam var..julia biraz çabuk oldu gibi görünüyor ama bunun öncesi var..inş. hepimiz çok mutlu oluruz..

hejar canım arkadaşım senden naber?bebek yok mu?

meraba arkadaşlar,uzuunnn zamandır yanınıza gelemedim

şimdi interneti bulmuşken bi bakayım dedim.. 2 buçuk ay önce evlendim,evime henüz internet almadığımız için böyle arayı açtım malesef:/ umarım hepiniz iyisinizdir.. özlediim eski muhabbetlerimizi en kısa zamanda görüşmek üzere öpüldünüz

aaaaaaaa evlendin mi cnm darısı başıma o zaman

aaaaaaaa evlendin mi cnm darısı başıma o zaman

Kızlar naber?

Beni hatırladınız mı?

Çok duygulandım buraya girince ya.

mavimavimavi evlenmiş.. ÇOk sevindim, inşAllah çok mutlu olursun. Sen bu sitede tanıştığım ilk insanlardandın.

Çok duygulandım ben ya. Sizlerle ne günler geçirdik geçen sene hey gidi be...

Son düzenleme:
hatırladım canım sen neler yaptın nasılsın ?

kardelen adımızı yaz canım ::)))))
:81::84::90:

Hatırlamaz olurmuyum herp beraber şafak sayıyorduk. Gerçi ben sözlendim ve ayrıldım bile baya hızlı çıktım artık sadece kötü bir anı kaldı şafak saymam

napim valla canım. Baya ara vermiştim siteye dolanıyorum ne var ne yok diye :) sen napıyosun nasılsın siz devam heralde bi sorun yoktur bizim gibi inş

şuanda bir sorun yok cnm devam bende geyik topiğim var bnm ordayım gelsene sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…