- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.861
şimdi çıkıyorum canım sonra gelirim ama öptüm
Canim nasilsin.. evliligin nasil gidiyooooo? calisiyormusun..kızlar kızlaarrrrrr
nasılsınız görüşmeyeli bakalım?
eski sohbetlerimizi çok özledim
Ahhhh en güzelll simdi evlisin... dügünün nasil gecti? insallah hersey istedigin gibi olmustur..slm kızlar uzun zamandır gelemedim buraya..nasılsınız bakalım..
beni soracak olursanız cumartesi kınam,pazar düğünüm var..sizlerle paylaşayım dedim..çünkü sizler çok destek oldunuz bana.. bana dua edin olur mu?herşeyimiz rast gitsin..
Canim sanada ömür boyu mutluluklar dilerimmeraba arkadaşlar,uzuunnn zamandır yanınıza gelemedim
şimdi interneti bulmuşken bi bakayım dedim.. 2 buçuk ay önce evlendim,evime henüz internet almadığımız için böyle arayı açtım malesef:/ umarım hepiniz iyisinizdir.. özlediim eski muhabbetlerimizien kısa zamanda görüşmek üzere öpüldünüz
hatırladım canım sen neler yaptın nasılsın ?
kardelen adımızı yaz canım ::))))):81::84::90:
Hatırlamaz olurmuyum herp beraber şafak sayıyorduk. Gerçi ben sözlendim ve ayrıldım bile baya hızlı çıktımartık sadece kötü bir anı kaldı şafak saymam
şafak tükenmeye mahkum canım :)
Julia hanım niye selamımızı almıyo acaba? Hayırdır bir şeye mi kırıldın??
Beklemedeyiz :97:
valla bitmiyor bekle bekle askeri bekle evliliği bekle iş bekle of offfffff
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız görüşmeyeli uzun zaman oldu yine girmeyeli
tek gittim şimdi karnımda minicik bir melekle döndüm:)
'eski şafak kankalarının bitmek bilmeyen dostlukların topiği' nin ilk bebişi geliyor inşallah
aaaa hejarım cnm bnm yaaa teyze oluyoruzzz desene nasıl mutlu oldum anlatamam yaaaaaaa
Hejar'immmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ahhhh süperrrrrr yaaa... minik bebek!! insallah guzel rahat bir hamilelik gecirirsin cano
aaa herkescikler burdaymış nabersiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?