Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

kızlar kızlaarrrrrr
nasılsınız görüşmeyeli bakalım?
eski sohbetlerimizi çok özledim
Canim nasilsin.. evliligin nasil gidiyooooo? calisiyormusun..

Ahhhh en güzelll simdi evlisin... dügünün nasil gecti? insallah hersey istedigin gibi olmustur..
Mutluluklar dilerim canim

Canim sanada ömür boyu mutluluklar dilerim

Benimde nerdeyse 2 ay önce dügünüm oldu, Kocisimi aldim Hollandaya getirdim.. Yakinda okula gidecek, (dili ögrenmek icin).. Bende calisiyorum iste haftanin 5 gÜnÜ.. Mutluyum Huzurluyum <3
Darisi butun bekarlarin basina insallah

Julia hanım niye selamımızı almıyo acaba? Hayırdır bir şeye mi kırıldın??

hatırladım canım sen neler yaptın nasılsın ?

kardelen adımızı yaz canım ::)))))
:81::84::90:

İyiyim canım okulun açılmasını bekliyorum işte. :) Sen neler yapıyorsun

Hatırlamaz olurmuyum herp beraber şafak sayıyorduk. Gerçi ben sözlendim ve ayrıldım bile baya hızlı çıktım artık sadece kötü bir anı kaldı şafak saymam

Mehabbetciimm Bizde ayrıldık :)

Merhaba kızlar

Topiğinizi görünce şöyle bi heveslenmedim değil..

Vayy be, bir zamanlar sizde saydınız demek şafak ve askerleriniz geldi ne güzel..:97:

Benim şafak atarsa 338..Geçtiniz burlardan bilirsiniz nasıl olduğumu Bizde 7.yılımıza gireceğiz sözlümle, askerlik engelimizdi evlenmemizde..

Aranızda kimileri nişanlanmış, kimileri evlenmiş..Mutluluklar diliyorum sizlere..Herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız görüşmeyeli uzun zaman oldu yine girmeyeli
tek gittim şimdi karnımda minicik bir melekle döndüm:)
'eski şafak kankalarının bitmek bilmeyen dostlukların topiği' nin ilk bebişi geliyor inşallah

aaaa hejarım cnm bnm yaaa teyze oluyoruzzz desene nasıl mutlu oldum anlatamam yaaaaaaa

Hejar'immmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ahhhh süperrrrrr yaaa... minik bebek!! insallah guzel rahat bir hamilelik gecirirsin cano

aaaa hejarım cnm bnm yaaa teyze oluyoruzzz desene nasıl mutlu oldum anlatamam yaaaaaaa

çok teşekkür ederim canım,seninde herşey yoluna girer inşallah

Hejar'immmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ahhhh süperrrrrr yaaa... minik bebek!! insallah guzel rahat bir hamilelik gecirirsin cano

canımmm darısı başına inşallah hayırlısıyla dua edin inşallah sorunsuz geçer herşey

mrb kızlar ben kvsr :) nickmi değiştirdm.
.eskidimmi artık bilmiyorum ama uğramak istedim evlennler olmuş nişanlananlar ne güzel darısı bizim başımıza..sizinle tanıştımızda bizim daha şafaklar 450lerdeydi:) şuan şafağımız 49 MUŞ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…