Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

hejarıııııımmmmmm tertoooommm hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah:)

hejarcım,Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh...
öpüyorum çok

slm cnm hadi ver bakalım müjdeli haberi

haziranda düğün var a dostlarım, canlarıım
çok şükür toparlandık sonunda başladık hazırlıklara bismillah diyip, allah yardımcımız olsun bakalım:)
sizlerden ne var ne yok hiç gelemez oldum biraz zor günler geçirdik, ama geçti çok şükür :)

canımmm Allah razı olsun rabbim isteyen herkese versin inşallah,seninde evliliğin çok daha güzel geçsin inşallah canım

hejarıııııımmmmmm tertoooommm hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah:)

tertooomm nerelerdesin ya özlettin kendini çok teşekkür ederim,seninde haziranda düğün varmış herşey istediğin gibi olsun inşallah canım

hejarcım,Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh...
öpüyorum çok

megimm çok teşekkür ederim darısı sana,sendende bekliyok

kızlaaaaaaarrrrrrrr nerdesiniz
hiç uğramıyorsunuz ama
ben göbüşümde miniğimi büyütüyorum

Vallaha Hejar'cim baya sessiz burasi.. Nasilsin bebisin nasil.. cinsiyetini ögrendinmi? hamilelik nasil gidiyo? migde bulantilar fln varmi.. :)
Anlat cano, 1, 2 sene sonra bende dusunuyorum :)

kızlaaaaaaarrrrrrrr nerdesiniz
hiç uğramıyorsunuz ama
ben göbüşümde miniğimi büyütüyorum

Vallaha Hejar'cim baya sessiz burasi.. Nasilsin bebisin nasil.. cinsiyetini ögrendinmi? hamilelik nasil gidiyo? migde bulantilar fln varmi.. :)

Selam kızlarrr

Allah kısmet ederse oğlum olucak canım
bebişim iyi çok şükür tepreşmeye başladı:)
ilk başlarda bulantılar çoktu şimdi yok çok şükür
1,2 sene geç elini çabuk tut oğluma kardeş yapın
öyle işte canım bende havadisler,şimdide kasık ağrısı ve bel ağrısı başladı
göbeğimde büyüyor3 kilo aldım hamilelikte
sende ne var ne yok tertip

kızzzz sen görüşmeyeli hamiş mi oldunn
Alllah'ım analı babalı sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin inşallah çok sevindim canım...
bu arada uzun soluklu bir yokluktan sonra umarım unutulmamışımdır

Huhuuuuuuuuuu kizlarrrr
Bana özelden face inizi yazin (varsa tabiki).. burdan olmuyor vallaha... fazla giren yok kk ya galiba (ben dahil) ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…