- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
- Konu Sahibi angelgozde
- #2.061
Kizlarrr ben geldim cok uzun zaman olduuu hatirladiniz.mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaabizimde 7 yılımiz bitiyor keşke herkes yazsa benimde 6 ve 22 aylık oğullarım varSelamlar şafak saydığım arkadaslarim 15 ay biter mi derken biz evleneli bile 6 sene bitiyor 4 yaşında bi oglum var.sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz
3 yıl sonra cevap yazıyorumYaabizimde 7 yılımiz bitiyor keşke herkes yazsa benimde 6 ve 22 aylık oğullarım var
Miracle nasılsın canım ikinciyi düşünmüyor musun zamanı gelmiş
Yaa nerelerdesin sen, anlat azıcık, neler yapıyorsun büyümüştür kuzu başka çocuk var mı3 yıl sonra cevap yazıyorumiyiyim Canim sen nasılsın maşallah paşalara Hayırlı evlat olsunlar.
Valla aynı bıraktığın yerdeyim kuzum 1 oglum var 8 yaşında ellerinden oper sen nasilsin numaran ayni mi halaYaa nerelerdesin sen, anlat azıcık, neler yapıyorsun büyümüştür kuzu başka çocuk var mı
Benimde iki oğlan biri 9 biri 5 yaşında Martta bir bebeğimi kaybettim karnımdaValla aynı bıraktığın yerdeyim kuzum 1 oglum var 8 yaşında ellerinden oper sen nasilsin numaran ayni mi hala