Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

Bu arada benimde kizim var nisan 26 da 1 yasinj dolduruor :)))) ozlemisim buralarii yaaaa nasil uyeligimi buldugumu anlatsam sasirirsinz kullanici adimi yanlis girmisim sifrem zaten mumkun degil hatirlamiyorum babykeye baktim aklima geldi hemen ordan juliya onun izlediklerine baktm yokum onu izleyenlerde ciktim ay ne mutlu oldum sonra sifre yeniledim buradayimm :))

Selamlar şafak saydığım arkadaslarim 15 ay biter mi derken biz evleneli bile 6 sene bitiyor 4 yaşında bi oglum var.sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz

Inşallah bizde bir gün sizin gibi olur buraya gelir yazariz suan çok kiskandim :)

Selamlar şafak saydığım arkadaslarim 15 ay biter mi derken biz evleneli bile 6 sene bitiyor 4 yaşında bi oglum var.sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Yaabizimde 7 yılımiz bitiyor keşke herkes yazsa benimde 6 ve 22 aylık oğullarım var
Miracle nasılsın canım ikinciyi düşünmüyor musun zamanı gelmiş

Yaabizimde 7 yılımiz bitiyor keşke herkes yazsa benimde 6 ve 22 aylık oğullarım var
Miracle nasılsın canım ikinciyi düşünmüyor musun zamanı gelmiş
3 yıl sonra cevap yazıyorum🙈 iyiyim Canim sen nasılsın maşallah paşalara Hayırlı evlat olsunlar.

Valla aynı bıraktığın yerdeyim kuzum 1 oglum var 8 yaşında ellerinden oper sen nasilsin numaran ayni mi hala
Benimde iki oğlan biri 9 biri 5 yaşında Martta bir bebeğimi kaybettim karnımda 🥺 mesaj atsana bana, telefon değişince numaran silindi 😔

Back
X