• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKI SEGILIME YAZAYIM MI lutfennn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

riyalsila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2025
23
6
1
Biraz linclenebilirim
Sanaldan sevgilim oldu teklif eden bendim ve ilk sevgilimdi. Biz baya güzel anlasiyorduk 3 hafta önce bianda konuşmayı kestik bende yazma cesareti bulamadım sonra ona reels attım oda random attı sonra hesabimi kapadım. Daha sonra ona wpden yazdım niye böyle yapiyon diye ayrıldık glb beni sevmiyo
Eki Görüntüle 3629993 Eki Görüntüle 3629994 Eki Görüntüle 3629995

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortqda bir ilişki yok, devamlı anlamadım diyen garip bir adam var. Bu yazışmalardan ben de bir şey anlamadım, çok gereksiz olmuş. Yolunuza bakın, dışarıda çok farklı bir dünya var.

Bunlar hep cahillikten. Bunlar hep gençlikten çocukluktan tecrübesizlikten masumluktan. ablalarını dinle. çocuğumuz yaşındasın. büyük sözü dinle pişman olma.

sanalda kimseye bir şey teklif etme. yüzünü görmediklerine duygu besleme. oku öğren kendini geliştir. aşk meşk işleri zaman kaybı. kafanı eğitime odakla. erkekler zehirli diken. dikkat et seni kandırırlarsa dönüşü olmaz. bol bol haber oku haberleri izle. ibret al. uslu uslu evde otur.

Bu arada bana başta ciddi istiyorum yanına gelcem falan diyodu ben salak gibi inandım iste
Canım benim senin yaşında bir oğlum var. Bir anne iç güdüsüyle yazıyorum lütfen sanal ortamdan tanıştığın biriyle asla görüşme. Hatta sanal ortamdan kimseyle iletişim kurma. Senin yaşlarındayken insanlar anne babalarınin hiçbir şey bilmediğini, hatta cok baskıcı yobaz olduğunu düşünüyor ama dışarıda tehlikeli bir dünya var. Etraf manyak kadın tacizci ve katilleriyle dolu. Hayatına seveceğin, aşık olacagin insanlar girecek. Bu insanlar gercek hayatın içinden, gittiğin üniversiteden, birlikte güzel vakit geçirdiğin bir arkadaş grubundan hatta her zaman kahve içmeyi sevdiğin bir cafeden bile olabilir. Karşına iyi insanlar çıkmasını dilerim.
Bu arada profil resmin sana aitse değiştirmeni tavsiye ederim.

Canım benim senin yaşında bir oğlum var. Bir anne iç güdüsüyle yazıyorum lütfen sanal ortamdan tanıştığın biriyle asla görüşme. Hatta sanal ortamdan kimseyle iletişim kurma. Senin yaşlarındayken insanlar anne babalarınin hiçbir şey bilmediğini, hatta cok baskıcı yobaz olduğunu düşünüyor ama dışarıda tehlikeli bir dünya var. Etraf manyak kadın tacizci ve katilleriyle dolu. Hayatına seveceğin, aşık olacagin insanlar girecek. Bu insanlar gercek hayatın içinden, gittiğin üniversiteden, birlikte güzel vakit geçirdiğin bir arkadaş grubundan hatta her zaman kahve içmeyi sevdiğin bir cafeden bile olabilir. Karşına iyi insanlar çıkmasını dilerim.
Bu arada profil resmin sana aitse değiştirmeni tavsiye ederim.
Sağol abla annem bukadar yardım etmedi ama niye profilimi değiştirmeliyim

Biraz linclenebilirim
Sanaldan sevgilim oldu teklif eden bendim ve ilk sevgilimdi. Biz baya güzel anlasiyorduk 3 hafta önce bianda konuşmayı kestik bende yazma cesareti bulamadım sonra ona reels attım oda random attı sonra hesabimi kapadım. Daha sonra ona wpden yazdım niye böyle yapiyon diye ayrıldık glb beni sevmiyo
Eki Görüntüle 3629993 Eki Görüntüle 3629994 Eki Görüntüle 3629995 Eki Görüntüle 3629996 Eki Görüntüle 3629997 Eki Görüntüle 3629998 Eki Görüntüle 3629999
Ex’ini bebe diye kaydeden birine tek tavsiyem yaz bacım. Biz uğraşacağımıza o uğraşsın

Sağol abla annem bukadar yardım etmedi ama niye profilimi değiştirmeliyim
Burada anonim kalmak daha uygun olur. Tanıdığın ve ne yaşadığını bilmesini istemeyeceĝin insanlara denk gelebilirsin. Nasil denk gelecek diye düşünme öyle konular oluyor ki hesaplarda gerçek resim ve isim olmamasına rağmen biz bile anlıyoruz iki tarafında bu platformda yazdığını.

Evet abla yaşım küçük burdan öylesine tavsiye almaya geldim. Kendimden nefret ediyorum zaten. Aşırı stres üzerimde bunu atlatamiyorum ayrıldığım için değil neden bilmiyorum ergenliktende olabilir. Sadece ben niye hiç görmediğim birisine bu kadar bağlandığımi çözemiyorum iğrenç bir insanım
Ailenle, evdekilerle aran nasıl? Genelikle sevgi eksiğinden kaynaklı oluyor görmediğin birine bu kadar bağlanman. Bu konu bana birini hatırlattı ( kendimi) yapma canım gerekirse destek al sonradan toparlamak zor olur

çocuk istemiyorum demiş
siz hala istemiyorsan söyle demişsiniz
hangi dilde nasıl desin istiyorsanız yazın bari de öyle söylesin.
illa kendinize nefret söylemleri söyletip öyle mi anlayacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X