ESKI SEGILIME YAZAYIM MI lutfennn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

riyalsila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2025
23
6
1
Biraz linclenebilirim
Sanaldan sevgilim oldu teklif eden bendim ve ilk sevgilimdi. Biz baya güzel anlasiyorduk 3 hafta önce bianda konuşmayı kestik bende yazma cesareti bulamadım sonra ona reels attım oda random attı sonra hesabimi kapadım. Daha sonra ona wpden yazdım niye böyle yapiyon diye ayrıldık glb beni sevmiyo
Eki Görüntüle 3629993 Eki Görüntüle 3629994 Eki Görüntüle 3629995

Son düzenleyen: Moderatör:
Genç yaşlarıma tavsiyem olsa. Tek tavsiyem sanaldan kimseyle konuşmamak, kimseye karşı tükürdüğümü yalamamak, biten ilişkiye ikinci şansı vermemek, sosyal medyayı bırakmak olurdu.

Bu yaptıklarım benim özgüvenimi 10-15 yıl boyu tarumar etti. Yani benim bir yönden 10-15 senemi çaldı.

Kendime söyleyemiyorum sana söyleyeyim. Eğer herşeye evet diyen ezik, kambur vibe veren insanlara dönüşmek istiyorsan yaz ve belki hayatının en önemli virajlarını kaçır.

Şahsen kızlarımızın bu durumda olmaları beni çok üzüyor.

Eskiden erkekler bu cümleleri kurar ve peşimizden koşardı. Hatta istesek de hemen evet demezdik istekli olduğumuz belli olmasın diye. Buna rağmen daha çok peşimizde koşarlardı. Çünkü erkek müsveddeleri avcı ruhludur. Eldeki değil daldaki kıymetlidir her zaman. Hemen gidip teklifler edip cebine girmeniz ne büyük bir hata. Şimdi resmen roller değişti ve bu hiç hoş değil. Her şey değişime mecburdur ama bu konu, her zaman aynı kalacak.

Okurken ben yazmışım gibi kasıldım. Gördüğüm de şu oldu; özgüveni sıfır, ısrarcı ve ne olduğu belli olmayan sanal bir tiple bile evlenmek isteyen bir kız ile onu istemeyen bir erkek.

Rica ediyorum bunu yapmayın. Erkek isterse mutlaka ulaşır, iki eli kanda olsa bile senin hayatına girmeye çalışır. Bırakın erkekler çaba göstersin biraz. Onları prenses yapan sizlersiniz. Çoğunluk da zaten tembel ve sorumsuz. Kızları peşlerinden koşturuyorlar bu halleriyle.

Sakin ol, ağır ol, öz güvenini yükseltmeden sevgili arama, sanal peşinde koşma, kendine yatırım yap, kendini geliştir. Lütfen çok rica ediyorum.

Hahahahahahahaha
Kız çocuk olduğu gibi yazmış istemediğini sen sürekli direk söyle diyip durmuşsun daha ne desin bu çocuk (Kelimenin doğrusu direkt bu arada)
Çok saçmalamışsın kusura bakma.
Yazacağı varsa da yazmaz bu saatten sonra sen de yazma.
Yazarsan çirkinleşebilir çocuk sabrının sonunda gibi hissettim.

Biraz linclenebilirim
Sanaldan sevgilim oldu teklif eden bendim ve ilk sevgilimdi. Biz baya güzel anlasiyorduk 3 hafta önce bianda konuşmayı kestik bende yazma cesareti bulamadım sonra ona reels attım oda random attı sonra hesabimi kapadım. Daha sonra ona wpden yazdım niye böyle yapiyon diye ayrıldık glb beni sevmiyo
Eki Görüntüle 3629993 Eki Görüntüle 3629994 Eki Görüntüle 3629995 Eki Görüntüle 3629996 Eki Görüntüle 3629997 Eki Görüntüle 3629998 Eki Görüntüle 3629999
Bu kadar ısrarcı olmanın bir anlamı yok. Bitmiş gitmiş önüne bakman lazım aksi taktirde çocuk bu kadar nazik olmaz sana karşı. Ayrıca çocuk çok iyi açıklamış sakin bir şekilde genelikle kırmayı tercih ediyor erkekler

Ay yerin dibine girdim okudukça senin yerine 🤣🤣
Çocuk çok güzel ifade etmiş kendini siz nasıl niye anlamadınız hayret doğrusu? Bir de engelleyip durmuşsun of rezalet yaş kaç 10 mu?
Evet abla yaşım küçük burdan öylesine tavsiye almaya geldim. Kendimden nefret ediyorum zaten. Aşırı stres üzerimde bunu atlatamiyorum ayrıldığım için değil neden bilmiyorum ergenliktende olabilir. Sadece ben niye hiç görmediğim birisine bu kadar bağlandığımi çözemiyorum iğrenç bir insanım

Hahahahahahahaha
Kız çocuk olduğu gibi yazmış istemediğini sen sürekli direk söyle diyip durmuşsun daha ne desin bu çocuk (Kelimenin doğrusu direkt bu arada)
Çok saçmalamışsın kusura bakma.
Yazacağı varsa da yazmaz bu saatten sonra sen de yazma.
Yazarsan çirkinleşebilir çocuk sabrının sonunda gibi hissettim.
Valla abla saçmaladım baya glb tüm herşey benim yüzümden oldu

Şahsen kızlarımızın bu durumda olmaları beni çok üzüyor.

Eskiden erkekler bu cümleleri kurar ve peşimizden koşardı. Hatta istesek de hemen evet demezdik istekli olduğumuz belli olmasın diye. Buna rağmen daha çok peşimizde koşarlardı. Çünkü erkek müsveddeleri avcı ruhludur. Eldeki değil daldaki kıymetlidir her zaman. Hemen gidip teklifler edip cebine girmeniz ne büyük bir hata. Şimdi resmen roller değişti ve bu hiç hoş değil. Her şey değişime mecburdur ama bu konu, her zaman aynı kalacak.

Okurken ben yazmışım gibi kasıldım. Gördüğüm de şu oldu; özgüveni sıfır, ısrarcı ve ne olduğu belli olmayan sanal bir tiple bile evlenmek isteyen bir kız ile onu istemeyen bir erkek.

Rica ediyorum bunu yapmayın. Erkek isterse mutlaka ulaşır, iki eli kanda olsa bile senin hayatına girmeye çalışır. Bırakın erkekler çaba göstersin biraz. Onları prenses yapan sizlersiniz. Çoğunluk da zaten tembel ve sorumsuz. Kızları peşlerinden koşturuyorlar bu halleriyle.

Sakin ol, ağır ol, öz güvenini yükseltmeden sevgili arama, sanal peşinde koşma, kendine yatırım yap, kendini geliştir. Lütfen çok rica ediyorum.
Sağol abla en iyi cevaplayan sendin biraz olsun karnımın ağrısı gecti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X