‘Eski’ Sevdiğiniz adam evlenirse?

Benimki de daha eskimeden, üç günlükken sevgili buldu, sanırım üç ay içinde falan da evlendi. Şükür ki evlendikten sonra benimle görüşmek istedi de nasıl bir gereksizden kurtulduğumu anladım. Terkedilmedim "kurtuldum". Şimdiki aklım olsa ona tek birşey bile yazmazdım ayrılığımıza dair, hiiiç farketmiyormuş benim için, zaten hazırmışım, onu gözden çoktan çıkarmışım gibi davranırdım. Neyse sonrasında öyle davrandım da acaip şok geçirdi tahminen :)) üzüldüm çok tabi, öyle biri gitti diye değil de "neden böyle saçma salak bi ilişki yaşadım ben" diye üzüldüm. Eşi hayrını görsün ya da ne pis olduğunu görsün, benden uzak olsunlar da amaan...

Evlendikten sonra ailemin zoruyla oldu seni unutamıyorum der muhtemelen.

Eski nişanlımla ayrılık sürecindeyken telefonunda bir kız fotoğrafı gördüm. Kem küm etti. Lafı çevirdi. Üstünde durmadım. Ayrıldık zaten ve bir daha görüşmedik. Aradan bir kaç sene geçti çıktı karşıma ve yalvardı görüşmek için. Gördüm ki o kızla nişanlı 😱 nişanlına ayıp dedim. Ayrılırım istersen dedi 🤦🏻‍♀️ Yürü git dedim. Hırsından benim ilişkimi bozmaya çalıştı. Sevgilime mesaj atmış biz onunla buluşuyoruz birlikte olduk diye. Ve daha bir sürü iğrenç şeyler yazmış. Şerefsiz pislik. Sevgilimle aramız açıldı. Uzak ilişliydi çünkü. Çok şükür atlattık evlendik ve şu saatte (04:10) bebeğimi uyutmaya çalışıyorum. O kişi de evlenmiş. Eşi hiç bilmeyecek ama aldatıldı. Fiziken olmasa da kalben aldatıldı. Herkes evinde barkında mutlu olsun, benden ve ailemden uzak olsunlar.

Sen de çok üzülme. Ya zaten vardı hayatında ya da ailesi baskı yaptı. Her halükarda beş para etmezin tekiymiş. Adak dağıt bence.

Benim eskisi 5 yıllık ilişkinin bitişinden 10 gün sonra sevgili yaptı.3 yıl sevgili olup onunla nişanlandı. Bu yaz benimle tatil yapıp konuşmak istedi, düşün başkasıyla nişanlı iken!
erkekler... deyip geçiyorum. takma kafaya, geçer..
Aaaaa peki siz evlendiniz mi?

Vala benımde öyle oldu. İyiki olmuş yoksa kocacımla evlenemezdım. Gidene kal dememeli bazen daha güzel fırsatlar için. Seni neyin beklediğini bilemezsin. Şu en eşim ondan kat be kat iyi daha huzurlu daha mutluym. Allaha havele etmıstm ben layıkımı buldum gönlünü ferah tut :)

Benimde eski sevgilim ( yıllar önce olan olay ) çok hovarda ve asla evlilik Düşünen biri değildi.
Ayrıldık 10 ay içinde söz Nişan düğün yaptı.
Evlenmesine en çok şaşırdığım insan o olmuştur herhalde :)))
Tabi köprünün altından çok sular aktı artık bende evlendim

herkes mutlu olsun hayat kısa

Çok sinir bozucu, çok üzücü bir durum. Karakterini gördünüz ama soğumanız daha kolay olmuştur. Diger türlü hala seviyor mu acaba diye düsünmeye devam edebilirdiniz. Rabbim size en güzelini versin. Erkeklerde aşkı geç vefa diye bir şey kalmamış.
Özgüvenim gitti

gelen cevapları okudukça şok üstüne şok geçirdim ya. bu erkekler komple haysiyetsiz demek ki.

sizinki de evlendikten sonra sağdan soldan size ulaşmaya çalışırsa hiç şaşırmamak lazım galiba.:kahve:
Yok çok delikanlı geçinir. Ben bu olayı bilmediğim için sürekli acı çektiğimi bildiren mesajlar attım. Sonra bana dedi ki çarşamba 13 kasım’ şehir dışında olan müstakbel gelin adayını görmeye gidicez ailemle, benim hayatıma girecek olan insana saygısızlık olur seninle görüşmem. Ah canım peki iki ay önce bana verdiğin sözler, attığın seni çok seviyorum mesajları bilse ne olur?! Bir de çok delüğanlı duruyorlar ya. Hastayım

Adam sizi kandırmış, bitirmiş gitmiş. Üzerine düşünmek bile gereksiz. Bir yalandan ibaretmiş deyin geçin. Kurtulduğunuz için de bir kurban kesin.

En uzun iliskim beni aldattigi icin bitti. Benden bir ay sonra sevgili 4 5 ay sonra nisan yapti 3 ay sonra nisanini atti sonra baskasiyla cikti onunlada evli. Ben anlatirken daraldim. Kazik yemistim gibi hissettim ama 1 sene oldu alistim.

At gibi giden it gibi dönüyor genelde
Kapatın defteri kitabı, kırın kalemi. Gitsin, ne yapıyorsa yapmaya devam etsin.

Başka bir arkadaşımda aralarını yaptı
Sorsam oda bana iyilik yapmış çünkü ben onunla mutlu olmazmışım
Netice de iyi oldu suan öyle düşünüyorum ama zordu o zaman tabi
:KK57: Bence arkadaşlıklarınızı gözden geçirin nasıl arkadaşmış onlar öyle biri sizin adınıza ama sizi kırarak karar veriyor öbürünün yaptığı zaten konuşmaya değmez bile iğrenç bir şey.Umarım bundan sonra her anlamda Rabbim hayırlı insanlar ve dostlar çıkarır karşınıza :KK200:

Back
X