- 15 Ağustos 2017
- 516
- 537
- 103
- Konu Sahibi ehl-i sitem
Yanı tabi öylede olabilir ama ben sonradan iyi ki öyle olmuş dedim ciddenSiz iyi hissedin diye öyle demıslerdır size.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı tabi öylede olabilir ama ben sonradan iyi ki öyle olmuş dedim ciddenSiz iyi hissedin diye öyle demıslerdır size.
Aaaaa peki siz evlendiniz mi?Benim eskisi 5 yıllık ilişkinin bitişinden 10 gün sonra sevgili yaptı.3 yıl sevgili olup onunla nişanlandı. Bu yaz benimle tatil yapıp konuşmak istedi, düşün başkasıyla nişanlı iken!
erkekler... deyip geçiyorum. takma kafaya, geçer..
Midesine hayran kaldim arkadaşınızın.Benimki arkadaşımla evlendi valla
Özgüvenim gittiÇok sinir bozucu, çok üzücü bir durum. Karakterini gördünüz ama soğumanız daha kolay olmuştur. Diger türlü hala seviyor mu acaba diye düsünmeye devam edebilirdiniz. Rabbim size en güzelini versin. Erkeklerde aşkı geç vefa diye bir şey kalmamış.
Yok çok delikanlı geçinir. Ben bu olayı bilmediğim için sürekli acı çektiğimi bildiren mesajlar attım. Sonra bana dedi ki çarşamba 13 kasım’ şehir dışında olan müstakbel gelin adayını görmeye gidicez ailemle, benim hayatıma girecek olan insana saygısızlık olur seninle görüşmem. Ah canım peki iki ay önce bana verdiğin sözler, attığın seni çok seviyorum mesajları bilse ne olur?! Bir de çok delüğanlı duruyorlar ya. Hastayımgelen cevapları okudukça şok üstüne şok geçirdim ya. bu erkekler komple haysiyetsiz demek ki.
sizinki de evlendikten sonra sağdan soldan size ulaşmaya çalışırsa hiç şaşırmamak lazım galiba.![]()
Başka bir arkadaşımda aralarını yaptı
Sorsam oda bana iyilik yapmış çünkü ben onunla mutlu olmazmışım
Netice de iyi oldu suan öyle düşünüyorum ama zordu o zaman tabi