Eski sevgili aklımdan çıkmıyor

insominik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
82
6
36
Ankara
özel sebeplerden dolayı mesajımı silmek zorunda kaldım. özür diliyorum.

Son düzenleme:
Hüzünlü bir hikaye fakat benim fikrim duygularını asla bastırma tüm uzmanlar bunu söylüyorlar bende yeni ayrıldım gözlerinde yaş tükene kadar ağla gerekirse mektuplarını tek tek oku gezdiğiniz yerleri hatırla duygusal şarkılar dinle ancak içinden bu şekilde akıp gidermiş ben inanıyorumki zaten bebeğini kucağına aldıktan sonra tek derdin o minicik şekercik mis kokulu meleğin olucak hayırlı geceler dilerim

çok teşekkür ederim yardımınız için, dediklerinizi yapacağım. inşallah öyle bir meleği kucağıma alabilirim, hayatta en çok istediğim şey bu.. çok sağolun. size de hayırlı geceler...

insan istedikten sonra yapamayacagi hicbirsey yok... sen istesen onu aklindan silebilirsin ama yapmiyorsun....kendine eziyet ediyorsun.... gecmisle yasanmaz...unyt artik okadar zaman gecmis

Herkesin asla unutamam dedikleri oluyor ama gün geliyo arkana bakım tebesssüm ediyorsun canını sıkma bu kadar sen de Allahın can verdiği kulsun yıpratma kendini canım hayatında başarılar mutluluklar diliyorum sana

insan istedikten sonra yapamayacagi hicbirsey yok... sen istesen onu aklindan silebilirsin ama yapmiyorsun....kendine eziyet ediyorsun.... gecmisle yasanmaz...unyt artik okadar zaman gecmis

sanırım başta çok bastırdım, içime attım, sonradan o zaman bastırdıklarım su yüzüne çıktı. herhalde en başında da ona "senden nefret ediyorum" demek istedim ama bunu daha yeni itiraf edebiliyorum kendime. 6 seneyi nasıl silip atacağım aklımdan, hele de ilk aşkım, ama inan kendime eziyet etmek gibi bir niyetim yok. o kadar ağladım ki artık hep gülmek istiyorum. ama silemesem de bir köşeye süpürebilirim belki. bilemiyorum, sanki bir odada asılı bir tablo gibi, tamamen ölü olması gerekirken arada bir canlanıyor.
yine de teşekkür ediyorum ilgin için, dediklerini düşüneceğim...:80:

Rica ederim bende daha taze ayrıldım şuan ben ağlama duygularımı tamamen dışa vurma safhasındayım emin ol benimde duvarlarımda canlanıyor ama gün gelipte bu halime tebessüm edeceğimin bilincindeyim .

Rica ederim bende daha taze ayrıldım şuan ben ağlama duygularımı tamamen dışa vurma safhasındayım emin ol benimde duvarlarımda canlanıyor ama gün gelipte bu halime tebessüm edeceğimin bilincindeyim .

ay canım inşallah bir an önce için ferahlar, gönlün rahata ulaşır. güzel temennilerin için teşekkür ederim :80:

hayatınızı adamaya hazır olduğunuz adamın sizin bu fedakarlığınıza karşılık hiçbirşey yapmayışı..sevginizin bitmiş olmasına karşın onu üzmemek iyi olmasına ufak ta olsa katkınızın olması adına hayatında olmaya devam ettiğiniz adamın iyi olduğunu söylemeyerek size teşekkür etmesi..6 senelik ilişkiyi kurtarmak adına hiçbişey yapmadan ben nerde hata yaptım diye kendini sorgulamadan gidişinizi kabullenişi..ve size yaşattığı bunca hayal kırıklığına rağmen hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam edişi..tüm bunlarla onu sevdiğiniz için kendi kendinize öfke duymanıza sebep olabilen insanı nasıl unutabilirsinizki..ben bu kadar cefasını çektim acaba o ne yapıyor hayatı şimdi nasıl diye nasıl merak etmeyesiniz ki..

şimdi yaşadığınız ilişkideki insan üzerinize titredikçe tabiki önceyi hatırlarsınız..çünkü sizin ne kadar değersiz bi varlık olduğunuzu sevgiye saygıya ilgiye layık olmadığınızı kabul ettirdi kendi davranışlarıyla.. 6 senede her gün her saniye yaptığı davranışlarla değersiz olduğunuzu anlatan adamı nasıl kıyaslamayasınızki şimdiki sevdiğinizle..size yaşattığı onca acıdan sonra acaba şimdi ne yapıyor bana çektirdiklerinin bedelini ödüyormu diye düşünmenizden daha doğal ne olabilir söylermisiniz..geçecek bunlar emin ol seninle mezara kadar gitmeyecek..sadece zamana ihtiyacınız var onun kötü olduğunu hissettiğiniz ana kadar zaman geçmesi gerek hepsi bu.içinize atmayın sakın ama.umarım çok mutlu olursunuz...

Sen bu şekilde yaşadığın sürece aklına gelecek. Beyninde bitir önce. O adam seni aldatmış ama sen de bu yaptıklarınla sevgilini aldatıyorsun!

şunu bir düşün şimdi ki sevgilin eski sevgilinden önce karşına çıkmış olsaydı herşey bambaşka olurdu değil mi??

tarkanın bir şarkısı varya hani yanlış zaman yanlış insan..

şimdi bir sevgilin varken eski sevgilini düşünmen hiç sağlıklı değil.. sana yazık,, şimdiki sevgiline yazık..

şöyle birşey yapabilirsin eski sevgilinin sana yaşattığı herşeyi yazıp ona bir mail yolla,, ya da bir mektup yaz ve sonra onu yak üfür havaya :) içindeki şeyleri at eskiye karşı.. önüne bak artık bak sana değer veren biri var.. eğer sen de onu seviyorsan devam et yoluna.. inan bana senin eski sevgiline yaptığın bütün iyilikleri arayacak o.. çünkü sana çektirdiğini bir gün ona da başkası çektirecek ve kıymetini anlayacak ama iş işten geçmiş olcak :)
sadece kendini düşün,, ne yapmak istiyorsun?
kendine doğru soruları sor..
ve sakın eski sevgilinle yeni sevgilini kıyaslama..

Bence eski sevgilinin sana yaptıkları karşısında o zaman içini dökememişsin ve onlar şimdi şimdi çıkıyor ortaya. Bir şekilde boşalt içini, yaz, çiz, anlat duygularını, bir arkadaşa ya da bir profesyonele ama sakın içinde kalmasın, çünkü zaman geçtikçe daha güçlü ve kötü şekilde çıkar ortaya. :18:

Şimdiki sevdiğini de her zamankinden daha çok sev ve devam et, Allah tamamına erdirsin inşallah...

kızlar zamanınızı ayırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. size derdimi anlattığım günden beri çok daha rahatım. tabii aklıma geliyor ama Allah'ından bulsun deyip geçiyorum. geçmişimi zehir eden adamın şimdimi ve geleceğimi zehir etmesine izin vermeyeceğim. hele hele hayatımdaki en değerli insanı etkilemesine hiç...

hepinize çoook teşekkür ederim desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…