Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hüzünlü bir hikaye fakat benim fikrim duygularını asla bastırma tüm uzmanlar bunu söylüyorlar bende yeni ayrıldım gözlerinde yaş tükene kadar ağla gerekirse mektuplarını tek tek oku gezdiğiniz yerleri hatırla duygusal şarkılar dinle ancak içinden bu şekilde akıp gidermiş ben inanıyorumki zaten bebeğini kucağına aldıktan sonra tek derdin o minicik şekercik mis kokulu meleğin olucak hayırlı geceler dilerim![]()
insan istedikten sonra yapamayacagi hicbirsey yok... sen istesen onu aklindan silebilirsin ama yapmiyorsun....kendine eziyet ediyorsun.... gecmisle yasanmaz...unyt artik okadar zaman gecmis![]()
sanırım başta çok bastırdım, içime attım, sonradan o zaman bastırdıklarım su yüzüne çıktı. herhalde en başında da ona "senden nefret ediyorum" demek istedim ama bunu daha yeni itiraf edebiliyorum kendime. 6 seneyi nasıl silip atacağım aklımdan, hele de ilk aşkım, ama inan kendime eziyet etmek gibi bir niyetim yok. o kadar ağladım ki artık hep gülmek istiyorum. ama silemesem de bir köşeye süpürebilirim belki. bilemiyorum, sanki bir odada asılı bir tablo gibi, tamamen ölü olması gerekirken arada bir canlanıyor.
yine de teşekkür ediyorum ilgin için, dediklerini düşüneceğim...:80:
Rica ederim bende daha taze ayrıldım şuan ben ağlama duygularımı tamamen dışa vurma safhasındayım emin ol benimde duvarlarımda canlanıyor ama gün gelipte bu halime tebessüm edeceğimin bilincindeyim .
merhaba kızlar, biliyorum insanların ne dertleri var şükürsüz olmak istemem ama gece vakti o kadar daraldım ki... üç yıl önce altı senedir birlikte olduğum sevgilimden ayrıldım.öncesinde çok zor zamanlar geçirdim, bir defa aldatıldım,çok özür diledi yalvardı, affettim. terk edildim, sonra geri döndü.daha neler, ne zor zamanlar...ailesiyle de tanışmıştım, benim ailem de onu biliyordu. ve sonra bir gün hasta olduğunu öğrendim, bir tümör... çok sabrettim, dua ettim, isyan etmemeye çalıştım. bu arada bana genel olarak çok ilgisizdi, artık ilişkimiz rezil bir hal almıştı, ben devamlı ağlıyordum, ama yine de ayrılmak aklımın ucundan geçmiyordu.hep onunla evleneceğimi düşünüyordum. üstündeki yük azalsın diye o görüşelim diyene kadar ona hiçbir şey demeyeceğimi söyledim. ve aylarca bir kez dahi görüşmedik. o da bana ayrılalım falan demiyordu, arada bir telefonla görüşüyorduk.hastalığıyla ilgili hiçbir gelişmeyi anlatmadı, ben de hep daha kötüye gittiğini düşünüyordum. bir gün konuştuk ve ayrılalım dedim.zaten o dünden razıydı.hastalığının geçtiğini öğrendim.bunu duyunca çok kötü oldum. ben aylarca her gece ağlamıştım. bir kere bana "iyileştim ben" demedi.ailesine de söylememişti, tek bilen kişinin ben olduğumu düşünüyordum, bu yüzden ayrıca bir sorumluluk hissediyordum.meğerse söylemiş annesine.onu da haber vermemiş bana. sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım.
ayrıldığımızda bir iki gün içinde kendimi çok iyi hissetmeye başladım, üstümden büyük bir yük kalkmış gibiydi.üç ay kadar sonra tanıdığım biriyle beklenmedik bir ilişkiye başladık. ve hala devam ediyor. onu çok seviyorum, beni çok seviyor ve bana hiç hissetmediğim kadar değerli hissettiriyor kendimi. ilişkimde çok mutluyum yani ufak tefek şeyler her ilişkide olur.neyse... ama sonraları hep aklıma gelmeye başladı. önceden hakkımı helal ettim, benim onunla bir şeyim kalmadı dediğim adam devamlı rüyalarıma girmeye başladı. ve bu son zamanlarda ona karşı içimde büyük bir nefret uyanmaya başladı. sanki bütün üzüntülerimin nedeni oymuş gibi her üzüldüğümde aklıma geliyor. bazen geceleri "inşallah rüyasına girerim, inşallah beni arıyordur" diye dua ediyorum. benim çektiğim sıkıntıları anlasın istiyorum. onunla yüzleşmek istiyorum ama yolda ona benzer birini görsem elim ayağım birbirine dolaşıyor. bu arada ayrıldıktan birkaç ay sonra o yurt dışına gitmiş, yani görmem imkansız. internetten resimlerine bakıyorum bazen. böyle yaptığım zaman kendimi sevgilimi aldatıyor gibi hissediyorum. acaba o da benimle ilgili bir şeyler arıyor mudur diyorum. off artık dayanamıyorum. sevgilimle inşallah birkaç aya kadar nişanlanmayı planlıyoruz. ben evlenince de mi aklıma gelecek bu çocuk? çocuğum olunca da mı aklıma gelecek? karşıma çıksa ne yaparım? sorular sorular... ağlamak istiyorum kızlar, ne olur bi aklı verin...