- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 32
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
-
Evet farkındayım. Çevremde psikoloji eğitimi azcık bile olan biri diyor kiAy bırak allah aşkına adam sana onca zaman nası baskı yaptıysa daha normale dönememişsin yaşadığın şey bundan başka bişey değil
1 yıla yakın olmuş, neden hala dönmedi ? Olabilir mi ? Bazen hissediyorum kaderim oymuş gibi geliyorAdı üstünde eski.
Eşinden ayrılanlar dahi bu kadar eskiye bağlı yaşamıyor.
Ayrılmışsınız ve hala oturup o'nun kurallarına bağlı kalıyorsunuz.
Sosyalleşin
Arkadaş gruplarına katılın
Seven erkek umursamaz böyle şeyleri zaten döneceği varsa döner
İnanın bayağı zaman geçti.Zamanla geçer.
Niye bu kadar acelecisin? Biraz zaman tanı kendine.İnanın bayağı zaman geçti.
1 yıl olacak. Acelemin sebebi mutsuzluğumun sürekli olması. Mutlu olmayı bilmiyorumNiye bu kadar acelecisin? Biraz zaman tanı kendine.
Ne kadar oldu ayrılalı?
Bana da affedemezmişim gibi geliyor daha çok ağlıyorumBiten şeylerin tekrarı olmaz.
Olsa da o tadı vermez.
Hele böyle karşı cinsle selama bile kıyameti koparan tiplerle zaten ilişki olmaz.
Bence artık hayatınıza bakın, böyle olsa şöyle mi olurdu, şöyleydiyse böyleydi derseniz, mutlu olamazsınız.
Bi uzmandan destek al, ilgini başka şeylere ver.1 yıl olacak. Acelemin sebebi mutsuzluğumun sürekli olması. Mutlu olmayı bilmiyorum
1 yıla yakın olmuş, neden hala dönmedi ? Olabilir mi ? Bazen hissediyorum kaderim oymuş gibi geliyor
Sınavım var. Ders çalışıyorum. Onun dışında yurtta kaldığım için aktivitem yokBi uzmandan destek al, ilgini başka şeylere ver.
Bi uzmanla görüşmende fayda var bence.Sınavım var. Ders çalışıyorum. Onun dışında yurtta kaldığım için aktivitem yok
Teşekkür ederimDönecek demiyorum
Seven adamın döneceği varsa döner şuna buna kafayı takmaz diyorum.
Hiç kaderim o hissediyorum olaylarına girmeyin. Çektiğiniz acıyı uzatmaktan başka işe yaramaz.
Evet belki iyi olurBi uzmanla görüşmende fayda var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?