Eski sevgili aldatılır mı ? Delireceğim artık..

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
32
Merhabalar ablalarım. Muhteşem sandığım uzun ilişkimden ayrılalı 1 yıla yakın oluyor. Ani bir şokla ayrıldık. Bir anda gitti. Sonra döndü ama çok değişmişti. Yapamadım o haliyle. Tamamen son verdim sanıyordum. Yeni bir ilişkiye başladım yakın zamanda fakat kk üyelerinin de fikirleriyle ayrıldım. Ve ayrıldıktan sonra iyice farkettim ki hala unutamamışım. Canımı yakan şu ki, ben hala okulda erkeklere yaklaşamıyorum. Arkadaş olarak da yaklaşamıyorum. Kendisi biraz kıskançtı. Beni en ufak bir erkeğin yanında görse benden nefret edicek, kim bilir ne düşünücek diye düşünmekten ağlıyorum. Bugün arkadaşımın yakası kalkmıştı, elimle indirdim. O sırada köşeden çıktı gördü. Nasıl canım acıdı hala korkuyorum. Bizden iki yaş büyük abi dediğim bir beyfendi gelmişti ziyarete. Eski sevgilimin arkadaşı yanımızdayken aramızdaki espiri var diye abi dediğim çocuğa dedim ki "Abi bak eski sevgilin geliyor beni kıskanıyordu hadi gülüyormuş gibi yap da kıskansın." Kız çok şey yapardı benden. En ufak iletişime ondan gülerdik biz. Şimdi içim içimi yiyor, ya eski sevgilime gidip anlatırsa diye. Anlatsa ne diyecek sanki diyorum cevap bulamıyorum fakat kafayı yiyeceğim. Belki umrunda değilim fakat aşamıyorum bunu. Eski sevgilimin hala bana bişeyler hissetme ihtimali var tabi. Hatta geçen gün şans eseri göz göze geldik yüzündeki değişimi farkettim. Olumlu mu olumsuz mu emin değilim ama ya nefret ediyor ya seviyor. Benim napmalıyım ? Uzun oldu özür dilerim ama nolur yardım edin. Artık kafayı yiyeceğim

Adı üstünde eski.
Eşinden ayrılanlar dahi bu kadar eskiye bağlı yaşamıyor.
Ayrılmışsınız ve hala oturup o'nun kurallarına bağlı kalıyorsunuz.
Sosyalleşin
Arkadaş gruplarına katılın
Seven erkek umursamaz böyle şeyleri zaten döneceği varsa döner

Ay bırak allah aşkına adam sana onca zaman nası baskı yaptıysa daha normale dönememişsin yaşadığın şey bundan başka bişey değil
Evet farkındayım. Çevremde psikoloji eğitimi azcık bile olan biri diyor ki
Şiddet görmüşsün psikolojik olarak. Napmalıyım ?

1 yıla yakın olmuş, neden hala dönmedi ? Olabilir mi ? Bazen hissediyorum kaderim oymuş gibi geliyor

Biten şeylerin tekrarı olmaz.
Olsa da o tadı vermez.
Hele böyle karşı cinsle selama bile kıyameti koparan tiplerle zaten ilişki olmaz.
Bence artık hayatınıza bakın, böyle olsa şöyle mi olurdu, şöyleydiyse böyleydi derseniz, mutlu olamazsınız.

Bana da affedemezmişim gibi geliyor daha çok ağlıyorum

Buyuk bir problemle mi ayrildiniz.aldatma vs.madem baska bir iliski yasadigin halde hala icinde birseyler var bitmeyen ee ondanda hissettim diyorsun o zaman adim at bir daha dene.tekrar yapamazsaniz ya gercekten olmuyormus bosuna icimde kalmis der yoluna bakarsin yada belkide olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…