Eski sevgili aldatılır mı ? Delireceğim artık..

Çok fazla denedim. Gurursuzluk yaptım hatta yalvardım daha neler neler. Artık bari kendime saygılı kalayım

Evde kalıcam bu gidişle annem öyle diyor. Adamlar evliyken ihanet ediyor. Bende tık yok
benim annem bugün direk şey dedi bana bilmediğim bir şey mi geçti aranızda bu kadar üzüldüğüne göre dedi. yok anne yemin ederim bir şey olmadı dedim. 5 gndür öyle bir ağlıyorum ki kadın da üzülüyor korkmaya başladı birşey mi oldu diye

Kalbimiz sadık olsun da bu fazla. Kendime gelmeliyim

Kusura bakma ama delirmişsin zaten. Hayattaki tek erkeğin o olduğuna inanmişsın ve sanırım sevmeyi ve sevilmeyi henüz öğrenememişsin. Ben de beni hep biri beni sevsin diye olmadık insanlarda sevgiyi aradım. Eşimle tanıştıktan sonra değer görmenin ve sevilmenin gerçekte nasıl olduğunu gördüm. Şimdi bu güvenle geçmişe dönsem o işe yaramaz heriflere hakettikleri gibi davranırdım. Panik yapma. Elbet seni de biri gerçekten sevecek. Ama o kişi bu adam değil!

Umarım söylediğiniz gibi olur. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…