eski sevgili ( askerde )

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
29
21 yasındayım . 19 yaşındaki iken bi ilişkim vardı ( 6 7 ay sürmüştü ) ben bitirmiştim.
bu kişiye hep şuçluluk duygusu besledim sonradan terk ettigim için çünkü seviyodu beni .
bu sene askere gittigini ögrendim merak ettim bi mesaj attım o mesajdan sonra konusmaya başladık .
her gün konuşuyoruz benle yeniden başlamak istiyor ama ben yüz yüze gelmeden bişsey başlayamayacagını söyledim .
sizce bu cocukla benle oranın yoklugundanmı konusuyor , yoksa kendi istiyerekmi bunu nasıl anlarım ??

Çok mu acil durumun anlamadım ki neyse

Bunu anlamanın bir yolu yok herşey olabilir ,ama bana ağır basan düşünce boşlukta olmasindan kaynaklanan görüşme isteği

Boşlukta olması da olabilir,erkekler askerdeyken pek mantıklı düşünmezler ama siz terkettiğiniz için duyguları yarım kalmış da olabilir? Bunu en iyi askerden gelince görebilirsiniz? Ne kadar var dönmesine?

Sen de cevap veriyorsun, demek konuşmaktan memnunsun

Boşver gerisini. Ne mutlu ediyorsa o an, onu yap, kendine sor "beni ne mutlu eder"

O ne düşünürse düşünsün

Boşlukta olması da olabilir,erkekler askerdeyken pek mantıklı düşünmezler ama siz terkettiğiniz için duyguları yarım kalmış da olabilir? Bunu en iyi askerden gelince görebilirsiniz? Ne kadar var dönmesine?
yarım kalmasından dolayı pişmandı hep yani devam etmek istiyodu. askerden önce de konuşma girişimleri olmştu . şubat da dönecek

Bitiren siz, okadar aydan sonra ona yazan siz, konusmak istiyen siz. Acaba siz kendiniz bir boslukta olup o boslugu doldurmak icin onunla konusuyo olmuyasiniz? Cocuktan once bi kendinizi sorgulayin bence....

Back
X