Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşandığımdan beri bu kadar çok flörtüm olmadı dnfdgdengelle gitsin ne sorguluyorsun? seninde eski sevgilin bitmiyor anacım
Onlar beni bırakmıyoHayatını tanıdığın 3-5 erkekle idame ettirmene gerek yok Merve ya, dünyada bilmem kaç milyorr erkek var. Bırak eskileri artık
Bu düzelmiş hali. Oyaladım deidm seni arıyıcam konuşucaz bekledi durdu sonra mesaj attım sert bi şekilde cevap vermesine fırsat tanımadan engelledim uğraşılmazNe mezunu bu çocuk, yazım hataları asabımı bozduarabası var mı
Yazıp içimde kalanları engelledim. Sonra arkadaşından yazdı bu mesajı şaka gibi çocuk.Anlatsa ne olacak annesi istemediği için bitirmiş bundan ne köy olur ne kasaba boşver
Yazıp içimde kalanları engelledim. Sonra arkadaşından yazdı bu mesajı şaka gibi çocuk.Ne mezunu bu çocuk, yazım hataları asabımı bozduarabası var mı
Güya flörtü varmış öyle deidAradan onca yıl geçmiş. Kimseyi bulamayınca sizi hatırlamış. Hiç cevap vermeseniz daha iyi. Ama belli ki bu mesajlar egonuzu okşamış.
camurun etrafinda gezene camur bulasir hic kalmisma bu islere erkekler bizim gibi duygusal degiller anlamaz kendine yazik edersin ona da seneler sonra bile hala istenilen erkegim egosu verirsin hic bulasma bu islere abla tavsiyesi
evet böylelikle gerçek yüzünü bir daha görmüş oldun, reddedilmeyi yediremeyin ergen yazıları bunlar. flörtüm var demesi bile iki yüzlülüğünü gösteriyorNe
Yazıp içimde kalanları sonra engelledim. Sonra arkadaşından yazdı bu mesajı şaka gibi çocuk.
“yazıp engellemişin klasik merve işte birincisi ben sana gel birlikte olalım sevgili flört vs demedim dememde çünkü o defter bende çoktan kapandı canım benim ikincisi sen bana fazlaymışsıneminmisin Güldürme beni yaaa neyse kendine iyi bak yada bakma umrumda değil
bay bay benim zaten flörtüm var her şeyi yanlış anlama uza”
Flörtü var bana yazma nedeni de güya sadece ayrılık nedenimizi açıklamakmış gerçekten Allah kurtarmış benievet böylelikle gerçek yüzünü bir daha görmüş oldun, reddedilmeyi yediremeyin ergen yazıları bunlar. flörtüm var demesi bile iki yüzlülüğünü gösteriyor
Size yakışmaz onu ben de yaptım ilişki laçkalaşıyor. Kafanızı karıştırmış belli ki ama gelin siz benim tavsiyelerime uyun çünkü aynısını bizzat ben yaşadım bir hayrını da görmedim şu an başkasıyla evliyim olan iki yılıma oldu. Size gerçekten de geri dönmek istemiyor. Ben nişanlandığım gün beni yoklayan (yemleyen) eski sevgilim seninle gittiğimiz o yere ben eskort götürdüm diye yazdı numarası engelliydi ama yine görebiliyordum yazdıklarını. Boşta kaldıkça yazardı boşverin Allah'a havale edin. Bu bir tuzak, tuzağına düşmeyin.Şeytan diyor ki sevgili ol 2 gün sonra terk et aynı şeyi yaşat her yerden engelle
Konu dışı olacak ama numarası engelli olan birinin yazdıklarını nasıl görebiliriz, yöntemi nedir? Telefona program mı yüklediniz bilgi verirseniz sevinirimSize yakışmaz onu ben de yaptım ilişki laçkalaşıyor. Kafanızı karıştırmış belli ki ama gelin siz benim tavsiyelerime uyun çünkü aynısını bizzat ben yaşadım bir hayrını da görmedim şu an başkasıyla evliyim olan iki yılıma oldu. Size gerçekten de geri dönmek istemiyor. Ben nişanlandığım gün beni yoklayan (yemleyen) eski sevgilim seninle gittiğimiz o yere ben eskort götürdüm diye yazdı numarası engelliydi ama yine görebiliyordum yazdıklarını. Boşta kaldıkça yazardı boşverin Allah'a havale edin. Bu bir tuzak, tuzağına düşmeyin.
Telefonum Samsung A13 idi Samsung'un kendi mesajlaşma programını kullanıyordumKonu dışı olacak ama numarası engelli olan birinin yazdıklarını nasıl görebiliriz, yöntemi nedir? Telefona program mı yüklediniz bilgi verirseniz sevinirim![]()
Teşekkür ederimTelefonum Samsung A13 idi Samsung'un kendi mesajlaşma programını kullanıyordumşimdi nasıl bilmiyorum.
Yok zaten engelledim onu bu sefer arkadaşından bana hakaretler etti ben seninle sevgili mi olmak istiyorum kafanda kurma zaten flörtüm var falan dediBence hiç bulaşma canım . Gezmiş tozmuş yine sana sarmış. Benim anladığım bu.
Erkekler illa eski sevgililerini yoklarlar ne yazarsa yazsın cevap vermeyeceksin her bir cevap onu umursadığını gösterir.3 sene önce bir ilişkim vardı yaklaşık 6 ay sürmüştü ama çocukluktan beri birbirimizi tanırdık. Aileler vs. Her şey güzelken bana açıklama dahi yapmadan hastanede olduğumu hasta olduğumu bilerek beni terk etti. Şimdi seneler sonra bu mesajı atmış amacı ne bunun bi de arayım telefonda kendimi daha iyi anlatırım diyor
. Yazıp engelledim her yerden ben sonra
arkadaşından yazmış bu mesajı şaka gibi çocuk.
“yazıp engellemişin klasik merve işte birincisi ben sana gel birlikte olalım sevgili flört vs demedim dememde çünkü o defter bende çoktan kapandı canım benim ikincisi sen bana fazlaymışsıneminmisin Güldürme beni yaaa neyse kendine iyi bak yada bakma umrumda değil
bay bay benim zaten flörtüm var her şeyi yanlış anlama uza”