Yine hortlayan eski sevgili

Aradan onca yıl geçmiş. Kimseyi bulamayınca sizi hatırlamış. Hiç cevap vermeseniz daha iyi. Ama belli ki bu mesajlar egonuzu okşamış.

Anlatsa ne olacak annesi istemediği için bitirmiş bundan ne köy olur ne kasaba boşver
Yazıp içimde kalanları engelledim. Sonra arkadaşından yazdı bu mesajı şaka gibi çocuk.
“yazıp engellemişin klasik merve işte birincisi ben sana gel birlikte olalım sevgili flört vs demedim dememde çünkü o defter bende çoktan kapandı canım benim ikincisi sen bana fazlaymışsın 😂😅eminmisin Güldürme beni yaaa neyse kendine iyi bak yada bakma umrumda değil 😅😅bay bay benim zaten flörtüm var her şeyi yanlış anlama uza”

Ne mezunu bu çocuk, yazım hataları asabımı bozdu🙄 arabası var mı
Yazıp içimde kalanları engelledim. Sonra arkadaşından yazdı bu mesajı şaka gibi çocuk.
“yazıp engellemişin klasik merve işte birincisi ben sana gel birlikte olalım sevgili flört vs demedim dememde çünkü o defter bende çoktan kapandı canım benim ikincisi sen bana fazlaymışsın 😂😅eminmisin Güldürme beni yaaa neyse kendine iyi bak yada bakma umrumda değil 😅😅bay bay benim zaten flörtüm var her şeyi yanlış anlama uza”

Aradan onca yıl geçmiş. Kimseyi bulamayınca sizi hatırlamış. Hiç cevap vermeseniz daha iyi. Ama belli ki bu mesajlar egonuzu okşamış.
Güya flörtü varmış öyle deid

Ne
camurun etrafinda gezene camur bulasir hic kalmisma bu islere erkekler bizim gibi duygusal degiller anlamaz kendine yazik edersin ona da seneler sonra bile hala istenilen erkegim egosu verirsin hic bulasma bu islere abla tavsiyesi

Yazıp içimde kalanları sonra engelledim. Sonra arkadaşından yazdı bu mesajı şaka gibi çocuk.

Ne

Yazıp içimde kalanları sonra engelledim. Sonra arkadaşından yazdı bu mesajı şaka gibi çocuk.
evet böylelikle gerçek yüzünü bir daha görmüş oldun, reddedilmeyi yediremeyin ergen yazıları bunlar. flörtüm var demesi bile iki yüzlülüğünü gösteriyor

evet böylelikle gerçek yüzünü bir daha görmüş oldun, reddedilmeyi yediremeyin ergen yazıları bunlar. flörtüm var demesi bile iki yüzlülüğünü gösteriyor
Flörtü var bana yazma nedeni de güya sadece ayrılık nedenimizi açıklamakmış gerçekten Allah kurtarmış beni 😂

Hep derim yine diyeceğim zira bu dediğimde hiç yanılmadım. Geri dönmek isteyen erkek mesaj yazmaz arar ve dışarda bir yerde buluşma teklif eder. Ayrıca hastalık insanlar için sizce bu nedenle terk eden erkekten ilerde bir hayır gelir mi? Sizi yedeğe almış yalnız kaldıkça yazıyor. Exten next olmaz şeklinde keskin bir görüşüm yok lakin onun da bir yolu yordamı vardır.

Şeytan diyor ki sevgili ol 2 gün sonra terk et aynı şeyi yaşat her yerden engelle
Size yakışmaz onu ben de yaptım ilişki laçkalaşıyor. Kafanızı karıştırmış belli ki ama gelin siz benim tavsiyelerime uyun çünkü aynısını bizzat ben yaşadım bir hayrını da görmedim şu an başkasıyla evliyim olan iki yılıma oldu. Size gerçekten de geri dönmek istemiyor. Ben nişanlandığım gün beni yoklayan (yemleyen) eski sevgilim seninle gittiğimiz o yere ben eskort götürdüm diye yazdı numarası engelliydi ama yine görebiliyordum yazdıklarını. Boşta kaldıkça yazardı boşverin Allah'a havale edin. Bu bir tuzak, tuzağına düşmeyin.

Son düzenleme:
Size yakışmaz onu ben de yaptım ilişki laçkalaşıyor. Kafanızı karıştırmış belli ki ama gelin siz benim tavsiyelerime uyun çünkü aynısını bizzat ben yaşadım bir hayrını da görmedim şu an başkasıyla evliyim olan iki yılıma oldu. Size gerçekten de geri dönmek istemiyor. Ben nişanlandığım gün beni yoklayan (yemleyen) eski sevgilim seninle gittiğimiz o yere ben eskort götürdüm diye yazdı numarası engelliydi ama yine görebiliyordum yazdıklarını. Boşta kaldıkça yazardı boşverin Allah'a havale edin. Bu bir tuzak, tuzağına düşmeyin.
Konu dışı olacak ama numarası engelli olan birinin yazdıklarını nasıl görebiliriz, yöntemi nedir? Telefona program mı yüklediniz bilgi verirseniz sevinirim ☺️

3 sene önce bir ilişkim vardı yaklaşık 6 ay sürmüştü ama çocukluktan beri birbirimizi tanırdık. Aileler vs. Her şey güzelken bana açıklama dahi yapmadan hastanede olduğumu hasta olduğumu bilerek beni terk etti. Şimdi seneler sonra bu mesajı atmış amacı ne bunun bi de arayım telefonda kendimi daha iyi anlatırım diyor
. Yazıp engelledim her yerden ben sonra
arkadaşından yazmış bu mesajı şaka gibi çocuk.
Erkekler illa eski sevgililerini yoklarlar ne yazarsa yazsın cevap vermeyeceksin her bir cevap onu umursadığını gösterir.

Back
X