Eski sevgili belası. Nasıl kurtulurum?

Ne gibi piskopatliklarini gordunuz?
Olur olmadık şeylerden kavga çıkarırdı. Kıyafete oje rengine herşeye karışırdı. Büyük lkavgalar olurdu 2 saniye sonra bana neden soğuk davranıyorsun diye bi daha kavga çıkarırdı.

Sokakta sinirlenince camları duvarları yumruklardı. Kafede sinriden bardağı sıkıp kırmıştı.

Hiç bir arkadaşımla görüşmemi istemezdi ve hep aramı bozmaya çalışırdı. Ondan habersiz bakkala dahi gitmemi istemezdi. Gidersem kavga çıkarırdı bulunduğum yere kadar gelirdi. Böyle bir ton şey işte.

Evet gelme zamanı belli almış biletini. Ailem bilmiyor ya anlatıtsam bir de onlar azarlayacak beni

Evet gelme zamanı belli almış biletini. Ailem bilmiyor ya anlatıtsam bir de onlar azarlayacak beni
Olsun azarlasinlar sebeplerini anlatirsin sana zarar verirse canlari yanar dedigin gibiyse tehlikeli biri korkuyosan mutlaka ailenle paylas o seni korkutmak icin anneni babani caldiriyo belki baban arar da agzinin payini verir seni korkutmaya hakki yok ki bu zamana kadar insan gibi yaklasmissin ama kendini de korumaya almalisin 3.sayfa haberleri oldukca yogun

Gercekten piskopat. En iyisi sikayet edin yoksa sizi rahat birakmaz

Aileniz en fazla kızar . Sizi o adamdan koruyacak tek şey aileniz .
Ya da son olarak , güvendiğiniz bir büyüğünüzden yardım isteyin , babanız gibi arasın . ya da polise gidip durumu anlatın , belki arayıp konuşmayı kabul eder tanıdık polis filan varsa.
Savcılığa gidilsin tabi , ama savcılığın birşey yapacağını sanmıyorum , anca dilekçe alır o kadar . Ülkede hergün onlarca Kasım eski koca-sevgili cinayetine kurban gidiyor dikkat edin kendinize .

Asla korkupta sinmeyin, ates olsa curmu kadar yer yakar.sizi tehdit ederek geri kazanmaya calisan bir beyinsiz.

Tehdit msjlariyla savciliga gidin, korkmayin havlayan kopek isirmaz.
Allahin cezasi..

numaranı değiştir.iletişimi tamamen ve katı biçimde kes.ailenden birilerine anlat.kesinlikle saklama.sakın.ve savccılığa ver gerekirse daha fazla ileri giderse.ve ona onu bildir.rahatsız olduğunu vs anlat.savcılığa vereceğşni söyle.

Ailenizden bir erkek büyüğünüz arasın ve görüşsün gerekirse savcılığa şikayette bulunacağınızı söyleyin. Tutumu değişmezse tedbir karsrı aldırın mesajları ve yakınlarınızı şahit göstererek. Böyle tiplerde uysal yavaş yavaş uzaklaşmayı kabul etmez.
Mutlaka arkanızda durumu bilen birilerinin olduğunu bilmeli gerekirse şeffaf olun söyleyebiliceği uygunsuz şeyler konusunda ailenizi de uyarın. Korkmayın sindirmeye çalışıyor böyle yaparak.
Tedbirli olun ve bunları dikkate almanızı öneririm. Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı.

Ben böyle bir durumda olsam kesinlikle aileme anlatırdım. Kızsalar bile terk arkamda olacak insanlar onlar. Kızarlar ama kızının böyle bir psikopattan kurtulmasını istedikleri için yardım ederler. Belki de ailenize soyleyemediginizi bildiği için ailenizi çaldıriyordur. Sizi zor durumda bırakıp onunla konuşun diye.

Seni tehdit etmesi karşısında sessiz kalma bence ..psikopat demişsin herşey beklenir bundan. Ya da birden ayrılacağına yavaş yavaş kendinden soğutsaydın önce .

Arıyor yine ama açmıyorum. Açıpta mantıklı bir konuşma yapmaya çalışmicam daha.işe yaramıyor çünkü. Bi de bu şekilde deniyeyim. Abuk sabuk bişi yaparsa da en son çare aileme anlatıcam

Asla korkupta sinmeyin, ates olsa curmu kadar yer yakar.sizi tehdit ederek geri kazanmaya calisan bir beyinsiz.

Tehdit msjlariyla savciliga gidin, korkmayin havlayan kopek isirmaz.
Allahin cezasi..
intihar falan ederim diyor bir de böyle bişey yapmasından da korkuyorum. Bna dün sırf sen üzÜl diye öldürürm kendimi dedi dengesiz ya

Tabiri caizse havlayan kopek isirmaz. Lakin migde bulandirdigi kesin. Sakin taviz vermeyin, sizi korkutmasina izin vermeyin. Diger arkadaslarimizin dedigi gibi suc duyurusunda bulunun

intihar falan ederim diyor bir de böyle bişey yapmasından da korkuyorum. Bna dün sırf sen üzÜl diye öldürürm kendimi dedi dengesiz ya

öldürsün.
sen niye üzülesin ki. 1,5 sene önce ayrılmışsın ne alaka sana vicdan azabı çektirebilsin.
hayat onun ölmek istiyorsa ölsün beyinsiz.

Ederse etsin. Böyle bir manyak beni intiharla tehdit etse "iyi et ki başka kadınlara da musallat olmayacağından emin olayım" derim. Ne için üzüleceksiniz böylesine?

Baştan hata yapmışsınız. Böyle hastalarla hiçbir şekilde muhatap olmamak gerekiyor. Verilen iyi/kötü her tepkiyi umut ışığı olarak görürler çünkü. Siz "hayır" deseniz bile konuşmaya devam etmeniz onun için bir umut.

Ailenize mutlaka anlatın. Onlar sizin aileniz, kızsalar da kötülüğünüzü istemezler. Adam gerçekten manyaksa onların da tetikte olmaları lazım, hem sizin için hem kendileri için.
Elinizde tehdit mesajları falan varsa uzaklaştırma çıkarttırmaya çalışın ve adamı gördüğünüz an polisi arayın.

27 yaşında insan, gidip bir sokak serserisiyle olmadığınızı farzedersek, işi gücü vardır en azından. Ailesi, arkadaşları vardır, az-çok bir itibarı vardır. Yani kaybedecek şeyleri vardır emin olun. "Kaybedecek bir şeyim kalmadı" laflarına bakmayın siz. İş ciddiye binerse hatırlar kaybedebileceklerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…