Olur olmadık şeylerden kavga çıkarırdı. Kıyafete oje rengine herşeye karışırdı. Büyük lkavgalar olurdu 2 saniye sonra bana neden soğuk davranıyorsun diye bi daha kavga çıkarırdı.Ne gibi piskopatliklarini gordunuz?
Evet gelme zamanı belli almış biletini. Ailem bilmiyor ya anlatıtsam bir de onlar azarlayacak beniAilenle konuş durumu bilsinler özellikle ve mutlaka babanla konuş gerekirse numarani degistir engelle gorusmek istemedigini soyle kaybedecek biseyi kalmamis kotuye gidebilir sana zarar verebilir tehdit ederse direkt savciliga git. Gelme zamani belliyse cok dikkat et kendine
Olsun azarlasinlar sebeplerini anlatirsin sana zarar verirse canlari yanar dedigin gibiyse tehlikeli biri korkuyosan mutlaka ailenle paylas o seni korkutmak icin anneni babani caldiriyo belki baban arar da agzinin payini verir seni korkutmaya hakki yok ki bu zamana kadar insan gibi yaklasmissin ama kendini de korumaya almalisin 3.sayfa haberleri oldukca yogunEvet gelme zamanı belli almış biletini. Ailem bilmiyor ya anlatıtsam bir de onlar azarlayacak beni
Gercekten piskopat. En iyisi sikayet edin yoksa sizi rahat birakmazOlur olmadık şeylerden kavga çıkarırdı. Kıyafete oje rengine herşeye karışırdı. Büyük lkavgalar olurdu 2 saniye sonra bana neden soğuk davranıyorsun diye bi daha kavga çıkarırdı.
Sokakta sinirlenince camları duvarları yumruklardı. Kafede sinriden bardağı sıkıp kırmıştı.
Hiç bir arkadaşımla görüşmemi istemezdi ve hep aramı bozmaya çalışırdı. Ondan habersiz bakkala dahi gitmemi istemezdi. Gidersem kavga çıkarırdı bulunduğum yere kadar gelirdi. Böyle bir ton şey işte.
intihar falan ederim diyor bir de böyle bişey yapmasından da korkuyorum. Bna dün sırf sen üzÜl diye öldürürm kendimi dedi dengesiz yaAsla korkupta sinmeyin, ates olsa curmu kadar yer yakar.sizi tehdit ederek geri kazanmaya calisan bir beyinsiz.
Tehdit msjlariyla savciliga gidin, korkmayin havlayan kopek isirmaz.
Allahin cezasi..
intihar falan ederim diyor bir de böyle bişey yapmasından da korkuyorum. Bna dün sırf sen üzÜl diye öldürürm kendimi dedi dengesiz ya
intihar falan ederim diyor bir de böyle bişey yapmasından da korkuyorum. Bna dün sırf sen üzÜl diye öldürürm kendimi dedi dengesiz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?