aynı olayın laciverti benim başıma geldi. önce tehdit etti sonra darp. uzaklaştırma aldırdım arkadaşı üzerinden tekrar tehdit ettirdi üstelik daha ciddi boyutta. daha sonra ona da uzaklaştırma aldırdım. şuan ses seda yok. umarım fırtına öncesi sessizlik değildir. ama mutlaka yasal yollarla gözünü korkutmalısın. sakın sindirme git ve suç duyurusunda bulun
Benim de başıma gelmişti böyle bir durum ve psikolojim bozulmuştu on kilo vermiştim stresten. Psikiyatra götürdü ailem durumu bilmeden. Oradaki doktora anlattım durumu. O da kızım hiç bir kimse ne kadar psikopat olursa olsun başkası için kendini öldürmez dedi. Patolojik bir durumda olduğunu ve bunun benimle hiç ilgisi olmadığını anlattı. Sonra kendimde güç buldum her yerden iletisimi kestim asla ulaşamadı tabii kolay olmadı her gün gazetelere intihar haberlerine bakıyordum ama ne oldu. Hiçbir şey. İntihar filan etmedi doktorun da dediği gibi. Ben kendimi toparlayip hayatıma döndüm. Senin de yapman geteken budur. Yardım lazımsa da muhakkak sana yardım edecek yegane insanlar ailendir. Üzerinde çok düşünme insan gibi konuşmuşsun anlamamis anlamayacak da. Kangren olmuş parmak kesilir. Onun iyilesmesini bekleyemezsin.
Ya tehditlere boyun eğeceksiniz ya da ailenize anlatıp savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacaksınız. Siz korktukça üstünüze gelecektir ki büyük ihtimalle sizin korktuğunuzu çok iyi biliyor. Bu tarz insanlarla konuşarak çözemezsiniz olayları ondan korkmadığınızı dimdik durduğunuzu ailenizin de arkanızda olduğunu bilmesi lazım
Yani ben bu yuzden tanıştıgım erkeklere asla evimi soylemem hatta nedır ne degıldır takma lsim kullanırdım bır keresnde adamın bırı ıkı ay benı yolda takıp etmiştide korkudan çıkma teklıfını kabul ettım sonra baska sehre vın maasef yolda adres soracak olsanız dahı asla bır erkege sormayın psikopatlar var musallat oluyorlar
Benzer bir durum yüzünden yıllar önce çok sıkıntılar çekmiş biri olarak söylüyorum; hemen durumu ailene anlat ve savcılığa gidin. Bu işin başka çözümü yok zaman kaybetmeden, başına daha büyük işler açılmadan, psikolojin daha fazla bozulmadan, henüz kimse zarar görmemişken konuş ailenle ve kurtul
Bir an eski sevgilim geldi gözümün önüne. Oda öykeydi tam bir psikopat bizde 5 yil gitgellerle gecirdik..
Intihar edicem ben iyi degilimler falan filan baya ugrasti..
Cok sorunluydu benden sonra psikolojik destek aldi
Yurt disindaydi evlendim dedim en sonunda .. bide televizyonda reklam cekimim sirasinda giydigim gelinlikli fotomu profil fotografi yapmistim .. inanmisti evlendigime..
Bir yil sonra o nisanlandi evlendi
Mutlu olsun benden uzak diyorum artik zaman zaman aklima geliyor yasadiklarim iyisiyle kötusuyle ... iyiki bitirmisim ve suan ki esimle tanismisim diyorum