eski sevgili belası :(

cherrylady26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
598
935
33
merhaba arkadaşlar,
size günlerdir kafama takılan derdimden bahsetmek istiyorum
1 aylık ilişkim var kendisini daha öncedende tanıdığım birisi, herşey çok güzel çok yolunda gidiyor ama bir sorunumuz var.
erkek arkadaşımın 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve bana 2015te ayrıldık demesine ragmen biz konusmaya başlamadan 1 hafta önce ayrıldıklarına şahit oldum.
Kız arkadaşı benimle birlikte olduğunu öğrendikten sonra onu sürekli aradı, evlerine kadar gitti.peşini yeni bıraktı yani.:/
sizce söylediği yalan büyük bir sorunmu ? onu kafasında bitirdiğini biliyorum, çünkü her aşamasında bana haber verdi konuşmaları yolladı ve dalga geçtik. ona güveniyorum ve geri dönmeyeceğini biliyorum ancak yinede bu ayrılık konusu beynimi kurcalıyor.

Hemen hemen aynısını bende yaşadım .Sonuç olarak benimle 2 ay durdu ve tekrar ona gitti .He diyorsun ki ama her şey çok güzel evet benim içinde öyleydi zaten başta .5 senelik ilişki sana her ne kadar onu sevmiyorum desede alışkanlık var emin ol ikinizi kıyaslayacak .En büyük sorun ise yalan söylemesi .Bence kendini koru benim yaşadıklarımı yaşama.

Bana kızla olan konuşmalarını ona benim onun hayatında olduğumu söylemesini , herşeyi gönderdi. Siz böyle bi durumla karşılaşmıymıdınız ?

Çok güvenme üzülürsün.

Güvenme bu herife, birincisi boşlukta su an onunla bitmis olsa da bu yine ona dönmeyeceği anlamına gelmez cunku daha yeni ayrılmışlar, üzerinden zaman geçmemiş, yalan söylemesi büyük sorun bunu da unutma. Ayrıca alay etmeniz hiç hoş olmamış basınıza gelince anlarsınız. Kıza yazık, kimse benimle alay etmedi bende kimse ile alay etmedim, bunu anlamak icin yasamak gerekmez empati yapmak yeterli. İyi düşünün.

Ben de ayriliş tarihimi olandan daha erken söylerim,ama farkinda olmadan
Mesela mayista terkettiğim çocuk için bir konu açildiğinda karsimdakimden konuyu kapatmasini , ondan ayrilali teee 6 ay olduğunu söylemiştim iki ay önce :) oysa daha 4 ay bile olmamişti,sonradan farkettim
Belki kafasinda bitirdigi tarihi hatirlamak istiyodur. Sonucta insan ha deyince ayrilamiyor. Önce zemin hazirliyor,sonra karsi tarafi ikna ediyor , bazi periyodlarla ağlayan zirlayan eski sevgiliyle buluşup belki bir salaklik yapip tekrar başliyor,kisa bir sure sonra tekrar ayriliyor...
falaaaaaan filan
2015te ayrildik alti ay ayri kaldik sonra yine basladik o da iste gecen ay bitti demektense 2015te ayrildik deyip kesmek daha cok isine gelmistir belki de.
Bence büyütme bu konuyu

5 senelik sevgilisiyle daha dün tanıştığı biriyle birlik olup dalga geçiyorsa yakındır sizi bırakıp ona ya da başkasına gidip sizinle dalga geçmesi.

arkadaşlar şöyle bir şey var ruh sağlığı bozuk bir insanla 5 sene birlikte olması onun suçu ama kendini rezil etmesi de tamamen eski sevgilisinin. kimse kusura bakmasın o hareketleri sergileyen biriyle dalgamı geçerim. düzelsin. bu kadar basit. bana güvendiği için herşeyi paylaştı , hala devam ediyoruz . ben kendime güveniyorum; her insan bir değildir , evet şu konuda katılırım size, madem dalgasını geçeceksin ne demeye 5 sene birlikte oldun ? bunu kendisine de sorduğumda bir söz verdiğini ona bu nedenle zorla devam ettiğini anlattı.

dalga geçme kısmı hakikaten irrite edici.
ne olursa olsun, 5 yıl birliktelermiş, ana babasından sonra en yakını oymuş.
şimdi yeni kız arkadaşıyla onun arkasından dalga geçiyor……
eski ilişkilerin, eski sevgililerin bir değeri olmalı.

3 gün sonra başka bir kızla birlikte sizin arkanızdan dalga geçmeyeceği ne malum?

Tamam arkadaşım sen böyle kendini kandırmaya devam et. O ruh hastası dediğin hemcinsin değil belkide sevgilindir, sonuçta onun anlattığı kadar biliyorsun. Adam olsa eski sevgilisini engeller yoluna bakardı. Neyse sen inanmışsın sorun yokk

5 senelik sevgilisinden ayrılmadan bir hafta önce birini buluyorsa, bi de onunla kızla beraber oturup dalga geçiyorsa; 1 aylık size neler yapacak kim bilir.
Yani ben o kişiyle bırak ilişki yaşamayı adam bile demezdim.

Açıkçası sizin de ondan kalır yanınız yok. size 1 sene önce ayrıldık diye yalan atmış. Saf saf inanıp, kendinizi rezil etmişsiniz. Üstelik bu kocaman yalana rağmen, düzelmemiş; kendinizi adamın eski sevgilisiyle dalga geçecek kadar üstün görmüşsünüz.

Kusura bakmayın ama dışardan bakınca, sizin hareketleriniz daha itici duruyor.

bilmiyorum arkadaşlar haklı olabilirsiniz her şey çok iyi giderken birden bire durgunlaşması, bir soğuk davranmalar neyin var dediğimde bişeyim yok demeler sanırım haklısınız, bilemiyorum bir süre daha gözlemleyeceğim

5 senelik sevgilisinden ayrılmadan bir hafta önce birini buluyorsa, bi de onunla kızla beraber oturup dalga geçiyorsa; 1 aylık size neler yapacak kim bilir.
Yani ben o kişiyle bırak ilişki yaşamayı adam bile demezdim.

bende açıkçası korkmaya başladım, bir evlilik planı yapıyor, ertesi gün durgun davranıyor.. ya da benmi abartıyorum özlediği birşeymi var hiç bilmiyorum

Büyük bir sorun hem de. 5 senelik ilişkiyi unutmak çok kolay olmaz, kolay unutuyorsa da zaten normal değildir. Zaten büyük ihtimalle unutmak için görüşüyor sizinle.
Bence daha fazla uzatmadan kesin ilişkinizi. Bakarsınız barışırlar barışmasalar da kendinize de diğer kıza da yazık edersiniz. Kendinizi o kızın yerine koyun ve 5 senelik ilişkinizin bitip bir hafta sonra siz acı çekerken erkek arkadaşınızın başkasıyla görüştüğünü düşünün.
Sağlıklı bir ilişki olmaz. Ne kadar unuttum dese de (ki bu kadar sürede imkansız) hep aklınızda bir soru işareti olacak ve diğer kızın ahını alacaksınız.
Zaten henüz bağlanmamışsınızdır. Bu yüzden tamamen çıkarın bence hayatınızdan.

şu yazdığım size çok garip gelecek ama bu kadar kısa süre geçmesine rağmen ben hayatımda kimseyi bu kadar çok sevmedim. onsuz olmanın düşüncesi içimi yakıyor. çok seviyorum ben bu çocugu.
bu sorunun üzerine gittim, arada başkaları olup olmadığını sordum. ara verdikleri dönemde başkaları da olmuş.açıkçası bende arada harcanmaktan korkuyorum
bilmiyorum ya

Canım üçünüze de yazık olur.
1 senelik falan olsanız tamam diyeceğim ama ayrılır ayrılmaz başkasıyla görüşmeye başlaması karakterini yeterince ele veriyor. Sonuçta o kız kadar sevmiş olamazsın ve onun ne kadar acı çektiğini düşün. Bazen bir şeyleri kötü niyetle yapmasak bile sonuçları çok ağır oluyor ki sizin sonunuz hiç hayırlı görünmüyor.
Sana yalan söylemesi, kız üzülürken onun hemen birini bulması ve evlilikten bahsetmesi...
Emin ol ileride senden ayrıldığında sen acı çekerken başkalarına da yapacak aynılarını.

evet aslında sonradan ben o kıza çok üzüldüm. benimde 3,5 senelik ilişkim oldu aynıları bana olsa kaldıramazdım çok açık ve net. kötü insan olmak istemiyorum ama çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…