eski sevgili belası :(

her aşamasında bana haber verdi konuşmaları yolladı ve dalga geçtik. ona
Bu nasil bir hareket ya yazik...
5senelik sevgilisinin arkasindan 1aylikla beraber boyle yapiyosa senin arkandan neleeeeer yapar. Kiza uzuldum. Ama size uzulmem yazik degil mi ya dalga gectik diye gururlanarak soylemissiniz birde. Ayip

Bu nasil bir hareket ya yazik...
5senelik sevgilisinin arkasindan 1aylikla beraber boyle yapiyosa senin arkandan neleeeeer yapar. Kiza uzuldum. Ama size uzulmem yazik degil mi ya dalga gectik diye gururlanarak soylemissiniz birde. Ayip

normal olmayan anormal davranışlar sergileyen ,özellikle altını çiziyorum, hemcinslerim değil karşı cins olsa dahi ciddiye alınmaz ve dalga geçilir. önce insan olmayı bilirsek arkamızdan da dalga geçtirmeyiz. bilmem anlatabildimmi ?

Ben dalga geçmeyi bırakın kendisi ile ilgili yorum dahi yapmazdım..
Eğer ilişkisi bittiyse yeni bir ilişkiye başladıysa eskiyi demek ki tamamen silmiş kafasından..Ben denenebileceğini düşünüyorum.

Baskasiyla dalga gecmek de bence anormal bir davranis ve cok cirkin. Bilmem anlatabildim miii??!

5 senelik ilişkide 1 hafta sonra başlayan ilişkiden hayır gelmez siz rebaund sevgili gibi ayrılık acısını hafifletmek için görüyor bence. çivi çiviyi söker misali.

ayrılık mesajlarını atıp dalga geçmeniz bunu kanıtlıyor bence. ne münasebet bunları size atıyor. ya aynı şeyi de sizden sonra başkasına yaparsa? sizin özelinizi yeni birine anlatırsa? hiç hoş değil bence.

Sana aslnda daldan dala konan biri olmadigini belirtmek istedi muhtemelen. Yani bi hafta once bitti ne ara unuttun her seyi demenden korktu. Ha guzel binsey mi yalan asla guzel degil her turlusu berbat. Zamani gelse soyler miydi bilinmez. Ama demissin ya mesajlari atiyor guluyoruz, simdi seni elinde tutmak icin baska bi kizi harcamis oluyor. Ne kadar kotu bi kiz olursa olsun sence boyle yapmasi guzel mi peki? Tanimadigimiz insanlari yorumluyoruz tabi ki her davranisini birlikte yorumlamak lazm ama aman aman asiri guvenme hemen bence de. Zaman gelir uzulursun belki de cok mutlu olursun ama her ihtimali de dusun derim.

Aaa bak o kız hala pesimde bana neler yaziyor neler yapiyor benim icin diyerekten mesajlari sana atti hani bi nevi kıskandırmak baabinda. Ego yukseltici seyler.

1 ay sonra sanada aynisi olur yeni buldugu kizla arada harcanir gidersin. 5yıl unutulurmu niye durduk yere cocuk duruluyor saniyorsunuz ??

Kıza normal olmayan anormal davranislar sergileyen biri diye hitap etmissiniz. 5 yıl birlikte olup ayrilip arkanizdan hemen yeni sevgili yapsa eski erkek arkadasiniz 'hadi koçumm mutluluklarmi' diyecektiniz?
Yara bandı'sınız suan da bileseniz.

bu konuda en mantıklı cevabı siz yazmışsınız. o kişinin genel olarak attığı mesajlarla dalga geçmedik, burda bi tırnak açmam gerekiyor, biz beraberken ve benim varlığımdan haberdar olduğu halde, erkek arkadaşıma yazdığı mesajlarla dalga geçtik. sanırım herkes bunu farklı algıladı. Açıkçası benimde korkularım var, onu unutamaması vs. Dediğiniz gibi her ihtimale karşı hazırladım kendimi.

Benimde korkum bu yara bandı olmak fakat benim 3 buçuk senelik bir ilişkim oldu, onunki kadar yakın bi tarihte bitmedi ama inanın adı bile aklıma gelmiyor. daha iyi ihtimallere odaklanmak istiyorum

Benimde korkum bu yara bandı olmak fakat benim 3 buçuk senelik bir ilişkim oldu, onunki kadar yakın bi tarihte bitmedi ama inanın adı bile aklıma gelmiyor. daha iyi ihtimallere odaklanmak istiyorum
Süre önemli degil yasanilanlar paylasilanlar anılar önemli.. Demekki o cocuk size cok bisey katmamiski adı bile akliniza gelmiyor. Hakkinizda hayirlisi ama herseye dikkat edin derm ben

Yararli olabildimse ne mutlu, mutluluklar dilerimm

Benzer bir durumu ben yasadim hatta kiz ben evdeyken geldi eve oyle bir yolladim ki o gun bugundur sesi solugu cikmadi kayboldu ve biz evlendik 4 yildir cok guzel bir iliskimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…