Eski Sevgili Derdi

Kesinlikle ne siz ne eşiniz hiç bir şey yazmayın. Kadının amacı o. Daha önceki mesajın birinde eşiniz yazarsa ne cevap verecek diye merak ediyorum demissiniz. Mesaj atarsınız işte bu olacak. Siz merak edeceksiniz ne yazacağını. Onun yazdığına yuh yaaa hala ne diyor diyip daha çok sinir olacaksınız. Yeri gelecek eşinize saracaksiniz. Eşiniz içinden hay söylemeseydim diyip bundan sonra bi şey olursa size söylemekte tereddüt edecek. Yani kadının istediği olacak ve sizin huzurunuz kaçacak. Siz eşinize güveniyorsunuz. O da zaten mesajda gereken cevabı verip engellemiş. Çiçek olayında size dürüst davranmış. Eşiniz huzur kaçsın istemiyor. Sizin de bunu korumanız gerekir. Sessiz kalın. Asil davranın. Zamanla yok olacak kadının yapacakları. Ha , ilerde aklınıza geldikçe saydırıp duracaksınız ama ayy iyiki de muhattap almamışım diyeceksiniz.
Benim eşime sevgiliyken, malın biri beni tebrik ettikten 1 saat sonra aşk mektubu yazdı sosyal medyada mesajla. Ve ben tesadüfen eşimden önce gördüm. Ama neler neler yazmış. Sanki ilşkileri varmış da benimle aldatıyormuş gibi. Üstelik bunları kadin sevgilisinin yanında yazıyor. Ilk okuduğumda basimdan aşağı kaynar sular döküldü. Sonra enine boyuna düşündüm. Kadın tam manasıyla psikopat dedim. Yazdıklarının gerçeklikle alakası olamaz. Oturdum eşimle konuştum. Ben bi şey yapmayacağım dedim. Ben konusucam dedi . Neyse bi kere olsun kadını muhattap almadım. Hayırdır, derdin ne demedim. Bu da onu kudurttu tabii. Kadın iş yerinden. Aylarca iş yerine gitmedim eşimin. Gidersem tutamam kendimi. Ama asla takibi bırakmadım tabii. Bi şekilde kendi varligimi o işyerinde hep hissettirdim. Ha bu arada o mesajı benim okuduğumu da biliyor kadın. Buna rağmen ilişkimi bozmayıp onu muhattap almayisim daha da kudurttu onu zaten. Öyle bi kadın ki erkek sinek uçsa odasında bu sinek bana aşık der. Bu olaylardan bi kaç ay sonra başka evli bi adama sarmış. Mal adam ağına takılmış bunun. Karısı farketmiş adama ayar vermiş de geri çekmiş adam kendini. Eşim , o zamanlar onu muhattap almadığım ve asil davrandığım için hala en iyisini yaptın der. Eşimin gözünde de daha değerlendim tabii ki sağlıksız insanlar yüzünden huzur kaçırmadığım için. Duygularıma yenik düşmeyip mantıklı davrandım çünkü. Bu arada Bazılarınızın kafasında soru işareti olabilir yazdıklarım çerçevesinde ama cok ayrıntı var eşimin hiç bi şey yapmadığına kadının kendi kendine kurduğuna dair. Daha da uzamasın diye yazmadım.

Sizin ki daha basit hali bu yaşadıklarımın. Dolayısıyla kesinlikle muhattap almayın derim. Yoksa sonra cidden pişman olursunuz. Eşiniz gayet mantıklı davranmış. Siz de ona destek olun ve koruyun bu hali bence.
Eşim mesaj attı kadına benim rahatsız olduğumu görünce, belki muhattap olmamak o kadını daha deli ederdi ama o kadar olgun olamadım ben :) ama en azından ben muhattap olmamış oldum yine.
Esime güveniyorum 7 yıldır evliyiz, beni şüpheye düşürecek tek bir hareketi olmadı bu zamana kadar ama kadınin 10 yıl sonra bu tarz seyler yapması normal değil, nereden alıyor bu cesareti diye düşünüyor insan. Verdigi cevap da sadece dogum gününu kutlamak istemiştim, kötü niyetim yoktu oldu, eşim sert bir sekilde verdi cevabını benim icim rahat etti bu şekilde. Öbür türlü kendi kendimi yiyecektim.
Sizin yaşadığınızda oldukca sinir bozucu, neyse ki eşinizde dusmemis o tongoya.

Eşim mesaj attı, benim konuya çok takıldığını görünce, kadının kötü bir amaci yokmuş sadece dogum gününü kutlamak istemiş, rahatsız ettiği için özür diledi birde :deli:
Oh olsun bir daha da cesaret edemez yazmaya. Suan bende çok mutlu oldum :halay::KK50:

Eşim mesaj attı kadına benim rahatsız olduğumu görünce, belki muhattap olmamak o kadını daha deli ederdi ama o kadar olgun olamadım ben :) ama en azından ben muhattap olmamış oldum yine.
Esime güveniyorum 7 yıldır evliyiz, beni şüpheye düşürecek tek bir hareketi olmadı bu zamana kadar ama kadınin 10 yıl sonra bu tarz seyler yapması normal değil, nereden alıyor bu cesareti diye düşünüyor insan. Verdigi cevap da sadece dogum gününu kutlamak istemiştim, kötü niyetim yoktu oldu, eşim sert bir sekilde verdi cevabını benim icim rahat etti bu şekilde. Öbür türlü kendi kendimi yiyecektim.
Sizin yaşadığınızda oldukca sinir bozucu, neyse ki eşinizde dusmemis o tongoya.
Sizin değil de eşinizin sert cevap vermesi isabet olmuş . Kadının kötü niyetim yoktu ifadesi de klişe zaten. Bu cesareti onların egosunu okşayan erkeklerden alıyorlar böyle kadınlar , eşlerimizden değil. Umarım bi daha dadanmaz size de kendi yoluna bakar. Eşinizle, çocuğunuzla huzurunuzun hiç bozulmaması dileğiyle. Sevgiler ...

Merhaba Hanımlar

Birkaç hafta önce bir konu açmıştım , eşimin eski sevgilisi, intagram üzerinden mesaj atmıştı, aralarında ki ufak bir sohbetin ardından kadın uzun zaman oldu seni görünce tuhaf oldum gibi birsey yazınca, eşim bundan sonra konuşmanın yanlış olacağını söyleyip mesajlaşmayı kesmişti. 2 gün sonrada kadını engellemişti.

Eşim benim mesajları gördüğümü bilmiyordu, bende yüz göz olmamak adına konuyu hic açmadım, kadına da gerekli cevabı da verdigi için sessiz kalmayı tercih ettim.

Dün eşimin doğum günüydü ve bu kadın eşimin isyerine çiçek göndermiş, karta da " eski günlerin anısına, hakettiğin güzel hayatı yaşaman dileğiyle" diye not yazmış:sinirli:

Eşim bugün söyledi bana hem mesajları hem de çiçeği, normalde söyleyip seni huzursuz etmek istemezdim ama kadının çiçek göndermesi cok manasız, yine gereksiz birşey yapar senin direk haberin olursa diye söylemek istedim dedi.

Eşim kadınla irtibata gecmemekten yana , zaten amacının bir şekilde diyalog kurmak olduğunu düşünüyor ama ben öyle düşünmüyorum , 10 yıl aradan sonra mesaj atıp, doğum gününde çiçek göndermesine sessiz kalmak istemiyorum açıkçası. Nereden buluyor bu cesareti, eşime de durumdan rahatsızlığımı dile getirdim. Ama bu sefer kadına Instagramdan yazıcam sanırım.

İnsanlar böyle şeyleri niye yapıyorlar anlamıyorum, ne umuyor ne bekliyor bu yaptıklarından, oturdugu yerden yine sinirlerimi bozdu tanımadığım bir kadın...
Tepkisiz kalın

Sizin değil de eşinizin sert cevap vermesi isabet olmuş . Kadının kötü niyetim yoktu ifadesi de klişe zaten. Bu cesareti onların egosunu okşayan erkeklerden alıyorlar böyle kadınlar , eşlerimizden değil. Umarım bi daha dadanmaz size de kendi yoluna bakar. Eşinizle, çocuğunuzla huzurunuzun hiç bozulmaması dileğiyle. Sevgiler ...
İnşallah öyle olur, çok teşekkür ederim, sağolun:)

benım esime cıcek gonderıcek gebertirim onu embati kursun eşiniz ... sonucta bır erkek de gonderebılırdı sıze kufur etsın kapatsın her yerı zilliler yaa evli barklı insanlara.

Şimdi o kadına bir söz söyleyeceğim sonrada banlanacağım.
Neyse ban yemek istemiyorum ama diyeceğimi anladınız siz.

Eşiniz doğru bir davranışta bulunmuş. Çiçekleri aynen geri göndersin nota da " evli
Bir adama çiçek Gönderen kadına ne derler ??? " yazsın.

Esiniz engellesin, iş yerini nerden öğreniyor? Sizde onu önemseyip yazmayın, ta ki çok şüphelendiğiniz zaman yazın.

Back
X