Eski sevgili hala neden instagramda takip eder ??

crn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
309
86
118
İzmir
Artist gibi evet ya bitsin demiştir ve bitmiştir bir daha ne görüşme var ne konuşma .. Son kez görüşmeyi bile reddetmiş insan hala beni neden instagramda takip eder ? Ayrılalı 2 ay oldu

Ya silmeyi unuttu yada meraktan , erkek işte fazla kafa yormamak lazm görmezden gel :KK20:

fotoğraflarına bakmak için olabilir, takipten çıkarma gereği hissetmemiş olabilir, unutmuş olabilir.

Amaci bu. Senin onu unutmani istemiyor olabilir. Kafanda soru isaretleri birakip,seni delirtmek istiyor olabilir.Erkek familyasi gereksiz dusunceler icinde oluyor ayrilikta.

kibarca rica ettim 2 gün önce. sen hayatına devam ediyosun ben de devam etmek istiyorum dedim silmicem çok istiyosan engelle dedi bana. ben engellemicem silen sen olcaksın ben bunu istiyorum dedim hayır silmiyorum diyo şaka gibi

kibarca rica ettim 2 gün önce. sen hayatına devam ediyosun ben de devam etmek istiyorum dedim silmicem çok istiyosan engelle dedi bana. ben engellemicem silen sen olcaksın ben bunu istiyorum dedim hayır silmiyorum diyo şaka gibi

Siz silmek istiyorsanız silersiniz. ben seni silmiycem halen kalbimdesin sana aşığım modundasınız.

Sen hayatına devam ediyorsun, ben edemiyorum hemen dön desen döneceğim imajndasın bilmem farkında mısın?

Ben zaten silmiştim çoktan o hala takip ediyodu baktım olmuyo engelledim.. Engelleyince whatsaptan fotografıma taktı bu ne güzellik dedi yüzsüz yüzsüz inanabiliyo musunuz? Ne yapmaya çalışıyo anlamadım baktım olmuyo whatsaptan da engelledim

Back
X