Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Artist gibi evet ya bitsin demiştir ve bitmiştir bir daha ne görüşme var ne konuşma .. Son kez görüşmeyi bile reddetmiş insan hala beni neden instagramda takip eder ? Ayrılalı 2 ay oldu
kibarca rica ettim 2 gün önce. sen hayatına devam ediyosun ben de devam etmek istiyorum dedim silmicem çok istiyosan engelle dedi bana. ben engellemicem silen sen olcaksın ben bunu istiyorum dedim hayır silmiyorum diyo şaka gibi
kibarca rica ettim 2 gün önce. sen hayatına devam ediyosun ben de devam etmek istiyorum dedim silmicem çok istiyosan engelle dedi bana. ben engellemicem silen sen olcaksın ben bunu istiyorum dedim hayır silmiyorum diyo şaka gibi
Ben zaten silmiştim çoktan o hala takip ediyodu baktım olmuyo engelledim.. Engelleyince whatsaptan fotografıma taktı bu ne güzellik dedi yüzsüz yüzsüz inanabiliyo musunuz? Ne yapmaya çalışıyo anlamadım baktım olmuyo whatsaptan da engelledim