• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgili ile arkadaş olunur mu

Bence tüm genellemeler gibi bu da yanlış :31:
Benim çok sevdiğim iki erkek arkadaşım var. Çok ta iyi anlaşırız. Ben tüm hücrelerime kadar kadınım, onlarda aynı şekilde erkek. :9:

Ama şöyle bir şey duydum, ne kadar doğru bilemem. Bir erkek, sevgili olamayacağı bir bayanla arkadaşta olmazmış.

Yani mesela, Mert benim yakın kankam diyelim, oldu ya bir gün sevgili olduk. İşte böyle durumlarda erkekler, arkadaşlarına bile alıcı gözle bakarmış.

Bir de uzun ilişki , kısa ilişki fark etmez... Erkek arkadaş kalmak istiyorsaaa,, yedekte tutmak istiyordur.

peki yedekte tutmak isteyen erkekte var evet ama onlar kendi hallerinde geziyorlar tozuyorlar bazıları da hiç bişey yapmıyor başka kız tanımıyor tanıyıpta yanına gelse bak bu yenı sevgılım dıye o zaman yedektır sanırım valla bende bilmiyorum kı :)))

Olamazzz. ben ona bakarken ya da o bana bakarken illa ki aklımız eskilere gider. elini tuttuğum,öptüğüm adama ben sonradan arkadasım gözüyle bakamam kaldıramam. zaten bir yerden de patlak verir o merak etme:1:

eski sevgiliyle arkadaş olunur neden olmasın ama o arkadaşlık uzun sürmez biter...

mazide kalır ıster ıstemez...

2 seneye yakın bir süre çıktığım erkek arladaşımla ayrılmıştık.Birbirimizi çok seviyoduk ayrlma nedenimiz başka özel sebeplerdi.O çok kıskançtı ve ayrılsada benden haber almadan konuşmadan duramazdı, aynı sınıftaydık lisede .Bu yüzden o teklif etmişti en son ayrılığımızdan snra arkadaş kalmayı.Ama olmadı , arkadaş gibi değil hala sevgili gibi tripler vs kıskanmalar devam etti.Asla ama asla arkadaş olamıyosun imkansız. hatta insanın çok canını yakan bişey arkadaş kelimesi o kadar yaşanandan sonra

merhaba herkese

başlıktanda anlaşıldığı üzere eski sevgiliniz ile arkadaş olarak devam ettiniz mi eğer ettiyseniz sonuç nasıldı

birde erkekler eski sevgilisi ile arkadaş kalma konusunda ne düşünür sizce

neden arkadaş kalmak istiyimki onunla?

anlaşamadığım için adı "eksi" dir ve anlaşamadığım için bitmiştir anlaşamadığım biriyle neden arkadaş olayım ki..erkeklerin bakış açısının da arkadaşca kalacağını sanmıorum ben hiç..

Back
X