Eski sevgili imtihanııı

busdk02

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
158
33
298
İyi geceler öncelikle .
Eski sevgilim beni heryerden engellemişti barısmak ıstıyordum konusmustuk ama cok grur yapıyordu.Kabul etmıyordu ayrılmamızın sebebı benım yuzumden olmus benım yuzumden bıtırmek zorunda kalms oyle dıyordu bana.Sert bi yapısı var.Neyse o benı sinirlenince heryerden engellemişti yazarsan bıdaha engellicem demişti ayrıldımız zaman ben baya aramıstım ve bulustum konustugumda demıstı.Ben pesınden kosmustum tabı kosunca o dahada pohpohlandı .neyse ben sonra pesını bırakmıstım artık anladımkı pesınden kossamda etsemde cok gaddar bır turlu kabul etmıyordu.Aradan bayaa zaman gectı ben yenı bır hesap actım ınstgrm.Onuda bulup engelledım madem benı ıstemıyordu bende onu engelledım.Bu beni bulmus en yakın arkadasına eklettırmiş.aradan 10 gun gectı baska arkadasınada eklettırıyor.Ben hıc bısekılde kabul etmedım hatta sahte hesaplar bıle eklemeye basladı o olabılırdı.Neyse ben hıc bısey yapmadım ne ısteklerı sıldım nede bı engelleme yaptım arkadaslarına.O kudurmuskı gıdıp benım arkadasımı facedn engellemiş.ben hıc umursamadım.Arkadaslarının ısteklerınıde 15 gun durdu gerı cekmıslerdı.Sonra gel gelelım yınee ekletmiş arkadaşınıı .Bunun amacı nedir ya ben onun pesınde kosarken hıc bı sekılde kabul etmıo grur yapıyordu.Sımdı arkadasını eklettırıp napmaya calısıo ona yazmama.Hatta arkadası bu sefer eklettırdıgınde ınstagram hesabını herkese acık yapmıs eskı sevgılımle resımlerı var gormemı ıstıor kendını mi hatırlatıyor ?Bunun amacı ne napmaya calısıyor kafam duman oldu.Sizce bu napmaya calısıor ya gercekten cok zor zamanlar gecırdım cok agladım paramparca oldu yüreğim

Birde düşünün ben ayrıldıktan bır ayı gecıyordu pesınden kostum barısmak ıstemıstım.O kabul etmedı .sonra bı ara daha barsmak ıstedım yapamıyordum cok kotuydum sevıyordm.Sonra bıraktım onun pesını 8 ay oldu.bu yukarda anlattıklarımı yapmaya basladı. İşte 8 ayın son 2 ay içerisinde

Kaçan kovalanir. Bıraktığında ise kimse pek yuz vermeyince e kime gidecek.

Bazi insanlar istemeselerde karsi tarafin ne yaptigini merak eder. Benden iyisini buldu mu? Kötü mü? Mutlu mu? Ama ne olursa olsun. Engelleyin gitsin. Hala niye takiyorsunuz?

Bazi insanlar istemeselerde karsi tarafin ne yaptigini merak eder. Benden iyisini buldu mu? Kötü mü? Mutlu mu? Ama ne olursa olsun. Engelleyin gitsin. Hala niye takiyorsunuz?
Onu zaten engellemistim.Arkadasini engellemiyorum bilerek cunku umursamiyorum sansin.Engellersem bu sefer aramaya baslarmi bilmem .Ama pesimden kossun surunsun istiyorum

Onu zaten engellemistim.Arkadasini engellemiyorum bilerek cunku umursamiyorum sansin.Engellersem bu sefer aramaya baslarmi bilmem .Ama pesimden kossun surunsun istiyorum

Kac yasindasiniz bilmiyorum,ama bence hayatiniz en iyi sekilde yasayip kendi kafaniza göre iyi birini bulun. Öyle bos insanlari bosverin. Enerjinize yazik

Kac yasindasiniz bilmiyorum,ama bence hayatiniz en iyi sekilde yasayip kendi kafaniza göre iyi birini bulun. Öyle bos insanlari bosverin. Enerjinize yazik
Acikcasi aklimdan atamiyorum onu herzaman aklimda ve yeni bir ilkskiye baslayacak gucum yok hissediyorum ve karsima cikti bir kac insan ama bende istek yok isinamiorum istek olusmuyor aklimdan atamadim kalbimden

Pisman olsun surunsun istiyorum
Pisman olsun istiyormusunuz. Yoksa direk kurtulmak mı? Bence bu yazdiklarinizi tekrar okuyun nasıl biri oldugunu kendiniz soyluyorsunuz. Boyle tipler asla değişmez. Can cikar huy cikmaz. Sonradan cok basiniz ağrır

Acikcasi aklimdan atamiyorum onu herzaman aklimda ve yeni bir ilkskiye baslayacak gucum yok hissediyorum ve karsima cikti bir kac insan ama bende istek yok isinamiorum istek olusmuyor aklimdan atamadim kalbimden

Yani sürünmesini degil de, size tekrat ilgi duymasini mi ümit ediyorsunuz?

Yaslar kac.

Ne kadar ugrasirsan her zaman kadin üzülür o yuzden yaşayanları geride birak önüne bak.
Erkege en buyuk zulüm onu gormezden gelmek.

Yaslar kac.

Ne kadar ugrasirsan her zaman kadin üzülür o yuzden yaşayanları geride birak önüne bak.
Erkege en buyuk zulüm onu gormezden gelmek.
24 .İste bnde gormezden gelıyor gıbı yapıyorum onu arkadasını ekletırıncede.ama vatsapta bana olan engelini de acmamıs işte kafam karıstı napmaya calısıyor arkadasıyla eklettırıp hatırlatmak mı

canım bak lise yıllarımda böyle bişey benimde başıma geldi erkeklerde şöyle bi kafa var sanırım arkdaşm istek yollasın bakalım kabul edecekmi eğer kabul ederse arkdsmla beraber o kızı oynatırız kafasındalar ugrasma düşünme hayatından çıkar :)

Bu ikinci kez yapışı arkadasına yıne eklettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…