Hani arkadasini eklettirip napmaya calisiyorBoşver gitsin ergeni...
Onu zaten engellemistim.Arkadasini engellemiyorum bilerek cunku umursamiyorum sansin.Engellersem bu sefer aramaya baslarmi bilmem .Ama pesimden kossun surunsun istiyorumBazi insanlar istemeselerde karsi tarafin ne yaptigini merak eder. Benden iyisini buldu mu? Kötü mü? Mutlu mu? Ama ne olursa olsun. Engelleyin gitsin. Hala niye takiyorsunuz?
Pisman olsun surunsun istiyorumKaçan kovalanir. Bıraktığında ise kimse pek yuz vermeyince e kime gidecek.
Onu zaten engellemistim.Arkadasini engellemiyorum bilerek cunku umursamiyorum sansin.Engellersem bu sefer aramaya baslarmi bilmem .Ama pesimden kossun surunsun istiyorum
Acikcasi aklimdan atamiyorum onu herzaman aklimda ve yeni bir ilkskiye baslayacak gucum yok hissediyorum ve karsima cikti bir kac insan ama bende istek yok isinamiorum istek olusmuyor aklimdan atamadim kalbimdenKac yasindasiniz bilmiyorum,ama bence hayatiniz en iyi sekilde yasayip kendi kafaniza göre iyi birini bulun. Öyle bos insanlari bosverin. Enerjinize yazik
Pisman olsun istiyormusunuz. Yoksa direk kurtulmak mı? Bence bu yazdiklarinizi tekrar okuyun nasıl biri oldugunu kendiniz soyluyorsunuz. Boyle tipler asla değişmez. Can cikar huy cikmaz. Sonradan cok basiniz ağrırPisman olsun surunsun istiyorum
Acikcasi aklimdan atamiyorum onu herzaman aklimda ve yeni bir ilkskiye baslayacak gucum yok hissediyorum ve karsima cikti bir kac insan ama bende istek yok isinamiorum istek olusmuyor aklimdan atamadim kalbimden
Aslinda pisman olsun istiyorum bana yasattiklarini yasasin.icimden atamadim ama bilmiyorum.Yani sürünmesini degil de, size tekrat ilgi duymasini mi ümit ediyorsunuz?
24 .İste bnde gormezden gelıyor gıbı yapıyorum onu arkadasını ekletırıncede.ama vatsapta bana olan engelini de acmamıs işte kafam karıstı napmaya calısıyor arkadasıyla eklettırıp hatırlatmak mıYaslar kac.
Ne kadar ugrasirsan her zaman kadin üzülür o yuzden yaşayanları geride birak önüne bak.
Erkege en buyuk zulüm onu gormezden gelmek.
canım bak lise yıllarımda böyle bişey benimde başıma geldi erkeklerde şöyle bi kafa var sanırım arkdaşm istek yollasın bakalım kabul edecekmi eğer kabul ederse arkdsmla beraber o kızı oynatırız kafasındalar ugrasma düşünme hayatından çıkar :)24 .İste bnde gormezden gelıyor gıbı yapıyorum onu arkadasını ekletırıncede.ama vatsapta bana olan engelini de acmamıs işte kafam karıstı napmaya calısıyor arkadasıyla eklettırıp hatırlatmak mı
Bu ikinci kez yapışı arkadasına yıne eklettıcanım bak lise yıllarımda böyle bişey benimde başıma geldi erkeklerde şöyle bi kafa var sanırım arkdaşm istek yollasın bakalım kabul edecekmi eğer kabul ederse arkdsmla beraber o kızı oynatırız kafasındalar ugrasma düşünme hayatından çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?