Eski sevgili kabusu...

mihriakin

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
3
0
16
Bu saatte bile uyuyamıyorum. Hala gerçekmiş gibi kabuslarla uyanıyorum. Çok zaman önce,sözlenmek üzereyken sevgilimin beni aldattığını öğrendim. Çok zor zamanlardı. Ayrıldıktan sonra, yaşadığım depresyon yetmezmiş gibi o adinin tehditleriyle savaştım. O süreçte onun aslında tam bi ruh hastası olduğunu tüm eski sevgililerine de aynı şeyleri yaşattığını
öğrendim. Tam hayatımı yoluna koymuşken onun arama tacizinden kurtulmuşken geçenlerde bi mesaj geldi. Sahte bi hesap açmış. Beni aldattığı kızla evlenmiş bi de oğlu olmuş. Hala beni sevdiğini asla vazgecmediğini çok mutsuz olduğunu yazmış. Hiçbişey demeden engelledim. Ama o günden beri korkunç rüyalar görmeye başladım yine. Çok uzattım. Ama durumum bu...

Senden bir cevap alamayinca birakir, Ilk baslarda artar belki, kizmak icin bile cevap verme sakin. Allah yardimcin olsun.

Ah bu erkekler. . Ne yardan ne serden tam durumları. Allah hepimize şu erkek ırkıyla kolaylıklar versin

Canım adam eglenmeye calısıyor senle yuz verme sakın....
huylu huyundan vazgecmez !
Annen seni kadir gecesi dogurmus evlenmeden gercek yuzunu görmüşsün coook şanslı bir kızsın...

Canım adam eglenmeye calısıyor senle yuz verme sakın....
huylu huyundan vazgecmez !
Annen seni kadir gecesi dogurmus evlenmeden gercek yuzunu görmüşsün coook şanslı bir kızsın...

Çok sağolun.. Bana çektirdiklerinin hesabını zaten veremeyecek. Ama yüzsüzlüğü ve pişkinliğine hayret ediyorum. Karısına bile üzülüyorum. Asla cevap vermem zaten önünü alamam çünkü. Psikolojim bitti ondan sonra zaten. Kimseye güvenmeyen paronayak hişey oldum.

Valla direk savcılığa şikayet et beni tehdit ediyor de bi karakola çeksinler bakim noluyo... Yiğitlik öyle tehditle aldatmayla falan olmaz.
Karısıns yazık! Allah o kadının yardımcısı olsun. Uyumana bak sen ya!

böyle bir adam için psikolojini bozmaya değer mi? bu tip erkekler hep aynı aldatmaya doyamazlar. Allah'ın sevgili kulusun ki atlatmışsın, en zoru bitmiş gitmiş. bu tip adamlar ne kendi mutlu olur, ne de yakınlarını mutlu eder. ben karşı tarafın da mutlu olduğunu düşünmüyorum.

o kadar ah nereye gidiyor bazen şaşırıyorum dogrusu.
unutmaya bak. zor belki ama unutmaya cabala

Kurtulduğuna şükür et bence..
böyle bir psikopattan her şey beklenir git polise bu adama tedbir koydur.

Karısına yazık mı? Okudunuz mu bilmiyorum ama konuyu açan arkadaşım aldatılmış. Sebebi de sizin acıdığınız kadın.
Ben sanırım ya hiç bulaşmazdım ya da karısını arayıp kocan beni rahatsız ediyor diye uyandırırdım.

Cani SIKILMIS , kendine eglence ariyor sanirim.
Cevap verme kesinlikle.
Bosver gitsin!

Valla kadın bu durumu bile bile yaptıysa haklısın ama haberi olmadan adam aldattıysa o zaman yazık! Yoksa dediğin gibi o kadına müstahak.

Aman ne bileyim ben hemcinsime konduramıyorum canım.

Ay yazık adamın eşi ve çocuğuna çok üzüldüm
Madem unutamadın niye evlenirsin yaa sinir oluyorum böyle adamalra...

İntikamın ahın alınmış gibi düşün ve kurtulduğuna sevin....

psikopat ya..korkma sakın ne yapabılır yani..engelle heryerden ha daha ileri gıderse şikayet basvurusunda bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…