Çok sağolun.. Bana çektirdiklerinin hesabını zaten veremeyecek. Ama yüzsüzlüğü ve pişkinliğine hayret ediyorum. Karısına bile üzülüyorum. Asla cevap vermem zaten önünü alamam çünkü. Psikolojim bitti ondan sonra zaten. Kimseye güvenmeyen paronayak hişey oldum.
Karısına yazık mı? Okudunuz mu bilmiyorum ama konuyu açan arkadaşım aldatılmış. Sebebi de sizin acıdığınız kadın.Valla direk savcılığa şikayet et beni tehdit ediyor de bi karakola çeksinler bakim noluyo... Yiğitlik öyle tehditle aldatmayla falan olmaz.
Karısıns yazık! Allah o kadının yardımcısı olsun. Uyumana bak sen ya!
Karısına yazık mı? Okudunuz mu bilmiyorum ama konuyu açan arkadaşım aldatılmış. Sebebi de sizin acıdığınız kadın.
Ben sanırım ya hiç bulaşmazdım ya da karısını arayıp kocan beni rahatsız ediyor diye uyandırırdım.
Bu saatte bile uyuyamıyorum. Hala gerçekmiş gibi kabuslarla uyanıyorum. Çok zaman önce,sözlenmek üzereyken sevgilimin beni aldattığını öğrendim. Çok zor zamanlardı. Ayrıldıktan sonra, yaşadığım depresyon yetmezmiş gibi o adinin tehditleriyle savaştım. O süreçte onun aslında tam bi ruh hastası olduğunu tüm eski sevgililerine de aynı şeyleri yaşattığını
öğrendim. Tam hayatımı yoluna koymuşken onun arama tacizinden kurtulmuşken geçenlerde bi mesaj geldi. Sahte bi hesap açmış. Beni aldattığı kızla evlenmiş bi de oğlu olmuş. Hala beni sevdiğini asla vazgecmediğini çok mutsuz olduğunu yazmış. Hiçbişey demeden engelledim. Ama o günden beri korkunç rüyalar görmeye başladım yine. Çok uzattım. Ama durumum bu...
psikopat ya..korkma sakın ne yapabılır yani..engelle heryerden ha daha ileri gıderse şikayet basvurusunda bulun.Bu saatte bile uyuyamıyorum. Hala gerçekmiş gibi kabuslarla uyanıyorum. Çok zaman önce,sözlenmek üzereyken sevgilimin beni aldattığını öğrendim. Çok zor zamanlardı. Ayrıldıktan sonra, yaşadığım depresyon yetmezmiş gibi o adinin tehditleriyle savaştım. O süreçte onun aslında tam bi ruh hastası olduğunu tüm eski sevgililerine de aynı şeyleri yaşattığını
öğrendim. Tam hayatımı yoluna koymuşken onun arama tacizinden kurtulmuşken geçenlerde bi mesaj geldi. Sahte bi hesap açmış. Beni aldattığı kızla evlenmiş bi de oğlu olmuş. Hala beni sevdiğini asla vazgecmediğini çok mutsuz olduğunu yazmış. Hiçbişey demeden engelledim. Ama o günden beri korkunç rüyalar görmeye başladım yine. Çok uzattım. Ama durumum bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?