Eski sevgili kadar başımıza taş yağacak :)

Larina

CarpediEm Daha NE DİYEM:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.467
58
683
İzmir
Arkadaşlar eski sevgili diye diye heba olanları biliyorum..bende kısmen onlardan biri gibiyim..Yakında doğum günü var evet tahmin edilen soru kutlamalı mıyım ? o benim doğum günümü arayarak kutladı..ilişki saygı içinde bitti..ilişki biteli 7 ay oldu.. arkadaş kalmak istedi kabul etmedim.ben hala ilgili olduğum için..hatta bir daha konuşmamanın en doğru karar olduğunu söyledim, her hafta aramaya başladığı için..bu konuşmadan 1 ay sonra doğum günümde tekrar aradı..bir şey diyemedim özel bir gün olduğu için..ben ona karşı hala bir şeyleri bitirmiş değilim..o nedenle aramak istemiyorum..ama sizin fikirlerinizi merak ediyorum..bunlarda ufak notlar..cvplarınızı buna göre verirseniz çok sevinirim..

canım empati kurarak cevap vermek istiyorum, ben olsaydım aramazdım kesinlikle. cünkü bitiş şeklinden dolayı bir beklentiyle aradığını düşünecek, ki zaten öyle ilgili olduğunu kendin de söylüyorsun. eğer mesaj atacaksan olumlu bir cevap alabilirsin eski sevgilin şu an boşta ise, kısa bi teşekkür mesajı alabilirsin veya hiç cevap gelmez. yani bence her ihtimal senin adına olumsuz gibi.

çünkü emin ol o da sana gerçekten ilgili olsa pişman olup çoktan dönmüştü. zaten ortada onun adına gerçek bi sevgi olsa vazgeçmezdi sen de kara kara bunları düşünüyor olmazdın

sağol cnm cevabın için..sadece o insani bir şekilde kutladı..bende kutlamalı mıyım diye düşünüyorum..ondan gelecek hiç bir şey yok o kesinlikle ortada..yoksa bu denli zaman geçiremezdi..

Aramayın bence adı üstünde eski sevgili bitmiş

benim anlamadığım hatta anlamak dahi istemediğim şey eski sevgiliden normal arkadaş veya dost kalma olayları
Allah aşkınıza yaşanmış bir ilişki sonrası normal birşeyler nasıl oluyor anlam veremiyorum

yerinizde olsam birdahada görüşmezdim

Son düzenleme:
canım normal arkadaş kalmayı o istedi ben kesinlikle reddettim..bana saçmalık artı genişlik geliyor..ne yani birbirimizin aşklarınımı dinlicez..bu erkekleri anlamak mümkün değil..sevgili olamayan arkadaşmı kalacak..erkeklerdeki mantıksız düşünceler beni sinir ediyor.

Canım bence aramamalısın kesinlikle..eski erkek arkadaşının da yeterince dürüst ve onurlu olmadığını düşünüyorum..
Arkadaş kalalım zaten sen dur,bulamazsam birini yedekte bekle demenin bir çeşidi,aynı zamanda senden haber de alayım..
Bitmişse daha ne diye arayıp duruyor,senin kafanı karıştırıyor..bencilliğinden..sana dönmeyecek ama kendini de unutturmayacak aklı sıra

canım aramızda bir şey olmasını istemiyorum..hala duygularım var doğru, tabi eskisi kadar yoğun değil..sadece iyi bir şekilde bitti ilişki..birbirimize karşı bir nefretimiz yok..o yüzden belki kutlanabilir diye düşünüyordum..ama dediğiniz gibi benim onu aramam olayların başa dönmesine sebep olabilir..teşekkürler yorumlar için

bence kesinlikle kutlama. sende bitmemiş şeyler olduğundan o sana ne derse bir umut arayacaksın ve kendi kendini üzeceksin ve bittiğine ve yeniden başlamadığına göre onun umrunda bile olmayacak. zaten kaçan balık büyük olur misali kutlamayınca daha tatlı olursun merak etme. olur da neden kutlamadın derse de safa yatıp aaa unutmuşum kutlu olsun falan dersin. erkeklere ince düşünmeye gerek yok böylesi tatlı oluyor.

duyguların bitmemiş olabilir, saygıyla da ayrılmış olabilirsiniz. ama sonuçta iki taraf için de bitmiş. ayrılmışsınız ve 7 ay olmuş. o arayıp seni kutlamış olabilir. senin aramaman kesinlikle ona saygısızlık değil, bilhassa kendinden emin bir duruş sergilemiş oluyorsun ve bu çok daha saygı duyulası. sakın arama.

emin bir duruş sergileyerek aramıyorum kızlar..benimde fikrim ilk mesajda yazdığım gibi o yöndeydi..sizde aynı şekilde düşünüyorsunuz..bunu öğrenmek istemiştim..cvp yazan herkese teşekkürler

Eger biraz iyisen suan onunla tekrar iletisime gecmek seni taa en basa dondurur sonra yine isin yoksa o yoldan tekrar gec cok aci dolu ve zahmetli bi is tecrubeyle de sabit... Eger bisey olma umudun yoksa ki öyle gözüküyo bosver dogum gununu filan kutlamadin diye darilsa nolur ?? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…