Eski sevgili numaramı buldu

Pecete34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
462
174
123
Kızlar yaklaşık iki yıl önce ayrıldığım sevgilim nerden bulmuş hiç bilmiyorum numaramı bulmuş ayrıldıktan sonra ikinci değiştirmem 18880 gibi numaralardan numara bulunabilir mi
Hiçbir şey hissetmiyorum mantığıma da artık tamamen ters geliyor cevap verip benden uzak dur mu desem hiç cevap yazmasam mı bilemedim İstemiyorum desem de anlamayacak bir insan olumsuz da konuşsam umut olur gibi geldi
Bu arada ondan ayrıldıktan kısa bir süre sonra biriyle görüştüm ciddi şekilde evlilikten döndü hatalarını gördüğüm için onla da 3 buçuk ay önce falan bitti o da instagramdan mesaj attı barışmak için değil ama sinirini göstermek için o da ilerde musallat olur mu bana rahat Yok artık herhalde. Geçmişte yaşadıklarımızla beni tehdit etmesinden çekiniyorum

Son düzenleme:
Ac telefonu ve benim hayatimda birj var evlenmeyi dusunuyorum beni rahatsiz etme de

Ya bu isim verip numara öğrenilen operatörler var ya ordan numaran bulunmasın diye bildirince bulunamıyomuş sanırım numaran. Bunu nerde okudum hatırlamıyorum net bi bilgi değil ama bir araştır istersen. Yeni hat al şu an kullandığını iptal ettir kurtul

Ac telefonu ve benim hayatimda birj var evlenmeyi dusunuyorum beni rahatsiz etme de
Daha öncede ulaşmaya çalışmıştı sahte face hesabından arkadaşım konuşuyormuş gibi kendim konuştum söylediğinizi söyledim ama yine de bulmuş numaramı

Bu numarayı da Yen'i değiştirdim Bikaç ay oldu bide memurum müdürüme her değişiklikte bildirmem gerekiyor neden sürekli değişiyor diyecekler artık

Bu numarayı da Yen'i değiştirdim Bikaç ay oldu bide memurum müdürüme her değişiklikte bildirmem gerekiyor neden sürekli değişiyor diyecekler artık
O zaman hiç cevap verme illaki bi yerden sonra aramaktan vazgeçer

Yeniden hattını değiştir , güvenmediğin insanlara da numaranı verme, yeni hat alırken de mutlaka bilinmeyen numaralardan , numaranın bilgi içermemesini , gizlilik ayarlarınızı kontrol altında tutmak isteyin . O zaman problem kalmaz...

Şuan değil ama daha sonra ciddi bi ilişkiye başlarsam ilk işim numaramı değiştirmek olacak

Cevap vermek kapı açmaktır verme numara değiştirmek cok kolay ara hangi operatörsen hemen son iki haneyi değiştirsinler numaram hiçbir rehber de özellikle 118 li yerlerde olmasın de numaranı verdiğin insanlara da dikkat et sonuçta bu adama vahiy inmedi ya bilinmeyen numaralardan aldı yada ortak tanıdık var

Ve o kadar eminki ben olduğuma direk adımı yazmış seninle konuşmam lazım yazmış

hangi operatörü kullanıyorsanız arayıp numaramı rehbere kapatın deyin. Tabi önce numara değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…