Eski sevgili :S

kızlar bu çocuk peşimi bırakmadı hala ya. Gelmiş yalvarıyo hakkını helal et diye hayır dedim tam 1 saat yalvardı bende için rahatlıcaksa ettim derim ama içten asla etmiyorum dedim çıktım:S

evliliğinden pişmanlık duymuş olabilir hata oldugunu düşünmüştür zamanında ne yaşadıgınzıı bilmiyorum ama büyük ihtimal tek cevap bu olmalı sıkılmıs ve aklına sen gelmişsn şimdi ayrılsa ve siz olsanız yapıcagı sey senin içinde gecerli hayatım bir kadını üzebilmek ve asık olup olmadıgını anlamak için denmezmi zaten eski zamanlar söylenmezmi ahh işte bizlerrr ilk vuruldugumuz içimizi cızzz ettiren seyler ben derimki hiçbir sekilde hayatına yeni bir sayfa acana kadar görüşmeyi kes en azından duygularından emin olursun bunu bir sekilde ona söyle söyleki istedigin seyi bilsin tabi sen hala seviyorsan sevmiyorsan mutluluklar de veda et

bu arada yazmayı unuttugum seylerden birtanesi daha sanırım sen fazla duygusalsın hayatım cabuk inandırabiliceğini düşünüyo bunları bende yaşadım dikkat et ve asla bir erkeğe kendini ispatlasa bile içten olarak güvenme güveniyomus gibi gözük ama asla düşünmemeye çalıs inan tecrübe konsuuyo

Son düzenleme:
evliliğinden pişmanlık duymuş olabilir hata oldugunu düşünmüştür zamanında ne yaşadıgınzıı bilmiyorum ama büyük ihtimal tek cevap bu olmalı sıkılmıs ve aklına sen gelmişsn şimdi ayrılsa ve siz olsanız yapıcagı sey senin içinde gecerli hayatım bir kadını üzebilmek ve asık olup olmadıgını anlamak için denmezmi zaten eski zamanlar söylenmezmi ahh işte bizlerrr ilk vuruldugumuz içimizi cızzz ettiren seyler ben derimki hiçbir sekilde hayatına yeni bir sayfa acana kadar görüşmeyi kes en azından duygularından emin olursun bunu bir sekilde ona söyle söyleki istedigin seyi bilsin tabi sen hala seviyorsan sevmiyorsan mutluluklar de veda et

bu arada yazmayı unuttugum seylerden birtanesi daha sanırım sen fazla duygusalsın hayatım cabuk inandırabiliceğini düşünüyo bunları bende yaşadım dikkat et ve asla bir erkeğe kendini ispatlasa bile içten olarak güvenme güveniyomus gibi gözük ama asla düşünmemeye çalıs inan tecrübe konsuuyo

evet fazla duygusalım ilk birşey söylüyor seviyorum falan gibi sonra ben tersliyorum zaten öyle dedim eşimi seviyorum diyor.. Kendimi salak gibi hissettim tek gram da hakkım varsa helal etmedim etmem de işim yürümüyo tüm ailem senle konuşup hakkını helal etsin gibi şeyler söyledi diyo yalvardı ama etmedim.Zamanında aldatmasaymış

evet fazla duygusalım ilk birşey söylüyor seviyorum falan gibi sonra ben tersliyorum zaten öyle dedim eşimi seviyorum diyor.. Kendimi salak gibi hissettim tek gram da hakkım varsa helal etmedim etmem de işim yürümüyo tüm ailem senle konuşup hakkını helal etsin gibi şeyler söyledi diyo yalvardı ama etmedim.Zamanında aldatmasaymış

kesinlikleeee:34::34:

ayy hakkaten yaa bu erkekler seri imalat mı ne :9: aynı şeyler benimde başıma geldi bense senin gibi 17 yaşında ve çocuktum eski sevgilimse üniversitede okuyordu.Tabi bende çok sıkmıyordum rahat olsun kıskançlıkla bunaltmayayyım falan diye düşünüyordum.8 ay tek bir tartışma yaşamadık herkes sana ne kadar aşık diyordu ve birgün ayrılalım dedi tamam deyip kapattım konuyu meğer başkası girmiş son dönemde hayatına....sonra aradan aylar geçti ve ben üniversiteye başladım.birgün msnden ulaştı bana bir şekilde kullandığım hat onun üzerineydi ve ondan almam gerekiyordu hattı kırıp atamıyorum babam köpürüyor iki arada bir derede kaldım neyse görüştük ben gayet mesafeli o ise şaşkın şok geçiriyor resmen bu sen misin ne kadar değişmişsin falan filan ben iplemiyorum tabi işimi bitirip gtime teleşındayım. o gün bu gündür tam 5 yıl oldu rahat bırakmaz netten ulaşamazsa tel.den arar haa bu arada nişanlandı o kızla ve geçen hafta da nikahları vardı.

ama asıl bomba bence şu 3 hafta önce beni aradı beni çok özlediğini görmek istediğini söyledi tabi bende hayır dedim sen evleniyorsun ve benim düzgün bir ilişkim var.sen evet de ben nikah işini halledicem yanına gelirim sonra nikah tarihini alırım falan diyor salak tabi yemezler yavrum dedim :36: neymiş ilişkimiz esnasında ben onu çok serbest bırakmışımda ondan gitmiş başkasına ama çok pişman olmuş kimse sen olamaz diyor hatta bir ara bırakacaktı o kızı sen evet de yeter diyordu.
ona olan tek zaafım ilk aşkım olmasıydı fakat zaman geçtikçe iyiki ayrılmışız diyorum güven olmayan bir ilişki yürümezdi zaten.bence canım sende asla muhattap olma bir mecburiyet beni bu duruma getirdi beddua etmiyorum ama benim mutsuzluluğum üzerine mutluluk kurmaya çalışıyorlar hiç sağlıklı bir ilişkileri yoktu nasıl evlilik sürdürecekler merak ediyorum. haa bu arada adamın duasıda şu inş.aynı yerde görev yaparız ilerde de sana yakın olurum :27: aman Allah korusun :9:
ayy çok uzattım sadece bunların hepsi aynı diyecektim :17:

Back
X