• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili sendromu

as

aslında öyle biri de değilim inanın ki. kimseye bağlı yaşamayı sevmem ama hayatım bu aralar tepetaklak oldu. unutamam korkusu sardı beni. yorumunuz için teşekkr ederim grçktn

diyorum ya unutana kadar kendinizi mesgul edin... orgu iyi geliyor ;) saatler hizla geciyor

Bende hic gecmeyecekmis kimseyi oyle sevemeyecekmisim gibi geliyo ama yeniden sevicem bi gun biliyorum

yeni birini bulursan birgün iyiki ayrilmisim hayatimi karartmamisim dersin. simdilik dursun aklinin bir kösesinde ama yeni insanlar tanimaya kendine firsat ver herseyden önce yalnizligin tadini cikar

yeni birini bulursan birgün iyiki ayrilmisim hayatimi karartmamisim dersin. simdilik dursun aklinin bir kösesinde ama yeni insanlar tanimaya kendine firsat ver herseyden önce yalnizligin tadini cikar
teşekkr ederim yorumunuz için.aklımın köşesinde bile kalmasın istiyorum ama dedğim gbi unutamamak yeniden sevememekten de korkuyorum. bakalım zaman ne gösterecek

Kızlar merhaba. Kendimi biraz kötü hissediyorum arada bir konulara bakıyorum çok güzel yorumlar görüyorum umarım banada yardımcı olursunuz.
Erkek arkadaşımdan ayrılalı 5 ay oluyor. Geri dönülemeyecek bir biçimde ayrıldık. Başlarda mükemmel biriydi ama zamanla beni çok üzdü ağlattı en sonunda çok kötü bir biçimde ayrıldık. Neyse yani geri dönülmeyecek şekilde ayrıldık ama sanırım ben onu unutamıyorum :KK43: Onunla bir daha olmam biliyorum ama unutmam da mümkün olmuyor. 5 ay geçti hala aklımda ve kalbimde. Ondan başkasını sevemem ,evlenmek istemem diye çok korkuyorum. Onu çok seviyordum. Sanki bu sevgim hep böyle kalacak gibi geliyor. Başkası ile kendimi kesinlikle düşünemiyorum bile. Onunla kurduğum iletişimi kuramam gibi geliyor. Ama yaşım 26 bir yandan da hiç evlenemezsem hep yalnız kalırsam diye de korkuyorum. Durum bu kızlar umarım banada yrdmcı olursunuz :KK43:
Her ilişki başlarda iyidir.Zamanla birbirinizi tanıdkça uyumsuzluklar ortaya çıkar.Uymamışsınız bitmiş.Uysaydınız ve sevgi gerçek olsaydı üzülmez ağlatılmaz incitilmezdiniz.Ömür boyu incinmemek için de bitmiş.Geriye değil önünüze bakın.20 yıllık çok büyük aşkla evlendiği çocuklarının babasından ayrılıp yeniden sevip evleniyor insan.Dünyada bir tek o yok.

Her ilişki başlarda iyidir.Zamanla birbirinizi tanıdkça uyumsuzluklar ortaya çıkar.Uymamışsınız bitmiş.Uysaydınız ve sevgi gerçek olsaydı üzülmez ağlatılmaz incitilmezdiniz.Ömür boyu incinmemek için de bitmiş.Geriye değil önünüze bakın.20 yıllık çok büyük aşkla evlendiği çocuklarının babasından ayrılıp yeniden sevip evleniyor insan.Dünyada bir tek o yok.
haklısınız. yorumunuz çok iyi geldi teşekkr ederim

Kızlar merhaba. Kendimi biraz kötü hissediyorum arada bir konulara bakıyorum çok güzel yorumlar görüyorum umarım banada yardımcı olursunuz.
Erkek arkadaşımdan ayrılalı 5 ay oluyor. Geri dönülemeyecek bir biçimde ayrıldık. Başlarda mükemmel biriydi ama zamanla beni çok üzdü ağlattı en sonunda çok kötü bir biçimde ayrıldık. Neyse yani geri dönülmeyecek şekilde ayrıldık ama sanırım ben onu unutamıyorum :KK43: Onunla bir daha olmam biliyorum ama unutmam da mümkün olmuyor. 5 ay geçti hala aklımda ve kalbimde. Ondan başkasını sevemem ,evlenmek istemem diye çok korkuyorum. Onu çok seviyordum. Sanki bu sevgim hep böyle kalacak gibi geliyor. Başkası ile kendimi kesinlikle düşünemiyorum bile. Onunla kurduğum iletişimi kuramam gibi geliyor. Ama yaşım 26 bir yandan da hiç evlenemezsem hep yalnız kalırsam diye de korkuyorum. Durum bu kızlar umarım banada yrdmcı olursunuz :KK43:
26 yaş nedir ki?

26 yaş nedir ki?
Bana büyük bir yaş gibi geliyor :/ Sanki artık hayatıma pek kimsenin girme ihtimali yok gibi. Ya da az gibi. Seçici biriyim ben. Fazla mı umutsuzum. 35 yaşlarına gelip hala hayatının insanını bulamayacak bir insan olmaktan yalnız yaşayıp ölmekten ve eski sevgilimi unutamamaktan korkuyorum çok

Son günlerde sürekli sorun çıkarıyordu. Soğumuştu benden. Sonra bir gün bana hakaret ve küfür etti. Ayrıldık böylelikle. Seviyordu aslında ama söyledikleri unutulacak seyler değil
Bunu yapan insan sevmiyodur emin ol. Eski sevgilime benzettim yazdığınızı, bizimde son bikaç ayımız hep tartışma ve sorun olmuştu 4 yıllık ilişkiyi sevgili sorumluluğu istemiyorum deyip bitirdi dünya başıma yıkılmıştı ben evlenicez derken adam benden ayrıldı sevgili hayatı istemiyorum diye ertesi gün başkasını buldu :D yaklaşık 7 ay sonra da ben şimdiki sevgilimle tanıştım ve bi anda sevgili olduk, 1 yıldır sevgiliyiz ve sevilmenin ne olduğunu anladım gerçekten ne çekmişim ben eski sevgilimde salak gibi. Kesnlikle unutulmayan kimse yok emin ol ben vazgeçtiysem herkes geçer o derece takıntılıydım ona. Erkek mi yok sana boşver 25 yaşındayım bende çok korkmuştum başkasını nasıl tanıycam güvenicem sevicem diye ama öyle olmuyomuş, illa evlenmek zorunda değilsn hem, hemde istediğin yaşta evlenebilirsin elalemi de boşver :)

Bunu yapan insan sevmiyodur emin ol. Eski sevgilime benzettim yazdığınızı, bizimde son bikaç ayımız hep tartışma ve sorun olmuştu 4 yıllık ilişkiyi sevgili sorumluluğu istemiyorum deyip bitirdi dünya başıma yıkılmıştı ben evlenicez derken adam benden ayrıldı sevgili hayatı istemiyorum diye ertesi gün başkasını buldu :KK70: yaklaşık 7 ay sonra da ben şimdiki sevgilimle tanıştım ve bi anda sevgili olduk, 1 yıldır sevgiliyiz ve sevilmenin ne olduğunu anladım gerçekten ne çekmişim ben eski sevgilimde salak gibi. Kesnlikle unutulmayan kimse yok emin ol ben vazgeçtiysem herkes geçer o derece takıntılıydım ona. Erkek mi yok sana boşver 25 yaşındayım bende çok korkmuştum başkasını nasıl tanıycam güvenicem sevicem diye ama öyle olmuyomuş, illa evlenmek zorunda değilsn hem, hemde istediğin yaşta evlenebilirsin elalemi de boşver :)
Teşekkür ederim yorumunuz çok iyi geldi. Ayrıldığım sevgilim barışmak ister gibi adımlar atıyor aslında. Ama ben yanaşmıyorum çnkü artık olaca gibi değil bana göre. Unutamam çektiklerimi. Bizde evlenmek üzreyken ayrıldık. Dağıldım bu yüzden. Sanki toparlayacak mışım gibi geliyor ama umarım sizinki gibi bir son yazılır banada

Suan bu duyguları yaşaman gerekiyor..belkide acıyı da ilerde kıymet bılmek ve sükretmek için

Bende cok kotu ayrlmstm sonra dayanamadm tekrar basladk ben aradm zaten oda dünden razıydı ama sonra yine cok pişman oldum ve 6 sene boyunce beni rahatsz etti hayatmı zehir etti kimseye anlatamadgm seyler yasattı evlyim suan bazen hala kabuslarıma giriyor
O yuzden unut gitsin karsına kimin ckacagı hic belli olmaz kotu ayrldysanız karaktersiz biridir cunku erkek ayrılırken belli eder kendinu

Teşekkür ederim yorumunuz çok iyi geldi. Ayrıldığım sevgilim barışmak ister gibi adımlar atıyor aslında. Ama ben yanaşmıyorum çnkü artık olaca gibi değil bana göre. Unutamam çektiklerimi. Bizde evlenmek üzreyken ayrıldık. Dağıldım bu yüzden. Sanki toparlayacak mışım gibi geliyor ama umarım sizinki gibi bir son yazılır banada
Ah canım benim ben yaşadıklarımı anlatsam roman olur o derece diyim sana :) biz ayrıldıktan sonra benden uzak dur vs vs neler demişti bana gerizekalı sevgilisi vardı bide hala benle konuşmaya çalışıyodu iyi tamam dedim bi gün arkadaşımla ve onun iki erkek arkadaşıyla meyhaneye gittik ordan da cluba bir güzel çektim attım ortamı sosyal medyadan ertesi gün sabah tonla mesaj atmış mal, engellemişti beni açmış engeli fotolarımızı atıyo neymiş onda kalmış bende yokmuş onlar bak sen :D sonra biraz daha konuştuk ben yumuşadım salak gibi yine aynı sonuç, benle konuşmaya devam ederken o sevgilisinden ayrıldı başkasını buldu daha bana söylemiyo falan :D kızla yaptıklarını anlattı bama iğrendim benim sevdiğim adam bu olamaz dedim döşedim mesajı o oldu daha yazmadım engelledim her yerden. Hala bana bakıyo yazdıklarıma vs eminim zaten itiraf etmişti son konuştuğumuzda evet bakıyorum diye dön desem döner muhtemelen ama ben şu an çok mutluyum sevgilimle. Sağolsun gerçekten çok seviyo beni. Bana da eski sevgilim hakaret etti uzaklaştı her şeyden sorun çıkardı vs hep seviyo dedim geçer düzelir toparlarız dedim ama sevseydi o zaten toparlamak isterdi olanı da yıkmazdı sonra aklım başıma geldi. Sana bir tavsiye veriyim; bir ilişkide seven değil sevilen olmalısın. Karşındaki seni senin onu sevdiğinden daha çok sevmeli, kaybetmekten korkmalı yoksa kendini çok yıpratırsın. Çevremdeki arkadaşlarım öyle demişti bana ama umursamamıştım gerçekten öyleymiş tecrübe ettim. Dizi film izle komedi olsun, doya doya ağla canın çıkarcasına ağla rahatla, örgü ör, hobiler edin, spor yap, arkadaşlarınla görüş, onu düşündüğünü farkettiğin her an bunu yap yoksa kurtulamazsın bir arkadaşım 2 yıldır takık eski sevgilisine artık hastalığa dönüştü o noktaya getirme kendini sakın. İstediğin an bana yazabilirsin özelden. Sevgiler :)

Ah canım benim ben yaşadıklarımı anlatsam roman olur o derece diyim sana :) biz ayrıldıktan sonra benden uzak dur vs vs neler demişti bana gerizekalı sevgilisi vardı bide hala benle konuşmaya çalışıyodu iyi tamam dedim bi gün arkadaşımla ve onun iki erkek arkadaşıyla meyhaneye gittik ordan da cluba bir güzel çektim attım ortamı sosyal medyadan ertesi gün sabah tonla mesaj atmış mal, engellemişti beni açmış engeli fotolarımızı atıyo neymiş onda kalmış bende yokmuş onlar bak sen :KK70: sonra biraz daha konuştuk ben yumuşadım salak gibi yine aynı sonuç, benle konuşmaya devam ederken o sevgilisinden ayrıldı başkasını buldu daha bana söylemiyo falan :KK70: kızla yaptıklarını anlattı bama iğrendim benim sevdiğim adam bu olamaz dedim döşedim mesajı o oldu daha yazmadım engelledim her yerden. Hala bana bakıyo yazdıklarıma vs eminim zaten itiraf etmişti son konuştuğumuzda evet bakıyorum diye dön desem döner muhtemelen ama ben şu an çok mutluyum sevgilimle. Sağolsun gerçekten çok seviyo beni. Bana da eski sevgilim hakaret etti uzaklaştı her şeyden sorun çıkardı vs hep seviyo dedim geçer düzelir toparlarız dedim ama sevseydi o zaten toparlamak isterdi olanı da yıkmazdı sonra aklım başıma geldi. Sana bir tavsiye veriyim; bir ilişkide seven değil sevilen olmalısın. Karşındaki seni senin onu sevdiğinden daha çok sevmeli, kaybetmekten korkmalı yoksa kendini çok yıpratırsın. Çevremdeki arkadaşlarım öyle demişti bana ama umursamamıştım gerçekten öyleymiş tecrübe ettim. Dizi film izle komedi olsun, doya doya ağla canın çıkarcasına ağla rahatla, örgü ör, hobiler edin, spor yap, arkadaşlarınla görüş, onu düşündüğünü farkettiğin her an bunu yap yoksa kurtulamazsın bir arkadaşım 2 yıldır takık eski sevgilisine artık hastalığa dönüştü o noktaya getirme kendini sakın. İstediğin an bana yazabilirsin özelden. Sevgiler :)
ya çok teşekkür ederim yazdıkların için. Aslında ilişkinin başlarında o çok seven taraf ben ise bir şey hissetmeyen taraftım. onun bu kadar sevmesine çok üzülüyordum hatta. ona yetemiyorum filan diye düşünüyordum. zamanla işler tersine döndü. zaten yalanlar filan olduğunu öğrendim. derken git gide sona yaklaştık. Peki sen bu kadar kısa sürede birine nasıl ısındın ve nasıl tanıştın ? Ben şuan kimse ile düşünemiyorum kendimi ondan başka. Bahsettiğin arkadaşın gibi olmaktan çok korkuyorum açıkcası :( inşallah olmam öyle bir tip yoksa hayat çok zor olur gerçekten benim için. Çünkü sevmek ve sevilmek çok güzel ve bunu tekrar doğru insanla yaşamayı çok isterim

Bende cok kotu ayrlmstm sonra dayanamadm tekrar basladk ben aradm zaten oda dünden razıydı ama sonra yine cok pişman oldum ve 6 sene boyunce beni rahatsz etti hayatmı zehir etti kimseye anlatamadgm seyler yasattı evlyim suan bazen hala kabuslarıma giriyor
O yuzden unut gitsin karsına kimin ckacagı hic belli olmaz kotu ayrldysanız karaktersiz biridir cunku erkek ayrılırken belli eder kendinu
çok geçmiş olsun. böyle tiplerde allahından bulsun ne diyim. teşekkür ederim yorumun için. Çok haklısın erkek ayrılırken belli eder kendini galiba. Doğru bir cümle. Teşekkrler

Back
X