Ah canım benim ben yaşadıklarımı anlatsam roman olur o derece diyim sana :) biz ayrıldıktan sonra benden uzak dur vs vs neler demişti bana gerizekalı sevgilisi vardı bide hala benle konuşmaya çalışıyodu iyi tamam dedim bi gün arkadaşımla ve onun iki erkek arkadaşıyla meyhaneye gittik ordan da cluba bir güzel çektim attım ortamı sosyal medyadan ertesi gün sabah tonla mesaj atmış mal, engellemişti beni açmış engeli fotolarımızı atıyo neymiş onda kalmış bende yokmuş onlar bak sen

sonra biraz daha konuştuk ben yumuşadım salak gibi yine aynı sonuç, benle konuşmaya devam ederken o sevgilisinden ayrıldı başkasını buldu daha bana söylemiyo falan

kızla yaptıklarını anlattı bama iğrendim benim sevdiğim adam bu olamaz dedim döşedim mesajı o oldu daha yazmadım engelledim her yerden. Hala bana bakıyo yazdıklarıma vs eminim zaten itiraf etmişti son konuştuğumuzda evet bakıyorum diye dön desem döner muhtemelen ama ben şu an çok mutluyum sevgilimle. Sağolsun gerçekten çok seviyo beni. Bana da eski sevgilim hakaret etti uzaklaştı her şeyden sorun çıkardı vs hep seviyo dedim geçer düzelir toparlarız dedim ama sevseydi o zaten toparlamak isterdi olanı da yıkmazdı sonra aklım başıma geldi. Sana bir tavsiye veriyim; bir ilişkide seven değil sevilen olmalısın. Karşındaki seni senin onu sevdiğinden daha çok sevmeli, kaybetmekten korkmalı yoksa kendini çok yıpratırsın. Çevremdeki arkadaşlarım öyle demişti bana ama umursamamıştım gerçekten öyleymiş tecrübe ettim. Dizi film izle komedi olsun, doya doya ağla canın çıkarcasına ağla rahatla, örgü ör, hobiler edin, spor yap, arkadaşlarınla görüş, onu düşündüğünü farkettiğin her an bunu yap yoksa kurtulamazsın bir arkadaşım 2 yıldır takık eski sevgilisine artık hastalığa dönüştü o noktaya getirme kendini sakın. İstediğin an bana yazabilirsin özelden. Sevgiler :)