Eski sevgili sorunsalı

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
İki yıla yakın bir ilişkim var.Sevgilimle aramızda hiçbir problem yoktu.Dün telefonda açılırken bana dedi ki bir ay önce eski sevgilisi birini sormak için aramış.Kız beni sormuş.Fotograf at demiş.Atmış bu da.Saçını hep böyle yapsın demiş kız.Kıza kötü davranma falan demiş sevgilime.Bu kız seni nasıl çekiyo demiş.Kadın evlı ve çocugu var.Ayrıca başka şehirde yaşıyor.Bizimkiyle 15yaşından 20yaşına kadar çıkmışlar.Geçen yıl sevgilime bu kız msj atmış bana göstermişti msjı.Sevgilim faceye kapalılıkla şeriatla ilgili birşey yazmış.Kızda mesaj atmış.Birşey söyliyeceksen söyle falan.Bizimki de benle fotograflarını atmış terslemiş.Ben baaya facede sevgılımın gecmısıne ındım.Kız bunun duvarına 6 yıldır ayrılmadık kımse ayıramaz falan yazmıs.Ben bayaa sinir oldum.Aşırı şekilde üstüne gittim.Bana kızdı şuan ki halimizr bak sana birşey anlatılmıyo dedi.Ben o sana msj atıyo mu napıyon falan diye dedim.O namazında niyazında bir insanmış can sıkıntısından msj atmazmış.Sinir oldum.Sonucta büyük aşk yaşamışlar.Bayaa kavga ettik.Bir süre görüşmeyelim ayrı kalalım dedi erkek arkadaşım.Şimdi ben napayım.Yaa kafamda o kadar çok şey kurdum ki.Kadınla kaçıp evlencek falan Ne bilim ya arada buna msj atıyosa falan Güveniyorum sevgılıme ama 6 yıl onunla gecmıs ıkı yıl benle.Onu cok sevmıstır.Belkı benden de cok

Kadın buna askerde para göndermiş.Para gönderen tek insan oymuş.Hiç ona yalan söylememiş.Neymiş. kız bundan para isterse ihtiyacı olursa yollarmış.Sevgilim bana fesatsın dedi.Bayaa bagıttım sinirlendirdim.kadın iyi niyetli degil ama bence

Ya evli kadının ne işi olur eski erkek arkadaşıyla? Varya böylelerine sinir oluyorum Erkek arkadaşınızdaki rahatlığada anlam veremedim, bırakin bir süre ayrı kalmak istediyse ayrı kalın bence..
Ya kadın hem kapalı namazında nıyazında.Telefonda bırsey yakalamadım kadın benı de bılıyo.Allahtan badka sehırde kadın.sence yazım mı ondan mı beklım

Yok daha neler ya. Ne diye hala onunla konuşuyormuş. Ayak üstü sizi kandırmasına nasıl izin veriyorsunuz. Sorgulanacak ne var? Eski sevgilisi ile flört ediyor belli ki.Lütfen yapmayın seven insan düşünür, hayatımdaki insanı üzmeyeyim der.

Ya kadın hem kapalı namazında nıyazında.Telefonda bırsey yakalamadım kadın benı de bılıyo.Allahtan badka sehırde kadın.sence yazım mı ondan mı beklım

Yazma tabikide. Eger o yazmazsa kendi kaybeder.
Hem. Ne kadar sevmis olursa olsun, bitmesinin bir nedeni vardi. Gereksiz kiskancliklar yapma.

Yazma tabikide. Eger o yazmazsa kendi kaybeder.
Hem. Ne kadar sevmis olursa olsun, bitmesinin bir nedeni vardi. Gereksiz kiskancliklar yapma.
Yaa neymıs kadının bıseye ıhtıyacı olursa yardım edermıs .cocuklugu onla gecmıs.ayrılalı 6 7 yıl oluyo .Kadın buna para falan yollamıs zamanında

Yapay Penis satışı mı?
Bence o kadına yollasin bir tane de öyle bıraksın bu işleri

Kadın namazında niyazinda, evli bir de ama eşinden habersiz bir şekilde erkek arkadaşına yazıyor himm..

Erkek arkadaşın facede şeriatla, kapalilikla ilgili paylaşımlar yapıyor, evlenmiş eski sevgilisiyle de iletişimden cekinmiyor himm..

Şu ikisini okuman yeterli. Bence ilişkini gözden geçir, pek sağlam kafalar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…