- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ya kadın hem kapalı namazında nıyazında.Telefonda bırsey yakalamadım kadın benı de bılıyo.Allahtan badka sehırde kadın.sence yazım mı ondan mı beklımYa evli kadının ne işi olur eski erkek arkadaşıyla? Varya böylelerine sinir oluyorumErkek arkadaşınızdaki rahatlığada anlam veremedim, bırakin bir süre ayrı kalmak istediyse ayrı kalın bence..
Haa ayrılalı 6 7 yıl olduYa evli kadının ne işi olur eski erkek arkadaşıyla? Varya böylelerine sinir oluyorumErkek arkadaşınızdaki rahatlığada anlam veremedim, bırakin bir süre ayrı kalmak istediyse ayrı kalın bence..
Haklısın.Sinir oldun ıyıceSevgiliniz resmen kadinin avukatligini yapmis. Sizi sordu diye resim yollamakta neyin nesi bu ne samimiyet. Ve kadina ne sizin sac stilinizden. Kim o kadin ve bu cesarette neyin nesi.
Birak ayri kal bir sure.
Ya kadın hem kapalı namazında nıyazında.Telefonda bırsey yakalamadım kadın benı de bılıyo.Allahtan badka sehırde kadın.sence yazım mı ondan mı beklım
Ya kadın hem kapalı namazında nıyazında.Telefonda bırsey yakalamadım kadın benı de bılıyo.Allahtan badka sehırde kadın.sence yazım mı ondan mı beklım
Kadın neyı merak edıyosa .yok en az ıkı hafta konusmucam ve bulusup konuscam herseyıBence yazmamalısın, hem kadını koruyor sana karşı hemde senmi yazacaksın? Yapma. Bence sende biraz düşün..
Yaa neymıs kadının bıseye ıhtıyacı olursa yardım edermıs .cocuklugu onla gecmıs.ayrılalı 6 7 yıl oluyo .Kadın buna para falan yollamıs zamanındaYazma tabikide. Eger o yazmazsa kendi kaybeder.
Hem. Ne kadar sevmis olursa olsun, bitmesinin bir nedeni vardi. Gereksiz kiskancliklar yapma.
Yapay Penis satışı mı?Canim sennkendine neden bunlari yapiyorsun ? Sevgilin de pek normal gelmedi bana. Sen daha once yapay penis satis isine giren uye misin ? Eger oysan lutfen sana fayda saglayacak seylerle mesgul ol. Sevgilin de gayet sacma davranmis, eski sevgilisi de. Sende kendine guzel bir yol ciz
Hahaah :)Yapay Penis satışı mı?
Bence o kadına yollasin bir tane de öyle bıraksın bu işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?