haksızlık tabiki o yuzden kendimi igrenc hissediyorum. fakat gecmiste cok sey yasadım iyi kotu. eski sevgilim ilk askımdı her seyimin ilkiydi. cok kotu seyler yasattıgı icin ayrıldım, seve seve ayrıldım yani. bu da canımı yakıyorBu kararsizliginiz su anki sevgilinize haksizlik degil mi ?
Sizi aldatmis bir adama geri donmeyin lutfen.haksızlık tabiki o yuzden kendimi igrenc hissediyorum. fakat gecmiste cok sey yasadım iyi kotu. eski sevgilim ilk askımdı her seyimin ilkiydi. cok kotu seyler yasattıgı icin ayrıldım, seve seve ayrıldım yani. bu da canımı yakıyor
benim icin aglayan bi adam bu cunku, buda etkiliyor beni. ama hem istanbulda yasıyor hem kıza duskun bilemiyorum konusmak istedigini soyledi iradesiz olmaktan korkuyorum nasıl aklımdan cıkarabilirim. aldıgı cicekleri esyalarını resimlerimizi atamıyorum mesela.1 sevsen kafan karısmaz kuzum
2 eskıyı bosver sana yanlıs yapmıskı suan hayatında bırı varken bunu dusunmemelısın bıle
dımı
duzelmez mi diyorsunuz artıkSizi aldatmis bir adama geri donmeyin lutfen.
senin için ağlayan adam? pekala madem senin için ağlamış ona dön. şuanki sevgilin de gelecekte daha mantıklı bi kızla beraber olur hembenim icin aglayan bi adam bu cunku, buda etkiliyor beni. ama hem istanbulda yasıyor hem kıza duskun bilemiyorum konusmak istedigini soyledi iradesiz olmaktan korkuyorum nasıl aklımdan cıkarabilirim. aldıgı cicekleri esyalarını resimlerimizi atamıyorum mesela.
Kesinlikle duzelmez bana kalirsa. Birini aldatmak cok ciddi bir kisilik bozuklugu. Kimsenin karakteri degismez. Insanlar degismis gibi gorunur, ama ozunde degismezler. Bir sure duzelmis gibi davranir ama ilk firsatini buldugunda yine aldatir. Buradaki kadinlarin yuzde doksani yasamistir bunu bence. Aradigini bulamadi ve elinin altinda sadece sizin oldugunuzu dusundugu icin size döndü o kadar. Ama su an birlikte oldugunuz kisiyi de sevmiyorsunuz bu kesin. Sevseydiniz kafaniz karismazdi bile.duzelmez mi diyorsunuz artık
daha 18 yasindayim belki sevgide degil takinti bilmiyorum. ama sanirim zaten o adamla gelecegimde yok. esrar bagimlisi bi insan. nasil oldu bilmiyorum ama rahatladim bi anda. tesekkurlerKesinlikle duzelmez bana kalirsa. Birini aldatmak cok ciddi bir kisilik bozuklugu. Kimsenin karakteri degismez. Insanlar degismis gibi gorunur, ama ozunde degismezler. Bir sure duzelmis gibi davranir ama ilk firsatini buldugunda yine aldatir. Buradaki kadinlarin yuzde doksani yasamistir bunu bence. Aradigini bulamadi ve elinin altinda sadece sizin oldugunuzu dusundugu icin size döndü o kadar. Ama su an birlikte oldugunuz kisiyi de sevmiyorsunuz bu kesin. Sevseydiniz kafaniz karismazdi bile.
nedenBence sen eski sevgiline geri dön.
cok sey yasadım, kafamın karısmasının normal oldugunu dusunuyorum. yanı barısmak ıstemıyorum, sadece eskı guzel gunlerımı ozluyorum farkındayım yaptıgı serefsızlıkler bıtmeyecek. sadece belkı dıyorum bazen. suankı sevgılım olmasa ona coktan donmustum. donmemı engelleyen tek sey o su andaŞuan ki sevgilimi seviyorum yazmışsınız
sevseydiniz kafanız karışmazdı.
Yazık ya şimdiki sevgilinize üzüldümcok sey yasadım, kafamın karısmasının normal oldugunu dusunuyorum. yanı barısmak ıstemıyorum, sadece eskı guzel gunlerımı ozluyorum farkındayım yaptıgı serefsızlıkler bıtmeyecek. sadece belkı dıyorum bazen. suankı sevgılım olmasa ona coktan donmustum. donmemı engelleyen tek sey o su anda
asık degilim tabikide. bana veya sevgilime acıyın diye derdimi anlatmıyorum burada. ne yapmalıyım diye soruyorum. siz benden cok daha fazla sey yasamıssınızdır elbet yasım geregı bu yuzden tavsiye almak istiyorum, acımalarınızı degil.Yazık ya şimdiki sevgilinize üzüldüm
yaşananlar yaşanmış güzel günler olabilir ama ihanet hepsini tek kalemde siler silmeli
3 ay olmuş gerçi bu adamada kör kütük aşık değilsinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?