Eski Sevgili Sorunu Lütfen Yardım

Seviyorsun çünkü. Hatalar yapılmadan ders almak mümkün değil. Dön, belki her şey güzel olur. Kötü bile olsa acısını çeke çeke öğrenmiş ve ders almış olursun. Şimdiki sevgilini de sevdiğin falan yok. O çocuğun arkasından işler çevirip böyle ikilemde kalıp onun vaktini çalma, eskisine geri dön.

Sımdıkı sevgılınden ayrıl..Ayrıl kı su ankı sevgılıne haksızlık etme

daha 18 yasindayim belki sevgide degil takinti bilmiyorum. ama sanirim zaten o adamla gelecegimde yok. esrar bagimlisi bi insan. nasil oldu bilmiyorum ama rahatladim bi anda. tesekkurler
Yaa deli misin kosarak kac !!! Esrar bagimlisi adamla ne isin olur ya dusunmen bile hata !

Hem sizi aldatmış hem geleceğiniz olmayan birine geri dönmeyin.
Hayatımızın her anı kıymetli,değmeyecek adamlara harcamayın boşa.

Kesin düzelmiştir adam ağlamış bi kere ya ağlamış daha ötesi var mı? Bunu düşüncenizi bile saçma buldum hiç vakit kaybetmeden dönün

18 yaşındaymış konu sahibi ya. Neyse az önce yazdıklarımı geri alıyorum ikisini de bırak daha küçüksün hayatında ille erkek olacak diye bir şey yok. Hele ki sevmediğin ve doğru olmayan erkekler. Bırak ikisini de şöyle en az bir sene yalnız jal kafanı dinle kendini ölç biç tart. Hayattan beklentilerini kesinleştir kırmızı çizgilerini çek önüne öyle başla bir ilişkiye. Umarım boşuna yazmadım bu kadar

İkisini de sevmiyorsun işte dahası var mı ?

Insan Esrar bağımlısı olduğunu bildiği daha önce kendisine ihanet ettiği bir insanın bırakın kafasını karıştırması adını bile ağzına almaması lazım yasin ufak daha toysun ama güzel kız aklında olsun boylelerine mantık kullanmadan bağlanıp evlenen dolu genç kız heba oluyor..ne olur okulunuzla, sizi gercekten seven insanlarla mutlu olun..

Bende ilkinden seve seve ayrılmıştım çünkü beni fazlasıyla yıpratmıştı.Geri dönmek istediğinde de ağladı zırladı sözler verdi kabul etmedim.Boşlukta kaldığı için size tekrar dönmek istiyordur.İnsanların huyu değişmiyor.Kötü günlerinizi aklınıza getirerek güçlü kalabilirsin.Şu an sizi seven kişiye yazık onun yerinde olmak istemezsiniz...İnş. güçlü kalır da dönmezsiniz.Bir defa yapan yine yapar,hiç kimse aldatılmayı hak etmez :)

aldatmis seni.. konuyu anlatirken bile 'katlandim' demissin, neyine kafan karisiyor? kurtulmussun.. bile bile lades demek niye?

Asla dönme tecrübeyle sabittir. Daha fazlasini yasatir. Ayrica seni sevseydi aldatmazdi. Yasayacagini yasamis senin gibisini bulamayınca dönmüş anlasilan. Kürkçü dükkanı degilsin sen.

Zaten onunla mutlu olabilecek olsaydın ne seni aldatır nede o kadar üzerdi seni.inan affetsen bile eninde sonunda tekrar aynı şeyleri yaşayacaksın. ne güzel karşına düzgün birisi çıkmış bence onunla devam et.zamanla ona da çok aşık olup eskisi için iyiki ayrılmışım diyeceksin. şuan aklının karışmasının nedeni ilk aşkın olup duygusal açıdan kendine baskı yapman.bosta kaldığı için ya da senden iyisini bulamadığı için döndü. seni sevdiği için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…