Eski sevgili sorunu

mellss12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
32
11
3
Merhaba kızlar eski sevgilim aylar önce bitmiş artık gecenin bi vakti banka hesabıma küçük bi miktar para atmış amacı nedir:/

canım inan ki benim gibi atla diye atmış sen atlama ama senin konun benim eski sevgilim değil neticede hfhjsghjg

Fikir uyuşmazlığı toksik kişilik kendisi o yüzden bende sadece iade ettim başka da bişi yapmadım

bi süre daha bekleyip tekrar para yollayıp yollamayacağını görmek lazım bence.

benim konuya lappssss diye miktar sorarak dalışım peki offff ahahahahahah
Ahahah 100 tl
ne kadar atmış
ahaha 100 tl
Amacı kendini hatırlatmak
Arayıp mesaj atmaya yüzü yok böyle oyunlarla senin aramanı sağlamak istiyor.
Neden ayrılmıştınız siz?
yaa şöyle olabilir mi ben son zamanlarda takipçisi az olan bi hesaptan hikayelerine bakıp engelledim en son yine baktım geç bi saatti baktıktan 15 dk sonra gönderdi benmiyim diye denemek amaçlı yapmışta olabilir mi

Ahahah 100 tl

ahaha 100 tl

yaa şöyle olabilir mi ben son zamanlarda takipçisi az olan bi hesaptan hikayelerine bakıp engelledim en son yine baktım geç bi saatti baktıktan 15 dk sonra gönderdi benmiyim diye denemek amaçlı yapmışta olabilir mi
hmmmm :) olabilir tabii iyi ki iletişim kurmamışsın para atınca, bundan sonra da hiç iletişim kurma ve kendin için bakmamayı dene :)

Ahahah 100 tl

ahaha 100 tl

Hahaah sen de az değilsin ama 🤣 bence farketti ve dediğin gibi denemek için yaptı

Merhaba kızlar eski sevgilim aylar önce bitmiş artık gecenin bi vakti banka hesabıma küçük bi miktar para atmış amacı nedir:/
Siz yazıp tepki gösterin diye yapmış, yanlışlıkla oldu diye cevap verecek muhtemelen. Gerçi yazmasaniz da "dekontlarda gördüm yanlışlıkla atmışım pardon vb." Diye size tekrar ulaşır zaten kendisi, şimdi nabız yokluyor siz yazacak mısınız diye bekliyor.

Hikayesine bakıp engellesen bile görünüyorsun o da ben seni gördüm mesajı vermiş. Şey konuyla alakasız ama ben eşimin ibanını bile bilmem siz nasıl sevgiliyken ibanlaştınız

Back
X