Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amacı kendini hatırlatmakMerhaba kızlar eski sevgilim aylar önce bitmiş artık gecenin bi vakti banka hesabıma küçük bi miktar para atmış amacı nedir:/
Ne güzel işteMerhaba kızlar eski sevgilim aylar önce bitmiş artık gecenin bi vakti banka hesabıma küçük bi miktar para atmış amacı nedir:/
Ahahah 100 tlbenim konuya lappssss diye miktar sorarak dalışım peki offff ahahahahahah
ahaha 100 tlne kadar atmış
dikkat çekmeye çalışıyo kız düşme bunlaraMerhaba kızlar eski sevgilim aylar önce bitmiş artık gecenin bi vakti banka hesabıma küçük bi miktar para atmış amacı nedir:/
Ahahah 100 tl
ahaha 100 tl
Ahahah 100 tlbenim konuya lappssss diye miktar sorarak dalışım peki offff ahahahahahah
ahaha 100 tlne kadar atmış
yaa şöyle olabilir mi ben son zamanlarda takipçisi az olan bi hesaptan hikayelerine bakıp engelledim en son yine baktım geç bi saatti baktıktan 15 dk sonra gönderdi benmiyim diye denemek amaçlı yapmışta olabilir miAmacı kendini hatırlatmak
Arayıp mesaj atmaya yüzü yok böyle oyunlarla senin aramanı sağlamak istiyor.
Neden ayrılmıştınız siz?
hmmmm :) olabilir tabii iyi ki iletişim kurmamışsın para atınca, bundan sonra da hiç iletişim kurma ve kendin için bakmamayı dene :)Ahahah 100 tl
ahaha 100 tl
yaa şöyle olabilir mi ben son zamanlarda takipçisi az olan bi hesaptan hikayelerine bakıp engelledim en son yine baktım geç bi saatti baktıktan 15 dk sonra gönderdi benmiyim diye denemek amaçlı yapmışta olabilir mi
Hahaah sen de az değilsin amaAhahah 100 tl
ahaha 100 tl
yaa şöyle olabilir mi ben son zamanlarda takipçisi az olan bi hesaptan hikayelerine bakıp engelledim en son yine baktım geç bi saatti baktıktan 15 dk sonra gönderdi benmiyim diye denemek amaçlı yapmışta olabilir mi
Siz yazıp tepki gösterin diye yapmış, yanlışlıkla oldu diye cevap verecek muhtemelen. Gerçi yazmasaniz da "dekontlarda gördüm yanlışlıkla atmışım pardon vb." Diye size tekrar ulaşır zaten kendisi, şimdi nabız yokluyor siz yazacak mısınız diye bekliyor.Merhaba kızlar eski sevgilim aylar önce bitmiş artık gecenin bi vakti banka hesabıma küçük bi miktar para atmış amacı nedir:/
Saçma bi duruma düştüm dimiHahaah sen de az değilsin amabence farketti ve dediğin gibi denemek için yaptı