Gerçekten gerek yok böyle takıntı yapmaya. Bizim evliliğimizden örnek vereyim sana. Biraz uç örneğiz biz. Rahat bir aileyiz bu konularda.
Eşimin eski sevgilisi (5 yıllık birliktelik 2 yılında aynı evi paylaşmışlar) şu an benim en yakın arkadaşım diyebilirim. Farklı zamanlarda aynı adamı sevdik, o yüzden karakterlerimiz çok benziyor, iyi anlaşıyoruz. Ben sıkıntı yapsaydım, senin gibi her dakika onu gğndeme getirip görüşmeyeceksin diye yasaklar koysaydım muhtemelen biz de ayrılırdık. Onlar tekrar birlikte olur muyudu, hayır.. Ama bizim ilişkimizin de içine edilirdi.
Aynı şekilde benim eşimden önce 4 yıl ilişki yaşadığım bir insan var. Hala görüşürüz. Eşim çok hoşlanmasa da bazen bazı arkadaş toplantılarında bir araya gelmek zorunda kalıyor, sorun etmiyor. Bu arada benim eski sevgilim olmasıyla alakası yok hoşlanmamasının, benden önce tanışıyorlardı. Baştan beri sevmezler birbirlerini. Şu durumda eşim bana onun bütün fotoğraflarını yırtacaksın, bütün hediyelerini yakacaksın deseydi onunkilerle birlikte seninkileri de yakayım hadi çek arabanı derdim muhtemelen.
Alt tarafı mezuniyet gecesi çekilmiş bir fotoğraf. Büyütmeyin bu kadar.