Eski sevgili ve düğün problemi

Genel olarak güvensizliğim var benim diger iliskilerimden dolayi erkek arkadaşıma guveniyorum ama sonsuz bir guvenim yok. Gozum kapali kimseyi direkt guvenemem ama bu düğüne gittim ya da kavgalar çıkartıp gondermedin diyelim, nereye kadar kontrol altinda tutucam ki ? Omrum boyunca gitme etme gorme istemiyorun diyemem ya da her gittigi yere pesinden gidemem. Belki bu düğün benim icin iyi olur bi folsosu olursa yol yakinken gercek yuzunu görmüş olurum
aynı senin gibiyim güveniyorum seviyorum ama yapmıcağını bildiğim halde biseyi genede kontrol altında tutarım genede tedbirimi alırım yani içim rahat etmez çünkü insanın yapısında olunca napsan olmuyor :) dediğin doğru aslında eğer yakınsa yol yakınken anlarsın herşeyi bizim 6 yıl olcak ben hep kontrolcuyum aynen böyle denedim serbest bırakıp takip ettim hep haber kaynagı buldum ama yapım bu kontrol etmeden önlem almadan rahat edemiyorum ki eski sevgili konusunda 1 gram tahammülüm yoktur inşallah bulursun bir cıkış yolu :)

böyle bir durum için adama "gitme" demek çok saçma olur ki sen de farkındasın bunun… adamı kısıtlayacak halin yok ya.

ama ben senin yerinde olsam rahatsız olduğumu sevgilime söylerdim. belki doğru değil ama ben her zaman herşeyianlatherşeyisöyle'ci bir insan oldum. burda bazı konularda görüyorum "eşine anlatma, sevgiline söyleme ne gerek var?" diyorlar. ama benim için hiçbir mesele öyle değil. %100 şeffaf olmayı seviyorum.

bu yüzden senin yerinde olsam erkek arkadaşımla bu meseleyi konuşurdum, hiç düşünmezdim bile direkt söylerdim:KK70: içimde kalacağına o da duysun, sonra en azından bana bi "saçmalama kız" desin işte ne olacak. "saçma biliyorum ama elimde değil, birbirinizi görecek olmanız hoşuma gitmiyor" derdim. o da iç rahatlatıcı 1-2 cümle söyler ve her şey tatlıya bağlanır:KK66:
Aslında ufak bir tehdit etmedim degil :D
Sen oraya git bende gobegime piercing yaptirmaya gidiyorum aninda dedim. Nefret ederde kendisi :D direkt gitme etme diye huzursuzluk cikarmadim oyle bi sey de yapmak istemiyorum
Zaten kıskanç oldugumu biliyor cok fazla eline koz verirsem ustume gelebilir onu kiskandigimda da zevkten dört köşe oluyor kendisi.

aynı senin gibiyim güveniyorum seviyorum ama yapmıcağını bildiğim halde biseyi genede kontrol altında tutarım genede tedbirimi alırım yani içim rahat etmez çünkü insanın yapısında olunca napsan olmuyor :) dediğin doğru aslında eğer yakınsa yol yakınken anlarsın herşeyi bizim 6 yıl olcak ben hep kontrolcuyum aynen böyle denedim serbest bırakıp takip ettim hep haber kaynagı buldum ama yapım bu kontrol etmeden önlem almadan rahat edemiyorum ki eski sevgili konusunda 1 gram tahammülüm yoktur inşallah bulursun bir cıkış yolu :)
İnsanları kucumsemekten değil ama kendimi baska bir hatunla kiyaslamakta istemiyorum. Biraz egoistim de :) ama icten ice kadın kadının dusmanidir potansiyelide var bende :) ee ortam yazlık tatil ortami icki alkol ne ararsan var ee ılıman iklim insani biraz da rahat. Aklima kötü senaryolar gelmiyor degil

Anlıyorum seni belki ben olsam gitme derdim kesinlikle ama eski sevgiliyi görmekle bir şey oluyor mu olmuyor mu sevgilime bunu da merak ederdim açıkçası.

Anlıyorum seni belki ben olsam gitme derdim kesinlikle ama eski sevgiliyi görmekle bir şey oluyor mu olmuyor mu sevgilime bunu da merak ederdim açıkçası.
Ya kizin askindan ölmüş bitmis gibi bir durumda yok. Zaten bir ay takilmislar onda da 2 3 kez anca gorusmusler arada 9 saat mesafe var. Sonra erkek arkadasim kiza hani görüşmüye devam edersek birbirimize baglaniriz bence burda bitirelim cunku uzak iliski kaldirabilecek yasta degilim ben sevdigim kadini yanimda yakinimda isterim demis. Kiza cok bayilsaydi ayrilmazdi zaten.
Biz bi kavga ettigimizde hemen ortamı yumsatiyor ya da tamam ayrildik bitti dedigimde hemen alttan alip sacmalama diye cikisiyor bunlari ortusturuyorum birbirine ama isin icinde arkadas ortami alkol olunca beni biraz şüphelendirmiyo degil

İnsanları kucumsemekten değil ama kendimi baska bir hatunla kiyaslamakta istemiyorum. Biraz egoistim de :) ama icten ice kadın kadının dusmanidir potansiyelide var bende :) ee ortam yazlık tatil ortami icki alkol ne ararsan var ee ılıman iklim insani biraz da rahat. Aklima kötü senaryolar gelmiyor degil
aynen öyle sana çok hak verdim :)

Ya kizin askindan ölmüş bitmis gibi bir durumda yok. Zaten bir ay takilmislar onda da 2 3 kez anca gorusmusler arada 9 saat mesafe var. Sonra erkek arkadasim kiza hani görüşmüye devam edersek birbirimize baglaniriz bence burda bitirelim cunku uzak iliski kaldirabilecek yasta degilim ben sevdigim kadini yanimda yakinimda isterim demis. Kiza cok bayilsaydi ayrilmazdi zaten.
Biz bi kavga ettigimizde hemen ortamı yumsatiyor ya da tamam ayrildik bitti dedigimde hemen alttan alip sacmalama diye cikisiyor bunlari ortusturuyorum birbirine ama isin icinde arkadas ortami alkol olunca beni biraz şüphelendirmiyo degil

Bence ne yapıp edip sen de git ya da gitmesin ya ne bileyim. Böyle de çok özgüvensiz gibi oluyor ama aslında gitse de olur sen de görmüş olursun.

Bence ne yapıp edip sen de git ya da gitmesin ya ne bileyim. Böyle de çok özgüvensiz gibi oluyor ama aslında gitse de olur sen de görmüş olursun.
Yok ben yarin aksam yuzyuze konuşmayı düşünüyorum açıkçası. Mutsuz ve huzursuz olacağımı dile getiricem. Her seye ragmen yine gitmek istiyorsan gidebilirsin dicem.

Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşımın başka bir şehirde ortak arkadaşlarıyla aldığı ufak bir evi var tatil beldelerinin meşhur olduğu bir il burası. Kendisi cok fazla isinin yogunlugundan dolayi gidip yazlığında pek tatil yapamıyor anca bayramda seyranda izinlerini birlestirirse oyle gidiyormuş. Orda bir arkadaş ortamı var ve bu ortam biraz rahat ve tabiki orda eski sevgilisi de var. 1 2 ay gorusmusler sonra arada ki mesafeden dolayı ayrılnak istemis erkek arkadasim. Ben de bu konulari arkadas olarak görüştüğümüzden dolayı biliyorum.
Asil sorun o gruptan bir arkadaşı evlenıyor erkek arkadasimin ve gitmek istiyor. Hani biz gidelim ki millette bizin dugunumuze gelsin kafa yapisinda bir adam. Düğüne seyrana cok onem veriyor. Ee bu eski sevgili kiz da orda olacak tabi ki ve ben bunu kendime stres yapiyorum. Bi sey olacağından degil tabi ama yuzyuze gelmelerini bile istemiyorum ne gerek var. Asla yapma etme gitme demem kisitlamalari sevmiyorum. Ama bu durumdan da acayip rahatsizim. Sizce bu durumu buyutmeden kafamda sonlandirmali miyim ? Yoksa erkek arkadaşımla durumdan rahatsiz olduğumu belirtmeli miyim ?
Fikirlerinizi bekliyorum zaman geldikçe kafama daha cok takmaya başladım. Ortamlarida bu ara alkollü müzikli eğlenceyi takilmayi seven insanlar. Belkide bu yuzden biraz rahatsizim bilemiyorum.

Düğünde elini tutan sen olacaksın o değil.. rahat ol giyin kuşan tak sevgilini kolun gidin eğlenin. Hem belki kız da bulmuştur birini bunu mu bekliyor sanki?

içine kurt düşüyor haklısın seviyorsun, kıskanıyorsun, ama böyle kendine eziyet etme derim ben.
olacak şeyin önüne geçilmiyor zaten hiçbir şekilde.

bi'de ilişkiyi bitiren sevgilinmiş, hisleri yoğun olsa sürdürürdü diye düşünüyorum.
bak yüzyüze konuşacağım diyebiliyorsun, neden? çünkü yakınında.

bırak gidiversin düğüne ne olacak?
bi yanlış yaparsa illa ki ortaya çıkar çünkü gerçeklerin önünde sonunda ortaya çıkmak gibi bir huyu var.

bi'de alkol ortamlarından hoşlanmıyor olabilirsin, ama bu demek değil ki içerisinde alkol olan her ortamda obaa köpük partileri erotik danslar oluyor.
en fazla nezih havuz başı düğününü gecenin ilerleyen saatlerinde kasap havası düğüne çevirir o kadar...

evet alkol insanın gönül yaylarını gevşetir ammaaa ; insanın içinde varsa hinlik hırtlık, alkole çok da lüzum yok diye düşünüyorum...

Al
içine kurt düşüyor haklısın seviyorsun, kıskanıyorsun, ama böyle kendine eziyet etme derim ben.
olacak şeyin önüne geçilmiyor zaten hiçbir şekilde.

bi'de ilişkiyi bitiren sevgilinmiş, hisleri yoğun olsa sürdürürdü diye düşünüyorum.
bak yüzyüze konuşacağım diyebiliyorsun, neden? çünkü yakınında.

bırak gidiversin düğüne ne olacak?
bi yanlış yaparsa illa ki ortaya çıkar çünkü gerçeklerin önünde sonunda ortaya çıkmak gibi bir huyu var.

bi'de alkol ortamlarından hoşlanmıyor olabilirsin, ama bu demek değil ki içerisinde alkol olan her ortamda obaa köpük partileri erotik danslar oluyor.
en fazla nezih havuz başı düğününü gecenin ilerleyen saatlerinde kasap havası düğüne çevirir o kadar...

evet alkol insanın gönül yaylarını gevşetir ammaaa ; insanın içinde varsa hinlik hırtlık, alkole çok da lüzum yok diye düşünüyorum...
Alkole karşı değilim, bende severek kullanıyorum. Düğünde tabikide içebilir. Önemli olan ''evde'' içmemesi. Kafamda herkes alkollü kim kime dum duma sahnesi canlanıyor :(
Ben dayanamadım sabah bombayı patlattım, kafama öyle takmışım ki akşam rüyamda aldattığını gördüm.
Biraz birbirimize girdik fesatsın güvenmiyosun hala bana aslında çok şanslısın benim gibi bi adamı buldun felan dedi. Bak bak özgüvene bak ! :D Şimdilik bu konuyu kapatıcam çünkü ilişkimiz bu meseleden sonra bakalım nasıl şekillenecek.

Back
X