Erkekler android mi her daim güçlü olsun, güçlü dursun. Maddiyat denilince neden akla erkek geliyor, bu konudan bağımsız olarak soruyorum. Yani bir misyon yüklemişiz erkek gider para kazanır, kadın evde kalır “kadınca” işlerle uğraşır.
Elbette erkek çalışmalı, para kazanmalı, evinin ihtiyaçlarını gidermeli buna katılıyorum. Ama çok keskin çizgiler çizilerek erkeğin görevi bu, kadının ki şu demek ne kadar mantıklı? Asıl bu dediğiniz şey sebebiyle evlilikler yürümüyor. Erkek güçlü görünmek zorunda diye eşime maddi manevi destek olmamak bana ters geliyor bu da benim düşüncem. Sevgili dediğimiz kişiyi de ileride ki eş adayı olarak görüyoruz neticede. Bu şu demek değil yüklü krediler çekeyim varımı yoğumu sevgilime vereyim. Bunu kastetmiyorum. Bu şekilde kullanılan kadınlar da mevcut. Belki dediğiniz gibi telefon bir uç örnek, ama yardıma ihtiyacı olduğunda asla maddi yardımda bulunmam erkek güçlü olmak zorunda yardım edemem düşüncesinde de olamam. Burada iki yoldaşın birbirine maddi manevi desteğinden bahsediyorum.