Eski Sevgili, yeni biri. Okumanıza çok ihtiyacım var.

Neydiney

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
875
626
33
Merhaba arkadaşlar,

26 yaşındayım. Öncelikle size eski ilişkimden biraz bahsedip sonra asıl sorunuma değinmek istiyorum. 2 yıl süren çok güzel bir ilişkim vardı.İlişki içinde çok fedakar ,sevecen, her derdime yardımcı biri vardı hayatımda. Ona çok bağlıydım. Sonra bambaşka biri olmaya başladı. Evlenmeye yaklaştıkça her şey kötü gidiyordu. Derken terk edildim. Hemde 2 yıl boyunca bir yalana inandırıldığımı öğrenerek. Bunu öğrenmem ve terk edilmem ile tam anlamıyla dünya başıma yıkıldı. İlişkim biteli 7-8 ay oluyor. Toparlandım mı ? Evet daha iyiyim eskiye nazaran. Fakat onu hala unutamadım ve ne yazık ki yaptığı şeye rağmen seviyorum da sanırım.

Gelelim bugüne. Benimle tanışmak isteyen biri var. Kendimi izole etmek istemediğim için ona şansta vermeye kalktım. Ama kesinlikle olmuyor. Eski erkek arkadaşımı onda aradığımı fark ediyorum. Korkum şu ki bu hep böyle mi olacak ? 7-8 ay geçti ama ben hala onu başkalarında arıyorum ve bunun hep böyle olmasından çok korkuyorum. Kendimi ne kadar zorlasam da olmuyor aksine kötüye gidiyorum. Yıllarca onu başkalarında aramaktan, hep onun gibi olmalarını beklemekten çok korkuyorum. Sizce 7-8 ay için normal mi bu durum ? Belki bir kaç yıl bile alabilir mi? Tecrübelerinize çok ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum okuyan herkese.

Son düzenleme:
Onun gibi olmasınlar zaten. Sizi yarı yolda bırakmış. Zamanla unutursunuz her şeyi unutturacak biri çıkar karşınıza elbet. İlk ilişkiniz olduğu için kiymetliymis normal. Zamanla etkisi azalacak ve bitecek. İlla ki biri olsun diye uğraşmayın hayatın tadını çıkarın. Gerisi kısmet.

Onun gibi olmasınlar zaten. Sizi yarı yolda bırakmış. Zamanla unutursunuz her şeyi unutturacak biri çıkar karşınıza elbet. İlk ilişkiniz olduğu için kiymetliymis normal. Zamanla etkisi azalacak ve bitecek. İlla ki biri olsun diye uğraşmayın hayatın tadını çıkarın. Gerisi kısmet.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Sürekli herkeste onu aramam bu süreç için normal mi sizce peki ?

Teşekkür ederim yorumunuz için. Sürekli herkeste onu aramam bu süreç için normal mi sizce peki ?
Bence kafanizda karşılaştırma yapıyorsunuz istemeden. Bu ondna daha iyi midir diye. Bu da hoşlantı oluşmamış acaba hoslanabilir miyim demek. Bu yüzden bir süre ilişki düşünmeyin önce duygularınız silinsin sonra. Yanlış karar vermenize sebep olmasın. Hayatımda biri olsun diye hareket etmeyin aşk nazik bir kelebek gibidir. Kovaladikca kaçar. Bırakın gelip kendisi konsun. Gibi bir şeydi bu söz:KK64::KK64:

Merhaba arkadaşlar,

26 yaşındayım. Öncelikle size eski ilişkimden biraz bahsedip sonra asıl sorunuma değinmek istiyorum. 2 yıl süren çok güzel bir ilişkim vardı.İlişki içinde çok fedakar ,sevecen, her derdime yardımcı biri vardı hayatımda. Ona çok bağlıydım ve ilk ilişkimdi. Sonra bambaşka biri olmaya başladı. Evlenmeye yaklaştıkça her şey kötü gidiyordu. Derken terk edildim. Hemde 2 yıl boyunca bir yalana inandırıldığımı öğrenerek. Kendisi zaten benimle bir evlilik yaşayamayacakmış ( ırk ve mezhep farklılıkları gibi durumlarda dolayı ailesi karşıymış). Bunu öğrenmem ve terk edilmem ile tam anlamıyla dünya başıma yıkıldı. İlişkim biteli 7-8 ay oluyor. Toparlandım mı ? Evet daha iyiyim eskiye nazaran. Fakat onu hala unutamadım ve ne yazık ki yaptığı şeye rağmen seviyorum da sanırım.

Gelelim bugüne. Benimle tanışmak isteyen biri var. Kendimi izole etmek istemediğim için ona şansta vermeye kalktım. Ama kesinlikle olmuyor. Eski erkek arkadaşımı onda aradığımı fark ediyorum. Korkum şu ki bu hep böyle mi olacak ? 7-8 ay geçti ama ben hala onu başkalarında arıyorum ve bunun hep böyle olmasından çok korkuyorum. Kendimi ne kadar zorlasam da olmuyor aksine kötüye gidiyorum. Yıllarca onu başkalarında aramaktan, hep onun gibi olmalarını beklemekten çok korkuyorum. Sizce 7-8 ay için normal mi bu durum ? Belki bir kaç yıl bile alabilir mi? Tecrübelerinize çok ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum okuyan herkese.
Denemelisin onla.Belki seveceksin.Onyargili olma.

Kötü örnek olmak istemem ama 2 yıl önce biten ilişkisi ile şimdiki iliskisini kıyaslayan arkadaşım/larim var. Yani umarım siz de böyle olmaz.

Herkeste onu araman normal.
Ben kişiliğini davranışlarını geçtim dış görünümünü bile arardim.
7 8 ay kısa bir süre ama önemli olan ondan daha iyisinin karşınıza çıkması yani bu 3 ayda da çıkabilirdi demek ki çıkmamış.
Bırakın yaraniz iyilessin iyice doğru kişi karşınıza çıkana kadar

Demek ki henüz zamanı değil, azıcık zaman sonra tamamen geçecek. O yüzden kendinizi yeni birini tanımaya zorlamayın, iyice eskiyi özlersiniz ki özlemeye değecek biri de değilmiş
Biraz zaman sonra tamamen unutacaksınız, o zaman doğru insanı seçersiniz

Sadece ona olan alışkanlığından kaynaklı. Geçecek güzelim,merak etme.

Normal canım, şu an inanki çok çok yeni. Yıllar geçmişti hala arıyordum ben de onu başkalarında. Denemeye kalkınca resmen midem bulanıyordu kendimden, suç işlemiş gibi oluyordum. "Elleri böyle değildi onun" diyordum mesela. Ne bileyim bir sürü şey.

Sonra eşim çıktı karşıma ve her şey değişti. Sabır lazım. Zaman lazim.

Herkeste onu araman normal.
Ben kişiliğini davranışlarını geçtim dış görünümünü bile arardim.
7 8 ay kısa bir süre ama önemli olan ondan daha iyisinin karşınıza çıkması yani bu 3 ayda da çıkabilirdi demek ki çıkmamış.
Bırakın yaraniz iyilessin iyice doğru kişi karşınıza çıkana kadar
Insan diş görünüşünü bile arıyor yaa.Ah ah biz de geçtik o yollardan.istiyorsun ki onun bir klonuyla karsilassan. O aralar oyle düşünüyorsun.Baska birini onerdiklerinde falan icin yanıyor o görüntüyü bile yadirgiyorsun..Ama geciyor..Bir iki yıl.Ayni düzeyde yada belki daha iyisi çıkabiliyor.Ozaman daha kolay oluyor yeni birini benimsenen.

Benimde benzer bi ilişkim oldu çok güveniyordum sözle ama elimde patladı güvenim. Her birine şans vermek istediğimde aynı şey oluyordu başta sonra önce kendimi iyileştirmem gerektiğini farkettim. Geçti sonra seninki de geçecek yani kendini kapatmaman ggüzel ama acele de etme kendine biraz zaman tanı. Hersey güzel olacak:KK200:

Demek ki daha hazır değilsin. Hazır olunca tekrar denersin yeni ilişkiyi.

• Beğen
Reactions: KV_
Canım zaman ver kendine acele etme aynı yaştayız , hemen hemen aynı şey oldu bana da , merak ettim mezhebi neydi ki garip

• Beğen
Reactions: KV_
Bence kafanizda karşılaştırma yapıyorsunuz istemeden. Bu ondna daha iyi midir diye. Bu da hoşlantı oluşmamış acaba hoslanabilir miyim demek. Bu yüzden bir süre ilişki düşünmeyin önce duygularınız silinsin sonra. Yanlış karar vermenize sebep olmasın. Hayatımda biri olsun diye hareket etmeyin aşk nazik bir kelebek gibidir. Kovaladikca kaçar. Bırakın gelip kendisi konsun. Gibi bir şeydi bu söz:KK64::KK64:
Çok teşekkür ederim. Son cumleniz ile de gülümsettiniz :) . Zaman ayırdığınız için de teşekkürler

Normal.Bir iki yıl geçince ancak unutuyorsun.Eskinin etkileri devam ediyor.
Hem denememi hem de etkisinin 1-2 yıla kadar süreceğini söylediğiniz için sormak istedim. Bu karşımdakine büyük haksızlık olur gibi oluyor bana. O nedenle hazır olmadan başlamak istemiyorum. Fakat hiç hazır olamamaktan da korkuyorum

Kötü örnek olmak istemem ama 2 yıl önce biten ilişkisi ile şimdiki iliskisini kıyaslayan arkadaşım/larim var. Yani umarım siz de böyle olmaz.
Bahsettiğiniz kişilerden biri olmaktan çok korkuyorum. Herkes geçeceğini söylüyor fakat demek ki geçmeyen de var. Tam olarak korktuğum da bu işte

Terk edeni sırf terk ettiği için en büyük aşkı ilan edenlerden olmayın. Bir insan zaten ırk/mezhep ayrımı yüzünden sizi terk etmişse karakteri yoktur. Bu nedenle üzüldüğünüze değmez.
Yeni tanıştığınız adamla olur ya da olmaz bilmem ama hayata şans verin derim.

Back
X