- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 32
Merhaba arkadaşlar,
26 yaşındayım. Öncelikle size eski ilişkimden biraz bahsedip sonra asıl sorunuma değinmek istiyorum. 2 yıl süren çok güzel bir ilişkim vardı.İlişki içinde çok fedakar ,sevecen, her derdime yardımcı biri vardı hayatımda. Ona çok bağlıydım ve ilk ilişkimdi. Sonra bambaşka biri olmaya başladı. Evlenmeye yaklaştıkça her şey kötü gidiyordu. Derken terk edildim. Hemde 2 yıl boyunca bir yalana inandırıldığımı öğrenerek. Kendisi zaten benimle bir evlilik yaşayamayacakmış ( ırk ve mezhep farklılıkları gibi durumlarda dolayı ailesi karşıymış). Bunu öğrenmem ve terk edilmem ile tam anlamıyla dünya başıma yıkıldı. İlişkim biteli 7-8 ay oluyor. Toparlandım mı ? Evet daha iyiyim eskiye nazaran. Fakat onu hala unutamadım ve ne yazık ki yaptığı şeye rağmen seviyorum da sanırım.
Gelelim bugüne. Benimle tanışmak isteyen biri var. Kendimi izole etmek istemediğim için ona şansta vermeye kalktım. Ama kesinlikle olmuyor. Eski erkek arkadaşımı onda aradığımı fark ediyorum. Korkum şu ki bu hep böyle mi olacak ? 7-8 ay geçti ama ben hala onu başkalarında arıyorum ve bunun hep böyle olmasından çok korkuyorum. Kendimi ne kadar zorlasam da olmuyor aksine kötüye gidiyorum. Yıllarca onu başkalarında aramaktan, hep onun gibi olmalarını beklemekten çok korkuyorum. Sizce 7-8 ay için normal mi bu durum ? Belki bir kaç yıl bile alabilir mi? Tecrübelerinize çok ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum okuyan herkese.
benim bi konum vardı. isterseniz okuyun; 8 ay süren ilişkimde saçma sapan kandırılmışım. Ama bi o kadarda değer gördüm/sevildiğimi hissettim. Hissettirdi. Ama sonunda ayrıldım o kişiden.
geçenlerde öğrendim ki bi kaç zamandır (galiba bi 6-7 aydır) bi ilişkisi varmış.
Çok zoruma gitti inanın. Ki bizim ayrılığımızın üzerinden tam 2 sene geçti. Kendimden korktum: hala mı seviyorum diye. çünkü yalan değil çokkk sevdim.
İnsan hazır olmayınca olmuyo. ondan sonra birinden hoşlandım/sevdim ama karşılıksız kaldı. hayırlısı değilmiş demekki diye kabullendim. Ama bazı şeyler zamanında güzel...