Eski Sevgili, yeni biri. Okumanıza çok ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar,

26 yaşındayım. Öncelikle size eski ilişkimden biraz bahsedip sonra asıl sorunuma değinmek istiyorum. 2 yıl süren çok güzel bir ilişkim vardı.İlişki içinde çok fedakar ,sevecen, her derdime yardımcı biri vardı hayatımda. Ona çok bağlıydım ve ilk ilişkimdi. Sonra bambaşka biri olmaya başladı. Evlenmeye yaklaştıkça her şey kötü gidiyordu. Derken terk edildim. Hemde 2 yıl boyunca bir yalana inandırıldığımı öğrenerek. Kendisi zaten benimle bir evlilik yaşayamayacakmış ( ırk ve mezhep farklılıkları gibi durumlarda dolayı ailesi karşıymış). Bunu öğrenmem ve terk edilmem ile tam anlamıyla dünya başıma yıkıldı. İlişkim biteli 7-8 ay oluyor. Toparlandım mı ? Evet daha iyiyim eskiye nazaran. Fakat onu hala unutamadım ve ne yazık ki yaptığı şeye rağmen seviyorum da sanırım.

Gelelim bugüne. Benimle tanışmak isteyen biri var. Kendimi izole etmek istemediğim için ona şansta vermeye kalktım. Ama kesinlikle olmuyor. Eski erkek arkadaşımı onda aradığımı fark ediyorum. Korkum şu ki bu hep böyle mi olacak ? 7-8 ay geçti ama ben hala onu başkalarında arıyorum ve bunun hep böyle olmasından çok korkuyorum. Kendimi ne kadar zorlasam da olmuyor aksine kötüye gidiyorum. Yıllarca onu başkalarında aramaktan, hep onun gibi olmalarını beklemekten çok korkuyorum. Sizce 7-8 ay için normal mi bu durum ? Belki bir kaç yıl bile alabilir mi? Tecrübelerinize çok ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum okuyan herkese.

benim bi konum vardı. isterseniz okuyun; 8 ay süren ilişkimde saçma sapan kandırılmışım. Ama bi o kadarda değer gördüm/sevildiğimi hissettim. Hissettirdi. Ama sonunda ayrıldım o kişiden.

geçenlerde öğrendim ki bi kaç zamandır (galiba bi 6-7 aydır) bi ilişkisi varmış.
Çok zoruma gitti inanın. Ki bizim ayrılığımızın üzerinden tam 2 sene geçti. Kendimden korktum: hala mı seviyorum diye. çünkü yalan değil çokkk sevdim.
İnsan hazır olmayınca olmuyo. ondan sonra birinden hoşlandım/sevdim ama karşılıksız kaldı. hayırlısı değilmiş demekki diye kabullendim. Ama bazı şeyler zamanında güzel...

Çok normal canim ben gözü kaşi saçi ona benzer olmayan kimseyi begenmiyodum . Hatta bi baskasiyla konusurken su halime bak hayat beni ne durumlara getirdi ondam bi baslasiyla konusuyorum diyip kiziyodum icimde kendimce ona . Bi tane sevgilim oldu ondan sonra herseyiyle kiyasladim ve sevemedim . Sonra ayrildim tabi ve bıraktim artik birini sevmeye calismayi
Sonra ogrendim ki yıllarimi verdigim adam evlenmek üzere cok aci cektim ama unuttum kendimi aşık olmaya hazır hissediyorum vardir kismetimde biri
Senin icinde cok erken karsina o kisi ciktiginda anlarsin zaten

Kimse yara bandı değil ve olmamalı o yüzdem önce düşüncelerinizin değişmesi gerek
Önce sizin kafanızda bitirmeniz gerek. Birini unutmak için başkası kurban edilmemeli

Hayir hep boyle olmayacak tamamen unutacaksiniz ama bu birazda sizin elinizde tabi ki

onu başkalarında aramak derken?
yine sizi kandırıp sonunda terk edecek birini mi bekliyorsunuz?
paylaştıklarınız gerçekse bile çocuk dürüst olamayacak kadar korkak ve sinsiymiş. hala gerçekten seviyor olamazsınız olmamalısınız..
Evet söyledikleriniz de haklısınız. Zaten kötü yönleri değil ilişki boyunca gördüğüm iyi yönlerini arar oldum. Sonrası tamamen hayal kırıklığı. Ama hem kızgın, hem kırgın, hem yüzünü görmek istemiyor hem özlüyor hepsini bir ara da yaşıyorum maalesef

Kimse yara bandı değil ve olmamalı o yüzdem önce düşüncelerinizin değişmesi gerek
Önce sizin kafanızda bitirmeniz gerek. Birini unutmak için başkası kurban edilmemeli
Asla böyle bir fikrim yok bu nedenle zaten hemen geri çekildim. Sadece denemek istedim ama maalesef yapamadım. Karşımdaki de bana bağlanmadı zaten çok başta bitirdim yapamayacağımı anlayınca

Kişiden kişiye değişir süresi lakin siz hiç ömür boyu bir kişinin acısını çeken birini duydunuz mu? Merak etmeyin geçecek tamamen
Duymadım ama eski zamanlardan kalan bazı nenelerden dedelerden sevdiğim vardı vermediler gibi burukluklar dinledim ama şu çağda bunun olması zor zaten sanırım :) Sadece onu kimse de aramamak ve gerçekten içimde burukluk kalmadan unutabilmek tek isteğim ve olmaması da büyük bir korku oluşturuyor içimde

Asla böyle bir fikrim yok bu nedenle zaten hemen geri çekildim. Sadece denemek istedim ama maalesef yapamadım. Karşımdaki de bana bağlanmadı zaten çok başta bitirdim yapamayacağımı anlayınca
İnsallah hersey gönlünüze göre olur lakin zamana ihtiyacınız var

Çok normal canim ben gözü kaşi saçi ona benzer olmayan kimseyi begenmiyodum . Hatta bi baskasiyla konusurken su halime bak hayat beni ne durumlara getirdi ondam bi baslasiyla konusuyorum diyip kiziyodum icimde kendimce ona . Bi tane sevgilim oldu ondan sonra herseyiyle kiyasladim ve sevemedim . Sonra ayrildim tabi ve bıraktim artik birini sevmeye calismayi
Sonra ogrendim ki yıllarimi verdigim adam evlenmek üzere cok aci cektim ama unuttum kendimi aşık olmaya hazır hissediyorum vardir kismetimde biri
Senin icinde cok erken karsina o kisi ciktiginda anlarsin zaten
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Evlenmesi dışında çok benzer şeyler yaşamışız. Umarım sizi hak eden bir insan karşınıza çıkar ve mutlu olursunuz. Yorumunuz için de çok teşekkür ederim. Umarım hepimizin karşısına hak eden insanlar çıkar

benim bi konum vardı. isterseniz okuyun; 8 ay süren ilişkimde saçma sapan kandırılmışım. Ama bi o kadarda değer gördüm/sevildiğimi hissettim. Hissettirdi. Ama sonunda ayrıldım o kişiden.

geçenlerde öğrendim ki bi kaç zamandır (galiba bi 6-7 aydır) bi ilişkisi varmış.
Çok zoruma gitti inanın. Ki bizim ayrılığımızın üzerinden tam 2 sene geçti. Kendimden korktum: hala mı seviyorum diye. çünkü yalan değil çokkk sevdim.
İnsan hazır olmayınca olmuyo. ondan sonra birinden hoşlandım/sevdim ama karşılıksız kaldı. hayırlısı değilmiş demekki diye kabullendim. Ama bazı şeyler zamanında güzel...
Konularınıza baktım. Öncelikle baş sağlığı diliyorum. Umarım şuan hayatınız istediğini gibi gidiyordur. Evet her şey zamanında güzel ama nedense olmayınca olmuyor. Bende zamanında sevmeyi sevilmeyi aile kurmayı istiyorum ama bilmiyorum olacak mı. Bu korkularım içimde biriktikçe birikiyor. O nedenle konuyu açtım zaten. Umarım siz de sevdiğiniz ve sevildiğiniz birine denk gelirsiniz

Bende senin icin cok uzuldum o yuzden paylasmak istedim . Ayni sehirdeyiz aramizda 5 dk var görüyorum onu hic umulmadik yerlerde birgun yanindaki nisanlisiyla gorcem biliyorum sende kendini buna hazirla . Çok sevmisim hemde cok oyle masum öyle saf karni doysa karnim doyardi onun cani sıkkın diye agladigim bile oldu o benim en yakin dostumdu bi sevgiliden once herkes yaparda o yapmaz derdim . Iste hayat...
Unutmak zorundayiz karsima sevecegim kimse cikmadi bir gun cikarsa bende mutlu olcam insallah sende birgun zamani geldiginde onu unuttuktan sonra seni seven biriyle olursun
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Evlenmesi dışında çok benzer şeyler yaşamışız. Umarım sizi hak eden bir insan karşınıza çıkar ve mutlu olursunuz. Yorumunuz için de çok teşekkür ederim. Umarım hepimizin karşısına hak eden insanlar çıkar

• Beğen
Reactions: KV_
onu başkalarında aramak derken?
yine sizi kandırıp sonunda terk edecek birini mi bekliyorsunuz?
paylaştıklarınız gerçekse bile çocuk dürüst olamayacak kadar korkak ve sinsiymiş. hala gerçekten seviyor olamazsınız olmamalısınız..
Öyle cok dogru bu söylediğin.
Ama o an aşk gözünü kör edebiliyor malesef.Ama öncesi geliyor Daha çok inanamıyorsun son haline.Genel konuşuyorum tek kişiden bahsetmiyorum. KI kotuluguyle anılacak biriyse cok daha cok haklisin.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Sürekli herkeste onu aramam bu süreç için normal mi sizce peki ?

Bende gelinlik hayali kurduğum biriyle 5-6 önce ayrıldım. İlkti aynı sizin gibi hissediyorum. Biz birde komşuyuz babalarımız hep tanıdık. Her şey ortak. Böyle bir durumda olmak Emin olun daha zor. Sürekli o var. :KK43: Bence sizi isteyen birine şans vermeyin. Çünkü insan birini seviyorsa başkasıyla mutlu olamaz. Sizin için üzülüyorum. İnşaAllah hep beraber mutlu olalım.

Bende senin icin cok uzuldum o yuzden paylasmak istedim . Ayni sehirdeyiz aramizda 5 dk var görüyorum onu hic umulmadik yerlerde birgun yanindaki nisanlisiyla gorcem biliyorum sende kendini buna hazirla . Çok sevmisim hemde cok oyle masum öyle saf karni doysa karnim doyardi onun cani sıkkın diye agladigim bile oldu o benim en yakin dostumdu bi sevgiliden once herkes yaparda o yapmaz derdim . Iste hayat...
Unutmak zorundayiz karsima sevecegim kimse cikmadi bir gun cikarsa bende mutlu olcam insallah sende birgun zamani geldiginde onu unuttuktan sonra seni seven biriyle olursun
En iyi dostumdu cümlesi o kadar önemli ki. Bizde öyleydik. Sıradan bir çift gibi değil çok iyi iki arkadaştık her şeyden önce. En çok bunun yokluğunu çekiyorum zaten. Ama elden de bir şey gelmiyor. Umarım gerçekten unutabilir ve mutlu olurum. Şuan çok zor geliyor ama bir çok insan bu yollardan geçiyor. Umarım hepimiz mutlu oluruz yorumunuz için teşekkür ederim

Bende gelinlik hayali kurduğum biriyle 5-6 önce ayrıldım. İlkti aynı sizin gibi hissediyorum. Biz birde komşuyuz babalarımız hep tanıdık. Her şey ortak. Böyle bir durumda olmak Emin olun daha zor. Sürekli o var. :KK43: Bence sizi isteyen birine şans vermeyin. Çünkü insan birini seviyorsa başkasıyla mutlu olamaz. Sizin için üzülüyorum. İnşaAllah hep beraber mutlu olalım.
Size sabır diliyorum. Umarım tez zamanda atlatırsınız. Atlatırız. Evete sürekli dip dibe olmak da çok zordur ama artık sosyal medya uzağı yakın ediyor o nedenle görmek istemediğimiz her şeyi bir şekilde görüyoruz. Umarım atlatır ve bizi mutlu edecek insanlar ile karşılaşırız

Unutmanız ben kadar sürer bilmiyorum ama diğer İnsana haksızlık.eğer olmuyorsa zorlamayın çünkü o insanı oyalamış olursunuz

Unutmanız ben kadar sürer bilmiyorum ama diğer İnsana haksızlık.eğer olmuyorsa zorlamayın çünkü o insanı oyalamış olursunuz
Yok öyle bir şey yapmam zaten bu nedenle o kişiye uygun bir dille anlatıp konuşmayı kestim. Ama bu bende eski sevgilimi hiç unutamayacak mıyım acaba korkusu oluşturdu

Back
X