Eski sevgili yi görmek

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhabaa buraya çok konu açıyorum biliyorum ama yorumlariniz benim için önemli

Erkek arkadaşımdan ayrıldım 2 ay kadar olacak şimdi yeniden birileri ile görüşüyorum cevremde benimle ilgilenenler var benim ilk sevgilimdi çok seviyordum o yüzden çok üzüldüm ayrildigimizda , kendisi benim üniversite okuduğum şehirde yaşıyor ilk ayrildigimizda ben onu stalk ediyordum ve askere gideceğini öğrenmiştim, bedelli , daha sonra stalk etmeyi bıraktım cunku bana zarar veriyordu

Neyse üzerinden 4-5 hafta geçti dün dışarda iken arabasını gördüm geri gelmiş modum çok düştü ve üzüldüm hatta eve gelip ağladım

Karşılaşma durumunda ne yaparım hiç bilmiyorum

Ayrıca görüştüğüm kişi bizim ilişkimiz varken beni instagramdan takip eden onun bana zorla sildirdigi birisiydi arkadaşı bizi beraber otururken de gördü :(

Ben sanırım onunla ilgili umutlarimi bitiremedim

Yani tam olarak sorununuz nedir ?
Çözemedim..

Dün görünce modumun çok düşmesi yeni görüştüğüm kişiye de yogunlasamiyorum ben ayrıldım haklı sebeplerim vardı ve geri bi dönüş yapmaması beni çok üzüyor

Siz bitirmişsiniz, haklı sebepleriniz de varmış niye dönsün ki?
Ayrıca başkalarını yara bantı olarak kullanmaktan vazgeçin. Yaptığınız hoş değil.:110:

Siz bitirmişsiniz, haklı sebepleriniz de varmış niye dönsün ki?
Ayrıca başkalarını yara bantı olarak kullanmaktan vazgeçin. Yaptığınız hoş değil.:110:

Bilmiyorum duygularım bitmedi artık onla asla olmaz farkındayım ama

Evde tek başıma otursam daha çok canım yanar gibi geliyor ayrıca bir ilişki yaşamak istemediği mi çok temkinli ilerlemek istediğimi söyledim

Bu ne hız onu anlamadım ? Hayatınızdaki insana da yazık . Çünkü o ilişkiden bir şey çıkmayacak , ileri gidemeyeceksiniz gitseniz bile bir gün bitecek çünkü aklınız başka birinde. Kendinize zaman ayırın , su akar yolunu bulur :KK66:

Baskasiyla birlikte iken eski sevgiliyi dusunmek yenisine haksizlik. Once kafanda bitir, sonra baska bir iliskiye basla. Baskalarini da yara bandi gibi kullanma.

Bu ne hız onu anlamadım ? Hayatınızdaki insana da yazık . Çünkü o ilişkiden bir şey çıkmayacak , ileri gidemeyeceksiniz gitseniz bile bir gün bitecek çünkü aklınız başka birinde. Kendinize zaman ayırın , su akar yolunu bulur :KK66:

Kesinlikle eskisine yazma yada dönme ihtimalim yok bunu kabul ederek sadece görüşüyorum ve tanıyorum bir ilişki bi 2 ay daha geçmeden olmaz

Baskasiyla birlikte iken eski sevgiliyi dusunmek yenisine haksizlik. Once kafanda bitir, sonra baska bir iliskiye basla. Baskalarini da yara bandi gibi kullanma.

Bir ilişkim olduğu kanısına nasıl varıldı:( sadece görüşüyorum

Back
X