- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.707
- 798
- Konu Sahibi noclearmind
Anlar mı bari" we can always begin again " yazayim bari![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlar mı bari" we can always begin again " yazayim bari![]()
Anlamaz dangalak, translate yapsin napimAnlar mı bari![]()
Biliyorum, kendimde yazdim zaten araniyor cevresinde biri kalmamis diye. Her ne olursa olsun donup dolasacagi yer ben oldugum için bira ego kasmak istiyorum amacim bu. Yoksa seviyor sevmiyor felan umrumda degil ki nefret duygusu bile hissetmiyorum ona nötrüm.Erkeklerin yaptığı hareketlerde “anlam” aramak , anlamsız .
Canı sıkılmıştır , merak uyandırmak istemiştir , başka birini bulamamıştır , cepte tutmak istiyordur vs vs .
Ego kasmak istiyorsan , direkt engelle . Süper mors olur . İnan .Biliyorum, kendimde yazdim zaten araniyor cevresinde biri kalmamis diye. Her ne olursa olsun donup dolasacagi yer ben oldugum için bira ego kasmak istiyorum amacim bu. Yoksa seviyor sevmiyor felan umrumda degil ki nefret duygusu bile hissetmiyorum ona nötrüm.
Ya bir kere yazsa "hoşt" desem rahatlicam. Amacimda bu zatenSizi takip ediyorsa engelleyip engelleni kaldırın yada engelli bırakın. Hem like atamaz, hem siniriniz bozulmaz, hemde cevabını almış olur. Bir şey yazarsanız '' oooo BaBing bana yazdı'' olur, öyledir o kafalar. Kendince yazın diye de yol yapıyor büyük ihtimal.
Evet engellemek en güzel hoşt değil mi?:)Ya bir kere yazsa "hoşt" desem rahatlicam. Amacimda bu zaten![]()
YaaaEvet engellemek en güzel hoşt değil mi?:)
Sakın yazma onun istediği de bu bırak kivransin umursama bile. Ustelik neyini merak edeceksin ki ? Yanlız kalmis eskilere sarmış iste. Yokmus gibi davran totosu kalkmasınYok ilişkim fakat yem atmaya çalışıyor arkadaş. Uzun araliklarla fotograflari begeniyor taa gecmislerden. O yeme dusmem mantikli mi bilemiyorum