• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili

Erkeklerin yaptığı hareketlerde “anlam” aramak , anlamsız .

Canı sıkılmıştır , merak uyandırmak istemiştir , başka birini bulamamıştır , cepte tutmak istiyordur vs vs .

Erkeklerin yaptığı hareketlerde “anlam” aramak , anlamsız .

Canı sıkılmıştır , merak uyandırmak istemiştir , başka birini bulamamıştır , cepte tutmak istiyordur vs vs .
Biliyorum, kendimde yazdim zaten araniyor cevresinde biri kalmamis diye. Her ne olursa olsun donup dolasacagi yer ben oldugum için bira ego kasmak istiyorum amacim bu. Yoksa seviyor sevmiyor felan umrumda degil ki nefret duygusu bile hissetmiyorum ona nötrüm.

Biliyorum, kendimde yazdim zaten araniyor cevresinde biri kalmamis diye. Her ne olursa olsun donup dolasacagi yer ben oldugum için bira ego kasmak istiyorum amacim bu. Yoksa seviyor sevmiyor felan umrumda degil ki nefret duygusu bile hissetmiyorum ona nötrüm.
Ego kasmak istiyorsan , direkt engelle . Süper mors olur . İnan . :KK76:

Sizi takip ediyorsa engelleyip engelleni kaldırın yada engelli bırakın. Hem like atamaz, hem siniriniz bozulmaz, hemde cevabını almış olur. Bir şey yazarsanız '' oooo BaBing bana yazdı'' olur, öyledir o kafalar. Kendince yazın diye de yol yapıyor büyük ihtimal.

Sizi takip ediyorsa engelleyip engelleni kaldırın yada engelli bırakın. Hem like atamaz, hem siniriniz bozulmaz, hemde cevabını almış olur. Bir şey yazarsanız '' oooo BaBing bana yazdı'' olur, öyledir o kafalar. Kendince yazın diye de yol yapıyor büyük ihtimal.
Ya bir kere yazsa "hoşt" desem rahatlicam. Amacimda bu zaten :D

Yok ilişkim fakat yem atmaya çalışıyor arkadaş. Uzun araliklarla fotograflari begeniyor taa gecmislerden. O yeme dusmem mantikli mi bilemiyorum
Sakın yazma onun istediği de bu bırak kivransin umursama bile. Ustelik neyini merak edeceksin ki ? Yanlız kalmis eskilere sarmış iste. Yokmus gibi davran totosu kalkmasın

Back