Eski sevgili ?

Askyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
126
52
48
28
Arkadaşlar sevgilimle ayrıldık burda da konu açmıştım amacım asla onu geri istemek değil sadece ondan gelecek bi adım içimi soğutacak ve önüme bakıcam .Sorum şu beni sosyal medyada görmesi mi gerek görmemesi mi yani hangisi onu etkiler ? Merak mi etmeli acaba napıyor diye yoksa fotoğraflarımı görmesi beni eğlenirken gezerken görmesi daha mı acıtır ?( Tabi ki nispeten paylaşım yapmayacağım normal hayatıma devam eder gibi )

Nefrette bir duygudur yalnız
Önünüze bakmak için,duygularınızın nötr olması gerekmektedir o kişiye karşı

Bence çocukça düşünceler veyahut ben çok olgunlaştım :KK45:

Eski sevgiliyi boşverin de siz egonuzu başka şekilde tamir edin. Bunlar çok cocukça arayışlar bu şekilde ancak kendinizi törpülersiniz. Önünüze bakın. Ayrıca aşkın karşıtı nefret değil kayıtsızlıktır.

Arkadaşlar sevgilimle ayrıldık burda da konu açmıştım amacım asla onu geri istemek değil sadece ondan gelecek bi adım içimi soğutacak ve önüme bakıcam .Sorum şu beni sosyal medyada görmesi mi gerek görmemesi mi yani hangisi onu etkiler ? Merak mi etmeli acaba napıyor diye yoksa fotoğraflarımı görmesi beni eğlenirken gezerken görmesi daha mı acıtır ?( Tabi ki nispeten paylaşım yapmayacağım normal hayatıma devam eder gibi )
Hiç bişey yapma en çok bu uzer onu.Ama bence sen her seyı yapıcaksın.Adı uzerınde eski.

Sorduğunuz soruda mantık hatası var..

Geri dönmesini istemiyorum ama bi adım atsın?

Alakaya maydanoz.

Özlemesi icin gormemesi haberi olmamasi gerek. Her an durumlarini gorebildigim birini merak etmezdim sahsen. Sessiz kalin bir sure bisey paylasmayin bence. Adil yildirim iliski uzmani kendisi 30 gun kurali diye video var onu izlemenizi oneririm 😌

Yaş kaç?

Normal hayatınıza devam edin ne saklanın ne de her şeyinizi abartarak açık edin. Stabil hayatınıza devam edin.

Ne gerek var böyle numaralara?

Önce bi karar verin zaten geri dönsün istiyor musunuz istemiyor musunuz

Hesabın gizli ise, gizli kalsın.
Ayrıldıktan sonra açılan hesaplar bana hep komik gelmiştir. Kendini küçük düşürme. Böyle oyunlarda yapma. Sen hanımefendiliğini, karakterini bozma, bırak zamanla neyi kaybettiğini anlayacak zaten.
Ayrıca gizem her zaman çekicidir. ;)

Be gerek var böyle şeylere, içinizde küçücükte olsa bir istek varsa size yaptığı hamleyi olumlu değerlendirin. Yarın yaşayacağımızı biliyormuyuz? Kıymetinizi biliyorsa kıymet verin

Back
X