Eski sevgili

gelinolmayolunda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
4
0
1
28
Merhaba arkadaşlar,
1 senedir süren çok güzel bir ilişkim var evlilik yolundayız. 2,5 sene önce bir ilişkiden çıktım. Sorunlu ayrıldık beni bırakmak istemedi. Onu aldattığımı düşündü bir sürü şeyle beni suçladı ayrılmak istediğimi duyunca. Zor bela kurtuldum. 2,5 senedir hiç bir yerde görmüyorum karşıma çıkmıyor bana ulaşmıyor. Sosyal medyadan engelli fakat telefondan değil istese ulaşırdı diye düşünüyorum hatta wp fotosu gözükmüyor anladığım kadarıyla beni silmiş ya da engellemiş. Benim derdim şu, bu eski sevgilimle ayrılma zamanlarında beni tehdit etti onda bir kaç fotoğrafım var uzun süren bir ilişkiydi güveniyordum. Bu fotoğraflarla beni tehdit etti aileme göstermekle. Çok küçük bir şehirde yaşıyoruz yeni öğrendiğim bir bilgiye göre eski sevgilimle yeni sevgilim daha önceden tanışıyormuş sevgilimin eski instagram fotoğraflarında eski sevgilimin beğenileri var fakat şu an takipleşmiyorlar. Benim korkum eski sevgilimin bizim aramızı bozması. Sizce bu ne kadar mümkün? Fotoğraflarını sildim herkes yoluna baksın dedi fakat inanmıyorum. Fotoğraflarımı yeni sevgilime atar mı? Nişanlanmak üzereyiz ve korkuyorum. Eski sevgilim bana hiç ulaşmadı dediğim gibi fakat nişanlanınca kendine yediremeyip yazar arar sorar diye çok korkuyorum.

Atarsa atsın. Yeni sevgilinizin daha önce çıktığı kimse olmamış mı, kendisi pürü pak mı? Eğer seven biriyse bu konuda size değil eski sevgilinize bilenecektir.
Çok haklısınız sevgisinden şüphem yok ben çok üzülüyorum galiba hayatımın aşkını bulunca ondan önce olan her şey beni üzmeye başladı

Sanmiyorum bulasacagini, sonucta boyle bi sey yaparsa kendi başı da agriyacak, bunca zamandir da rahatsiz etmemis, vesvese yapmayin bence. Numaranizi da değiştirin.

Merhaba arkadaşlar,
1 senedir süren çok güzel bir ilişkim var evlilik yolundayız. 2,5 sene önce bir ilişkiden çıktım. Sorunlu ayrıldık beni bırakmak istemedi. Onu aldattığımı düşündü bir sürü şeyle beni suçladı ayrılmak istediğimi duyunca. Zor bela kurtuldum. 2,5 senedir hiç bir yerde görmüyorum karşıma çıkmıyor bana ulaşmıyor. Sosyal medyadan engelli fakat telefondan değil istese ulaşırdı diye düşünüyorum hatta wp fotosu gözükmüyor anladığım kadarıyla beni silmiş ya da engellemiş. Benim derdim şu, bu eski sevgilimle ayrılma zamanlarında beni tehdit etti onda bir kaç fotoğrafım var uzun süren bir ilişkiydi güveniyordum. Bu fotoğraflarla beni tehdit etti aileme göstermekle. Çok küçük bir şehirde yaşıyoruz yeni öğrendiğim bir bilgiye göre eski sevgilimle yeni sevgilim daha önceden tanışıyormuş sevgilimin eski instagram fotoğraflarında eski sevgilimin beğenileri var fakat şu an takipleşmiyorlar. Benim korkum eski sevgilimin bizim aramızı bozması. Sizce bu ne kadar mümkün? Fotoğraflarını sildim herkes yoluna baksın dedi fakat inanmıyorum. Fotoğraflarımı yeni sevgilime atar mı? Nişanlanmak üzereyiz ve korkuyorum. Eski sevgilim bana hiç ulaşmadı dediğim gibi fakat nişanlanınca kendine yediremeyip yazar arar sorar diye çok korkuyorum.
Korkun varsa değil nisanlilik evlilik boyunca bile korkun olucak. Herseyi anlat daha önce sevgilim vardı endişem var bilmiyordum arkadaş olduğunuzu. Vs vs gibi. Eger gerçekten sana güveniyorsa sorunlu bi erkek değilse yani olgun mantikli düşünen biriyse anlayışla karşılar. Tehdit olayına gelince eğer ufacık biseyler yapacak gibi olursada direkt git emniyete şikayette bulun. Küçük yer deyip sineye cekme. Ailenden kuzenlerinden güveneceğin erkeklerden yardım isteyebilirsin. Bu tip tehdit yoluna giren imansızlar başka erkeklerin varlığı ile geri çekilir. Korkaklar tehdit eder yani. Neyse başıma gelecek mi diye dusunmektense yeni sevgiline herseyi anlat. Ne varsa senden duysun

Adam bu zamana kadar size ulaşmamış bile sanmıyorum yapacağını. Kaldı ki eski resimleri yeni sevgilinize gösterse ne olacak adı üstünde mazi

Sanmiyorum bulasacagini, sonucta boyle bi sey yaparsa kendi başı da agriyacak, bunca zamandir da rahatsiz etmemis, vesvese yapmayin bence. Numaranizi da değiştirin.
isimsiz fake bi hesaptan direkt fotograflari gonderebilir kendi adiyla yapmaz zaten esssek degilse...ben dogrudan yapmaz diyemiyorum sonucta sizi bir kez tehdit etmis ve bu cidden dumduz hiyarlik, cok igrenc bir insanmis. Umalim ki sizin eski iliskiniz onun icin de mazi olsun. Yani evet bu fotograflar sizi hep tedirgin edecek nisanda atmazsa evliyken atacak (tabi atacak diye bi sey yok) sizin bu endiseli ruh hallerinden cikmaniz lazim. Cekmeyin kendinize bu enerjiyi. Iyiye odaklanin.
Oldu ki atti, cok eskide kalmis bir iliskide yaptiginiz en buyuk hata oldugunu ve bundan pisman oldugunuzu, sevgilinizin asla boyle bir seyden dolayi uzulmesini istemediginizi ve bu durumla onu mesgul ettiginiz icin uzgun oldugunuzu soylersiniz ve kapanir.

isimsiz fake bi hesaptan direkt fotograflari gonderebilir kendi adiyla yapmaz zaten esssek degilse...ben dogrudan yapmaz diyemiyorum sonucta sizi bir kez tehdit etmis ve bu cidden dumduz hiyarlik, cok igrenc bir insanmis. Umalim ki sizin eski iliskiniz onun icin de mazi olsun. Yani evet bu fotograflar sizi hep tedirgin edecek nisanda atmazsa evliyken atacak (tabi atacak diye bi sey yok) sizin bu endiseli ruh hallerinden cikmaniz lazim. Cekmeyin kendinize bu enerjiyi. Iyiye odaklanin.
Oldu ki atti, cok eskide kalmis bir iliskide yaptiginiz en buyuk hata oldugunu ve bundan pisman oldugunuzu, sevgilinizin asla boyle bir seyden dolayi uzulmesini istemediginizi ve bu durumla onu mesgul ettiginiz icin uzgun oldugunuzu soylersiniz ve kapanir.
Böyle bi şey yaparsa, olan oldu diyerek konu sahibi de bi şeyler yapar herhalde veya ailesi yapar, 2.5 senedir bulaşmamış, az bi zaman değil, sanmıyorum böyle bi şeyle uğraşacağını.

Bak arkadasim, bu tip hiyarlar hazimsizdir yapar.

Birak eski sevgiliyi, bu tip bir hoduk sen ona zerre kadar yuz vermemis eski bir tanidik dahi olsan, elinde foton bile olmasa yapacagi varsa yapar.

Var olan sevgilinde inanip seni terkedecek biriyse birak terketsin, degmezmis diyerek sirtini doneceksin. Terketmeye durursa, yalvarirsan gururunu ve iliskideki baskinligini kaybedersin, bir daha asla eskisi gibi olmaz hicbir sey.

Ama en onemlisi, bunu senden duysun, durustluk her zaman kazanmasa da, takdir de edilmese de, en azindan birileri seni zor duruma dusurmeden onlem alabilmeni saglar.

Merhaba arkadaşlar,
Ben değilim dersin. Cekemedi beni dersin. Bu konuyu bence hiç açma ne eskisine ne yenisine

Bak arkadasim, bu tip hiyarlar hazimsizdir yapar.

Birak eski sevgiliyi, bu tip bir hoduk sen ona zerre kadar yuz vermemis eski bir tanidik dahi olsan, elinde foton bile olmasa yapacagi varsa yapar.

Var olan sevgilinde inanip seni terkedecek biriyse birak terketsin, degmezmis diyerek sirtini doneceksin. Terketmeye durursa, yalvarirsan gururunu ve iliskideki baskinligini kaybedersin, bir daha asla eskisi gibi olmaz hicbir sey.

Ama en onemlisi, bunu senden duysun, durustluk her zaman kazanmasa da, takdir de edilmese de, en azindan birileri seni zor duruma dusurmeden onlem alabilmeni saglar.
Bunlara ek olarak söylerken ezilip bükülme karşısında erkek milleti ezik göreni ezer kendini bu şekilde nimetten sayar. Ve her durumda da temcit pilavı gibi önüne gelir.

Merhaba arkadaşlar,

Nick bile gelinolmayolunda :) gelin olma yolundasiniz ama sevgilinizle eski sevgilinizin arkadas oldugunu bile soyleyemiyorsunuz. Gelin olmadan once iliskinizi yeniden gozden gecirmenizi tavsiye ederim.

Bence hiç suları bulandırma. Öyle resimleri dağıtmak kolay iş değil. Ama bi şekilde görüşmelerinide engelle. Sevgilinin bulunduğu durumda hoş değil yani. Söylemez söylemez bir içkiye bakar

Mevcut erkek arkadaşın böyle bi durumda sana adam gibi davranıp yanında olabilecek biri değilse zaten en başından girme o evlilik yoluna. İyice düşün bu kısmı bence. Git anlat demiyorum, sadece durumu analiz et kendi içinde.

Yok böyle düşünme cesaret edemez zaten hayatına kötüyü çağırma herkes geçmişinde neler yaşamıştır kim bilir ama kimsenin başına böyle şeyler gelmez nerdeyse . Kalbini ferah tut

Nick bile gelinolmayolunda :) gelin olma yolundasiniz ama sevgilinizle eski sevgilinizin arkadas oldugunu bile soyleyemiyorsunuz. Gelin olmadan once iliskinizi yeniden gozden gecirmenizi tavsiye ederim.
Su an gorusmuyorlar cok onceden tanisikliklari varmis ya da ortak arkadaslari ben bunu sadece sosyal medyadaki begenilerden gordum iliskiye baslarkende bilmiyordum hic aramizda eski sevgili konusuda gecmedi gecse soylerdim cunku daha onceden tanistiklarini yeni ogrendim birbirlerinin eski fotograflarinda begenileri var sadece bu kadar.

Yani hayatına ilk giren kişi kocası olup onunla da evlenen çok az insan vardır. Hepimizinki de biliyor geçmişte sevgilerimizin olduğunu bu konu bizim aramızda hiç geçmedi ama biliyordur eşim. Kısacası öğrenirse öğrensin geçmişte kalan bir ilişkiyi sorun edeceğini sanmıyorum, ederse de yanlış insanmış zaten.

Back
X