- 17 Nisan 2024
- 16
- -2
- 1
- Konu Sahibi cerenhamsi
-
Yok bi anlam yuklemiyorum kesinlikle sadece sasirdim amacini anlayamadim.3 kere okudum, anladigim kadariyla yorum yapıyorum.
Sanirim size bir mesaj vermek icin foto sabitledigini dusunuyorsunuz? Dogru mu anlamisim?
Bitirdim tamamen cok sukur.Dikkat çekmeye çalışıyor.sen bitirdiysen asla bakma derim. Baktıkça her hareketinden bir mana çıkarırsın
Ben de anlayamadim o zaman :) ama mesaj verdigini sanmiyorum belki o fotoyu begeniyordur.Yok bi anlam yuklemiyorum kesinlikle sadece sasirdim amacini anlayamadim.
Evet bildiginiz kirmizi kalpli bir yorumdu kendi cevabi da ayni sekildeydiSenin yorumun sevgili olduğunuzu gösterecek tipten bir yorum muydu?
Erkeklerin profilini açıp kapatmasının tek sebebi av içindir aman birileri profilime baksın hikayemi görsün de ordan bi ekmek çıksın gibi.
Hani umurunda değildi ? Sil gitsin yaMerhabalar size bir sorum var sadece fikir almak istedim. Eski sevgilimle ayrilali uc ay oldu hic arayp sormadim o da ayni sekilde cok da umrumda degil acikcasi. Bi kac gun once aklima geldi instagram profiline baktim fotografinin altina yorum yapmistim o fotoğrafi profile sabitleyip yorumlarimi silmemis. Gormemesi veya untmasinin imkani yok. Sizce neden ? Ha birde surekli profilini acip kapatiyor surekli hikaye atiyormus.
Yok gercekten degil oyle bakmak istedim sadece. O kadar garip ki benimleyken bile kiz takip eden şimdi etmemiş falanHani umurunda değildi ? Sil gitsin ya
Bu sizi hic ilgilendirmez.Tamamen bitirmiş olsaydınız profiline girip bakma gereği duymazdınız ve bu kadar anlam yüklemezdiniz bence diye düşündüm şuann
Derken ben size hakaret etmedim kötü bir yorum yapmadım sadece fikrimi söyledim burası özgür bir platform buraya konu açtıysanız gelecek yorumları göze almalısınızBu sizi hic ilgilendirmez.
Boşver.Yok gercekten degil oyle bakmak istedim sadece. O kadar garip ki benimleyken bile kiz takip eden şimdi etmemiş falan
Bitirmiş gibi değil anlam çıkartmaya çalışır gibisin ama. Boşver yorum olduğunun bile farkında değildirBitirdim tamamen cok sukur.
Ya size mi dert birieip bitirmedigim isiniz gucunuz baska yerlere cekmek ben baska bi sey sordumBitirmiş olsanız sormazsınız bile bu soruyu kendinizi kandırmayın
İstediğiniz cevapları alamayınca atarlanacaksanız konu açmayabilirsiniz. Şu konuya nasıl bir cevap bekliyordunuz tam olarak? Kendi fotosunu beğenmiş profiline sabitlemiş işte. Altındaki yorum umrunda bile değildir.Ya size mi dert birieip bitirmedigim isiniz gucunuz baska yerlere cekmek ben baska bi sey sordum
Bitirmiş biri böyle bir konu açmaz.Bitirdim tamamen cok sukur.
Size yapılan yorum, konunuzu okuyan üyelerin hemen hemen yüzde 90’ının vereceği cevap.Bu sizi hic ilgilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?