• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskı sevgılı

Erkek arkadaşım bana sana hakkımı helal etmiyorum 2 yılımı caldın benı yaşlandırdın milletın aklı ıle benden ayrıldın diye mesaj attı ben sana ne yaptım demıs kaygılarını hiç sesım çıkmadan dınlıyordum yazmış ben neden bu kadar üzülüyorum ya Allahım kafayı yiyeceğim ya benım yüzümden evlılıge küserse..
Yine mi sen 🤦‍♀️

Erkek arkadaşım bana sana hakkımı helal etmiyorum 2 yılımı caldın benı yaşlandırdın milletın aklı ıle benden ayrıldın diye mesaj attı ben sana ne yaptım demıs kaygılarını hiç sesım çıkmadan dınlıyordum yazmış ben neden bu kadar üzülüyorum ya Allahım kafayı yiyeceğim ya benım yüzümden evlılıge küserse..
Benim eski erkek arkadasim ben nisanliyken avmde karsilastik uc gun boyunca mesaj atmisti sen evleniuosun ben hayata kustum sana beddua ediyorum mutlu olma benim yuzum gulmedi karsima biri cikmadi neler neler. Facesi var instagrami var kullanmiyormus. G.t herif meger bir aylık evliymis karisi mesajlari yakalamis bana attiigi Allahtan cevap yazmadim.kadin bana yinede agzina geleni saydi. Yani bunlarada fazla inanmamak lazim

6 Yıllık sevgilim 10 yıllık arkadaşım aileler tanıştı ve istemem olmadan ayrıldık. Onu bu kadar takmadım ben kafama 2 ay sonra yenisini buldum
Helal olsun bacım.Bitkisel hayata girerdim herhalde

Back
X